dediğim gibi bölme işlemi kalkmasaydı tns rekoru acunundu.
birde pek gozukmeyen ab si acunun düşük kalmış. buda atalayın cem yılmaz gibi abye değilde anadolu halkını kucaklamasından kaynaklanıyor. atalaynın esprilerin daha yerel ve herkesin anlayacağı sevıde olmasınin başarısı
Beyazsoy çaktırma A/B`si daha yüksek gelmiş. Sırasını değişik koydukları için sen totali A/B sanmışsın Bununla da bir kez daaha reytinge göre yorum yaptığın ortaya çıktı
Asıl sen çuvalladın. ABAY_06 Total ile A/B`nin yerini yanlış koymuştu beyazsoy totali A/B sanmış A/B düşük demiş ama asıl yüksek olan A/B.
revan çaktırma yine çuvalladın
Asıl sen çuvalladın. ABAY_06 Total ile A/B`nin yerini yanlış koymuştu beyazsoy totali A/B sanmış A/B düşük demiş ama asıl yüksek olan A/B.
Kısacası reytinge göre yorum yaptığı bir kez daha ortaya çıktı
Yahu asıl sen çuvalladın. Yazdığım mesajı anlamadın mı? beyazsoy her zaman shareye bakar. Shareye göre A/B totalden 3 puan yüksekte. Hala çuvalladın diyor yahusen çuvalladın asıl yüksek olan total
Ben kabul ettim ben de ilk önce yanlış anlamışım. Ama beyazsoy her zaman shareye bakıp yorum yapar. Pardon işine gelince öyle yapar. Bu da işine gelmiyor tabiine share be bi kez de yanlış anladığını kabul edip haklısın de hemen konuyu değiştiriyon total 14 ab 13 beyazsoy da doğru yorum yapmış bu kada basit
- - - Ekleme - - -
ben nasıl çuvalladım orası da muamma
Yav he heyok daha neler total ab den 1 reyting yukarda ve beyazsoy doğru yorum yapmış ama sen adamı rezil etmek için uğraştığın için komik duruma düştün bu kadar basit
atalay , yarı finalde ve finalde çok daha iyi olacak dedi , yani yarı finallerdede bu oranları alabilir , finalde ise uçaryetenekteki bu yükseliş atalayın sayesindedir bidaha bu oranları final de anca alır
Yeteneksizsiniz totali daha yüksek çıkar oldu.
Bu sene AB'si yuksek cıkacak olanlar Karadayı Muhteşem Yuzyıl İntikam olcaktir...Bu haftanın a/b grubu sonuçları bir garip zaten.
Öbgzk ve Kayıp Şehir de totalci oldu...
evet az kalsın MY da olacaktıBu haftanın a/b grubu sonuçları bir garip zaten.
Öbgzk ve Kayıp Şehir de totalci oldu...