30-6 Mayıs 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
Gebermiş nerede @S.G.A.T. diyordun üstünde haberin yok @Harunnn60 :F Bu haliyle seni geçmiş :A

Sorgu odası sayesin de senden atak bekliyoruz bu hafta :A :A :A

bir önceki ayla bir sonraki ayın birleştiği konuları açmayı öğrenemedin be @Çiğdem- , 30 - 6 Mayıs ne :A

İşte fırsat vermesem altımda kalır:A Ama benim bi mottom var. Az ve öz konuşmak :A Bu aralar az konuşsam da öz konusamıyorum. İyice cıvıttım sayenizde:F
Aaa senin yavuklun geberdi @eskici durumu içler açıcı destere gibi sende onu elinden kaçırdın :A :A :A

Öyle açılıyor konular cnm yıllar öncekilerede bakıp görebilirsin :A Yeni ay oldumu yeni ayın ismini alıyor benle alakalı durum değil kural öyle :A :A :A
Senin için son 3 yılda bu forum altında açılan konu başlıklarından bazıları, bu kuralı kendin uydurmuşsun :A Önceki aydan sonraki aya geçiliyorsa 30 Nisan - 6 Mayıs şeklinde yazılır, gecenin 2'sinde Türkçe dersi veriyorum bak :A

OSN6N8.png

xnYU0J.png

RVI0pL.png

Senin için son 3 yılda bu forum altında açılan konu başlıklarından bazıları, bu kuralı kendin uydurmuşsun :A Önceki aydan sonraki aya geçiliyorsa 30 Nisan - 6 Mayıs şeklinde yazılır, gecenin 2'sinde Türkçe dersi veriyorum bak :A

OSN6N8.png

xnYU0J.png

RVI0pL.png
Aaa şimdi ilk açtığım konulara baktımda hep böyle devam etmişim bu da benim tarzım olsun cnm :A :A :A

@serhatt @xemrexxx @Harunnn60 @Yiğitt @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @kerem @Forumdash

Hhaha Aaa yine altlı üstlü herkes kendiyle alakalı olan kişiyle eşleşmiş en çok bu tarafını seviyorum bu sıralamanın :A :A :A

1@Çiğdem-1331
2@serhatt1091
3@xemrexxx379
4@Forumdash355
5@mrt-06320
6@Yiğitt300
11@S.G.A.T.154
12@Harunnn60140
15@sokak sanati137
16@kerem137
Aralarında en şanssızları benim senin gibi bi gudubetle en çok ben muhatap olduğum için :A