@sokak sanati 'yla mesaj sayımız bile aynı. Şimdi Rachel'cim bana yetişti diye havalanmasın@serhatt @xemrexxx @Harunnn60 @Yiğitt @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @kerem @Forumdash
Hhaha Aaa yine altlı üstlü herkes kendiyle alakalı olan kişiyle eşleşmiş en çok bu tarafını seviyorum bu sıralamanın
1 @Çiğdem- 1331 2 @serhatt 1091
3 @xemrexxx 379 4 @Forumdash 355
5 @mrt-06 320 6 @Yiğitt 300
11 @S.G.A.T. 154 12 @Harunnn60 140
15 @sokak sanati 137 16 @kerem 137
Hahah Aaa şimdi çoklu üyelerde birbiriyle alakalı kişiler olunca dikkatimi çekti@sokak sanati 'yla mesaj sayımız bile aynı. Şimdi Rachel'cim bana yetişti diye havalanmasın
3 hafta @Harunnn60 'la bu durumdayken neden bu yorumu o zamanlar yapmadın? Zamanlaman çok yanlış.
Bakma sen, @sokak sanati'yla uğraştığım oluyor da Reçelcim ilklerimden olur.Hahah Aaa şimdi çoklu üyelerde birbiriyle alakalı kişiler olunca dikkatimi çekti@sokak sanati ile anlaşıyorsunuz@Harunnn60 da @S.G.A.T. ı soruyordu üstündeymiş haberi yokKeza diğer gösterdiklerimde alakalı kişiler herkes denkini bulmuş
Hahah Aaa çenen durmadığı sürece benim yanımda kalmaya devam edeceksin görünüyor malesef cnmAralarında en şanssızları benim senin gibi bi gudubetle en çok ben muhatap olduğum için
@Harunnn60 ı Sorguyada aldık kı bu hafta dahada açılsın her şey oğlan konuşsun diyeBakma sen, @sokak sanati'yla uğraştığım oluyor da Reçelcim ilklerimden olur.
@Harunnn60'a da hep @kerem'in altında kalıyorsun diye diye nazar ettin. Çocuk bu hafta resmen bana fark atmış.
ozaman çenemi kapama vaktim geldiHahah Aaa çenen durmadığı sürece benim yanımda kalmaya devam edeceksin görünüyor malesef cnm
Aaa iyi ikili olduk bence zirveyi kızlar ele geçirmiş der ziyaretçiler, erkeklere geçit yokozaman çenemi kapama vaktim geldi
Bu hafta yoğun olacam dedim ama 1000 i geçmişim yineAaa iyi ikili olduk bence zirveyi kızlar ele geçirmiş der ziyaretçiler, erkeklere geçit yok
300 gibi arkamda kalmıssın ama 3.sırayla birlikte diğer üyeler pek o sayılarda olmadığından ötürü çok rahat konumdasınBu hafta yoğun olacam dedim ama 1000 i geçmişim yine
FORUMDAN KİMSE konuşmuyor ki herkes 200 lerde takılıp kalıyor3 bin gibi arkamda kalmıssın ama 3.sırayla birlikte diğer üyeler pek o sayılarda olmadığından ötürü çok rahat konumdasınForumda olan ekonomik krız sadece ikizimi etkilemiyor
Aaa işte bizimde konuşmadığımızı düşün durum nereye giderFORUMDAN KİMSE konuşmuyor ki herkes 200 lerde takılıp kalıyor
Şuan boştayım da çalışmaya falan başlarsam çizgimden çıkabilirmAaa işte bizimde konuşmadığımızı düşün durum nereye gider
Oyüzden bir doğrultuda her hafta gitmek zorundayız eskici gibi sonradan sen de gebermeden inş çizgini devam ettirebilirsin beni zaten saymaya gerek yok bir şekilde yazıyorum
Emre şirketden iş ayarlasın sana hafta sonları gelirsinizŞuan boştayım da çalışmaya falan başlarsam çizgimden çıkabilirm
Patron parlaksa neden olmasınEmre şirketden iş ayarlasın sana hafta sonları gelirsiniz
Senin patronun Emre işte şansına küsPatron parlaksa neden olmasın
Emre kim de benim patronum olacak,haddini bilsinSenin patronun Emre işte şansına küs
Sana uydurma haber nasıl yapılır onu öğretir
Sahtekarlık öğretir sanaEmre kim de benim patronum olacak,haddini bilsin
O gelsin ben öğretiyim ona,kitabını yazarımSahtekarlık öğretir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?