30 Aralık 2012 Pazar Reyting Sonuçları

bu atalay neyin nesi la....hergün tuhaf tuhaf adamlar çıkıyor...millet bu adamları şimdi alkışlıyor ama 3 gün sonra kimse hatırlamıyacak bunları...acun ılıcalı biliyor adamları nasıl sağacağını helal olsun vallha...:beaten:

23:00 - 23:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
STAR: 13.34 , 2) KANALD:
8.22 , 3) ATV: 3.1 , 4)
KNLTRK: 1.53 , 5) TRT1:
1.33

bu atalay neyin nesi la....hergün tuhaf tuhaf adamlar çıkıyor...millet bu adamları şimdi alkışlıyor ama 3 gün sonra kimse hatırlamıyacak bunları...acun ılıcalı biliyor adamları nasıl sağacağını helal olsun vallha...:beaten:

adam bu isten para kazanıyor :) gösteriler düzenliyor turneler yapiyor unutulcak biri değil :)

23:00 - 23:15 ortalama <S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>sbt<S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>reyting 'leri; 1) STAR: 13.34 , 2) KANALD: 8.22 , 3) ATV: 3.1 , 4) KNLTRK: 1.53 , 5) TRT1: 1.33
hafta sonları yarışma programlarının artık belli oldu...

- - - Ekleme - - -

adam bu isten para kazanıyor :) gösteriler düzenliyor turneler yapiyor unutulcak biri değil :)
herkes bir işin erbabıysa acun da bu işin sihirbazı belli...o adamın yeteneğide şöhret budalası enayileri avlamak...işin inceliği burda..:winkk:

herks unutulur usta herkes acun kimleri yıldız yapıpta tarihe gömdü en yakın örnek survivor taner adam türkiyenin 1 numarasıydı be gerçi ben nihat çıydım ama adam nerde şimdi veya geçen yılın fenomeni nurullah nerde

- - - Ekleme - - -

pazar günü en boş gün acunla bbeb şov yapıyo başka da bişey yok sağlam işler gelmeli

herks unutulur usta herkes acun kimleri yıldız yapıpta tarihe gömdü en yakın örnek survivor taner adam türkiyenin 1 numarasıydı be gerçi ben nihat çıydım ama adam nerde şimdi veya geçen yılın fenomeni nurullah nerde

- - - Ekleme - - -

pazar günü en boş gün acunla bbeb şov yapıyo başka da bişey yok sağlam işler gelmeli
bunlar birşeymi bir zamanlar bbg yarışmacıları vardı tonla nereye gitti buharlaşıp uçmadılarya....onu bırakalım caner-tülin semra hanımlar bile tarih oldu...ekranın parıltılı dünyasına kanmamak gerek...:ban:

bunlar birşeymi bir zamanlar bbg yarışmacıları vardı tonla nereye gitti buharlaşıp uçmadılarya....onu bırakalım caner-tülin semra hanımlar bile tarih oldu...ekranın parıltılı dünyasına kanmamak gerek...:ban:

aynen melihler canerler tülinler bayhanlar neler neler ekranların 1 numaralarıydı bunlar millet onlarla yatıp onlarla kalkıyodu şimdi nerdeler

nihat doğanlı survivor gerçekten unutulmaz ya facebook nihat doğan sayfasında neler yapıyodum o zaman :d milleti organize etmeye çalışıyodum sms te 1.yapalım diye :d rüyamda sms e çıkmıştı nd :d düşünün :D

- - - Ekleme - - -

piyango için diyorsan boşa heveslenme 45 milyonun 4 de 1 i bende...alsan alsan geri kalan 3 ün 1 ini alırsan..onuda benle aynı sayıları olan bileti aldıysan...:haha:
:d :d :d :d

Twitterda Atalay Demirci ile Cem Yılmazı karşılaştırmışlar. Az önce tvde Atalayı, 5 dakika önce de Cem Yılmazı izlemiş biri olarak kesinlikle Cem Yılmaz daha iyiydi. İkisi de güldürdü ama Cem Yılmazın esprileri daha akla gelmez şeyler (zekice) bence.
Not: Cem Yılmazın videosunda küfür yoktu.

tam şu acundan kurtuldum diyodum yarın akşam yılbaşı özel yayınına çıkcakmış..sen tatil falan yapmıyormusun be adam..şöyle bir 40-45 yıl bir tatile çıksanda memleketteki ben dahil tüm yeteneksizler bir bayram etse..:biggrin:

twitterda atalay demirci ile cem yılmazı karşılaştırmışlar. Az önce tvde atalayı, 5 dakika önce de cem yılmazı izlemiş biri olarak kesinlikle cem yılmaz daha iyiydi. İkisi de güldürdü ama cem yılmazın esprileri daha akla gelmez şeyler (zekice) bence.
Not: Cem yılmazın videosunda küfür yoktu.

atalay ezer geÇer cem yilmazi

valla ben cem yılmaz a hiç gülemiyorum nedense beni en çok güldüren isim tartışmasız kemal sunal efsane efsane nur içinde yatsın :D