30 Aralık 2012 Pazar Reyting Sonuçları

bu atalay neyin nesi la....hergün tuhaf tuhaf adamlar çıkıyor...millet bu adamları şimdi alkışlıyor ama 3 gün sonra kimse hatırlamıyacak bunları...acun ılıcalı biliyor adamları nasıl sağacağını helal olsun vallha...:beaten:

23:00 - 23:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
STAR: 13.34 , 2) KANALD:
8.22 , 3) ATV: 3.1 , 4)
KNLTRK: 1.53 , 5) TRT1:
1.33

adam bu isten para kazanıyor
gösteriler düzenliyor turneler yapiyor unutulcak biri değil

23:00 - 23:15 ortalama <S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>sbt<S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>reyting 'leri; 1) STAR: 13.34 , 2) KANALD: 8.22 , 3) ATV: 3.1 , 4) KNLTRK: 1.53 , 5) TRT1: 1.33
hafta sonları yarışma programlarının artık belli oldu...

- - - Ekleme - - -

adam bu isten para kazanıyor
gösteriler düzenliyor turneler yapiyor unutulcak biri değil
herkes bir işin erbabıysa acun da bu işin sihirbazı belli...o adamın yeteneğide şöhret budalası enayileri avlamak...işin inceliği burda..:winkk:

herks unutulur usta herkes acun kimleri yıldız yapıpta tarihe gömdü en yakın örnek survivor taner adam türkiyenin 1 numarasıydı be gerçi ben nihat çıydım ama adam nerde şimdi veya geçen yılın fenomeni nurullah nerde

- - - Ekleme - - -

pazar günü en boş gün acunla bbeb şov yapıyo başka da bişey yok sağlam işler gelmeli

bunlar birşeymi bir zamanlar bbg yarışmacıları vardı tonla nereye gitti buharlaşıp uçmadılarya....onu bırakalım caner-tülin semra hanımlar bile tarih oldu...ekranın parıltılı dünyasına kanmamak gerek...:ban:

aynen melihler canerler tülinler bayhanlar neler neler ekranların 1 numaralarıydı bunlar millet onlarla yatıp onlarla kalkıyodu şimdi nerdeler

nihat doğanlı survivor gerçekten unutulmaz ya facebook nihat doğan sayfasında neler yapıyodum o zaman
milleti organize etmeye çalışıyodum sms te 1.yapalım diye
rüyamda sms e çıkmıştı nd
düşünün

- - - Ekleme - - -

piyango için diyorsan boşa heveslenme 45 milyonun 4 de 1 i bende...alsan alsan geri kalan 3 ün 1 ini alırsan..onuda benle aynı sayıları olan bileti aldıysan...:haha:

Twitterda Atalay Demirci ile Cem Yılmazı karşılaştırmışlar. Az önce tvde Atalayı, 5 dakika önce de Cem Yılmazı izlemiş biri olarak kesinlikle Cem Yılmaz daha iyiydi. İkisi de güldürdü ama Cem Yılmazın esprileri daha akla gelmez şeyler (zekice) bence.
Not: Cem Yılmazın videosunda küfür yoktu.

tam şu acundan kurtuldum diyodum yarın akşam yılbaşı özel yayınına çıkcakmış..sen tatil falan yapmıyormusun be adam..şöyle bir 40-45 yıl bir tatile çıksanda memleketteki ben dahil tüm yeteneksizler bir bayram etse..:biggrin:

atalay ezer geÇer cem yilmazi

valla ben cem yılmaz a hiç gülemiyorum nedense beni en çok güldüren isim tartışmasız kemal sunal efsane efsane nur içinde yatsın

survivor başlayınca haftasonu survivor her türlü