30-6 Mayıs 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

@Dosi caneyim 7.sıradasın 296 mesajla benide hemen altına almışsın canım:F

@serhatt @xemrexxx @Harunnn60 @Yiğitt @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @kerem @Forumdash

Hhaha Aaa yine altlı üstlü herkes kendiyle alakalı olan kişiyle eşleşmiş en çok bu tarafını seviyorum bu sıralamanın :A :A :A

1@Çiğdem-1331
2@serhatt1091
3@xemrexxx379
4@Forumdash355
5@mrt-06320
6@Yiğitt300
11@S.G.A.T.154
12@Harunnn60140
15@sokak sanati137
16@kerem137
@sokak sanati 'yla mesaj sayımız bile aynı. Şimdi Rachel'cim bana yetişti diye havalanmasın :A

3 hafta @Harunnn60 'la bu durumdayken neden bu yorumu o zamanlar yapmadın? Zamanlaman çok yanlış. :A

@sokak sanati 'yla mesaj sayımız bile aynı. Şimdi Rachel'cim bana yetişti diye havalanmasın :A

3 hafta @Harunnn60 'la bu durumdayken neden bu yorumu o zamanlar yapmadın? Zamanlaman çok yanlış. :A
Hahah Aaa şimdi çoklu üyelerde birbiriyle alakalı kişiler olunca dikkatimi çekti :A @sokak sanati ile anlaşıyorsunuz :A @Harunnn60 da @S.G.A.T. ı soruyordu üstündeymiş haberi yok :A :A :A Keza diğer gösterdiklerimde alakalı kişiler herkes denkini bulmuş :F

Hahah Aaa şimdi çoklu üyelerde birbiriyle alakalı kişiler olunca dikkatimi çekti :A @sokak sanati ile anlaşıyorsunuz :A @Harunnn60 da @S.G.A.T. ı soruyordu üstündeymiş haberi yok :A :A :A Keza diğer gösterdiklerimde alakalı kişiler herkes denkini bulmuş :F
Bakma sen, @sokak sanati'yla uğraştığım oluyor da Reçelcim ilklerimden olur. :A

@Harunnn60'a da hep @kerem'in altında kalıyorsun diye diye nazar ettin. Çocuk bu hafta resmen bana fark atmış. :A

Bu hafta yoğun olacam dedim ama 1000 i geçmişim yine :A
300 gibi arkamda kalmıssın ama 3.sırayla birlikte diğer üyeler pek o sayılarda olmadığından ötürü çok rahat konumdasın :A Forumda olan ekonomik krız sadece ikizimi etkilemiyor :A :A :A

3 bin gibi arkamda kalmıssın ama 3.sırayla birlikte diğer üyeler pek o sayılarda olmadığından ötürü çok rahat konumdasın :A Forumda olan ekonomik krız sadece ikizimi etkilemiyor :A :A :A
FORUMDAN KİMSE konuşmuyor ki herkes 200 lerde takılıp kalıyor :A

FORUMDAN KİMSE konuşmuyor ki herkes 200 lerde takılıp kalıyor :A
Aaa işte bizimde konuşmadığımızı düşün durum nereye gider :A :A :A

Oyüzden bir doğrultuda her hafta gitmek zorundayız eskici gibi sonradan sen de gebermeden inş çizgini devam ettirebilirsin beni zaten saymaya gerek yok bir şekilde yazıyorum :A :A :A

Aaa işte bizimde konuşmadığımızı düşün durum nereye gider :A :A :A

Oyüzden bir doğrultuda her hafta gitmek zorundayız eskici gibi sonradan sen de gebermeden inş çizgini devam ettirebilirsin beni zaten saymaya gerek yok bir şekilde yazıyorum :A :A :A
Şuan boştayım da çalışmaya falan başlarsam çizgimden çıkabilirm :A