@sokak sanati 'yla mesaj sayımız bile aynı. Şimdi Rachel'cim bana yetişti diye havalanmasın@serhatt @xemrexxx @Harunnn60 @Yiğitt @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @kerem @Forumdash
Hhaha Aaa yine altlı üstlü herkes kendiyle alakalı olan kişiyle eşleşmiş en çok bu tarafını seviyorum bu sıralamanın![]()
![]()
1 @Çiğdem- 1331 2 @serhatt 1091
3 @xemrexxx 379 4 @Forumdash 355
5 @mrt-06 320 6 @Yiğitt 300
11 @S.G.A.T. 154 12 @Harunnn60 140
15 @sokak sanati 137 16 @kerem 137
Hahah Aaa şimdi çoklu üyelerde birbiriyle alakalı kişiler olunca dikkatimi çekti@sokak sanati 'yla mesaj sayımız bile aynı. Şimdi Rachel'cim bana yetişti diye havalanmasın
3 hafta @Harunnn60 'la bu durumdayken neden bu yorumu o zamanlar yapmadın? Zamanlaman çok yanlış.![]()
Bakma sen, @sokak sanati'yla uğraştığım oluyor da Reçelcim ilklerimden olur.Hahah Aaa şimdi çoklu üyelerde birbiriyle alakalı kişiler olunca dikkatimi çekti@sokak sanati ile anlaşıyorsunuz
@Harunnn60 da @S.G.A.T. ı soruyordu üstündeymiş haberi yok
![]()
![]()
Keza diğer gösterdiklerimde alakalı kişiler herkes denkini bulmuş
![]()
Hahah Aaa çenen durmadığı sürece benim yanımda kalmaya devam edeceksin görünüyor malesef cnmAralarında en şanssızları benim senin gibi bi gudubetle en çok ben muhatap olduğum için![]()
@Harunnn60 ı Sorguyada aldık kı bu hafta dahada açılsın her şey oğlan konuşsun diyeBakma sen, @sokak sanati'yla uğraştığım oluyor da Reçelcim ilklerimden olur.
@Harunnn60'a da hep @kerem'in altında kalıyorsun diye diye nazar ettin. Çocuk bu hafta resmen bana fark atmış.![]()
ozaman çenemi kapama vaktim geldiHahah Aaa çenen durmadığı sürece benim yanımda kalmaya devam edeceksin görünüyor malesef cnm![]()
![]()
![]()
Aaa iyi ikili olduk bence zirveyi kızlar ele geçirmiş der ziyaretçiler, erkeklere geçit yokozaman çenemi kapama vaktim geldi![]()
Bu hafta yoğun olacam dedim ama 1000 i geçmişim yineAaa iyi ikili olduk bence zirveyi kızlar ele geçirmiş der ziyaretçiler, erkeklere geçit yok
![]()
300 gibi arkamda kalmıssın ama 3.sırayla birlikte diğer üyeler pek o sayılarda olmadığından ötürü çok rahat konumdasınBu hafta yoğun olacam dedim ama 1000 i geçmişim yine![]()
FORUMDAN KİMSE konuşmuyor ki herkes 200 lerde takılıp kalıyor3 bin gibi arkamda kalmıssın ama 3.sırayla birlikte diğer üyeler pek o sayılarda olmadığından ötürü çok rahat konumdasınForumda olan ekonomik krız sadece ikizimi etkilemiyor
![]()
![]()
![]()
Aaa işte bizimde konuşmadığımızı düşün durum nereye giderFORUMDAN KİMSE konuşmuyor ki herkes 200 lerde takılıp kalıyor![]()
Şuan boştayım da çalışmaya falan başlarsam çizgimden çıkabilirmAaa işte bizimde konuşmadığımızı düşün durum nereye gider![]()
![]()
Oyüzden bir doğrultuda her hafta gitmek zorundayız eskici gibi sonradan sen de gebermeden inş çizgini devam ettirebilirsin beni zaten saymaya gerek yok bir şekilde yazıyorum![]()
![]()
![]()
Emre şirketden iş ayarlasın sana hafta sonları gelirsinizŞuan boştayım da çalışmaya falan başlarsam çizgimden çıkabilirm![]()
Patron parlaksa neden olmasınEmre şirketden iş ayarlasın sana hafta sonları gelirsiniz![]()
![]()
![]()
Senin patronun Emre işte şansına küsPatron parlaksa neden olmasın![]()
Emre kim de benim patronum olacak,haddini bilsinSenin patronun Emre işte şansına küs![]()
![]()
Sana uydurma haber nasıl yapılır onu öğretir![]()
![]()
![]()
Sahtekarlık öğretir sanaEmre kim de benim patronum olacak,haddini bilsin![]()
O gelsin ben öğretiyim ona,kitabını yazarımSahtekarlık öğretir sana![]()
![]()
![]()