Aaa işte güzel ortak olur siz denO gelsin ben öğretiyim ona,kitabını yazarım![]()
Aaa işte güzel ortak olur siz denO gelsin ben öğretiyim ona,kitabını yazarım![]()
olur canım niye olmasın menfaat içn herşey olurAaa işte güzel ortak olur siz den![]()
![]()
![]()
Forum nefes alırolur canım niye olmasın menfaat içn herşey olur![]()
Aaa orası öyle tabiBen olmasam canın sıkılır senin![]()
Zaten ramazan geliyor o zaman sahura kadar oturuyorum ben iyice çenem düşerAaa orası öyle tabiEmrede zaten bu yaz aktif olur ve şuan forumda olmayan diğer bazı üyelerde gelir hareketli bir yaz olacağını düşünüyorum bakalım
![]()
![]()
![]()
Aaa doğruya gececi olmaya zaten alıştık , sahura kadar vakit geçiririzZaten ramazan geliyor o zaman sahura kadar oturuyorum ben iyice çenem düşerÖğlene kadar da uyuyorum
![]()
Öyle bacım 1 ay gececiyizAaa doğruya gececi olmaya zaten alıştık , sahura kadar vakit geçiririz![]()
![]()
![]()
@kerem ile yan yanayken bunları demiyordunHahah Aaa şimdi çoklu üyelerde birbiriyle alakalı kişiler olunca dikkatimi çekti@sokak sanati ile anlaşıyorsunuz
@Harunnn60 da @S.G.A.T. ı soruyordu üstündeymiş haberi yok
![]()
![]()
Keza diğer gösterdiklerimde alakalı kişiler herkes denkini bulmuş
![]()
Evet @Yiğitt ilk kez altımda kalmış.@mrt-06 İle eşleşmişsin işte cnm ne güzelAtında kalmışsın gerçi gelir gelmez sana üstünlük sağlamış
![]()
![]()
![]()
Bir daha altında kalmam inşallah, pek güzel bir manzara değil.
Bir daha altında kalmam inşallah, pek güzel bir manzara değil.![]()
Ne oluyor bir kaç hafta sonra
Tşk cnm seviniriz bu durumdan
Bir daha altında kalmam inşallah, pek güzel bir manzara değil.![]()
Hahah Siz zaten birbirinize msiaifrliğe gidicektiniz birlikte kalırsınızKüstah. .ss
Ayy dur hele ablacım sende celallendirme şunu.Hahah Siz zaten birbirinize msiaifrliğe gidicektiniz birlikte kalırsınız![]()
![]()
![]()