The_Erinch
Favori Üye
ŞŞŞŞ... Benim konuyla herhangi bir alakam yok. Etraftan duyduğum şeyleri belirtiyorum yalnızca...Leş herif nasıl da hakim her şeyiyle konuya... Kanımı donduruyorsun... Sarhoşku... @Sherlock @Maskeli Fedai
Konudaki Çorba'ya dönen goygoya ise güldüm... @Dosi
------
Biz sabah Çorbacı'sıyız, bizde gecenin karanlığı değil gündüzün hayrı hakimdir... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
biz sabah corba icen tayfayiz. ben hic gece corbaciya gitmedim. Aslinda yazin bir dügün sonrasi akrabalarim gidelim demisti o gün toktum hayir demistim, onlardan ayri takilmistim
Bende yok o kültür Diğer etiketlediklerin zaten alkol kullanmayan insanlar. Bizim forumdan çıkmaz o düşündüğün çorbalar
Gece derken alkolden sonra içilen çorbadan bahsediyor işte Genel olarak işkembe, kelle paça falan tercih edilir
iyide bizde alkol alinmaz ama gece veya gündüz o bahsettigin corbalardan icilir. keyfi gidilir
Yahu o çorbayı içmek için illa öncesinde alkol alman gerek diye bir şart mı var dedim Sadece gececi olayını açıklıyorum o kadar
orasini anladim ama Erinc'in vurgusu, senin aciklamalarin baska yönde. Bende diyorumki türklerin kültüründe corbaciya özel gitme var ama sen alkol sonrasi olan corba deyince bi iskillendim sizin bazen imalarda farkli anlamlar cikiyor ve ben hakim degilim malum
Yok ya bildiğin çorba işte, o kadar da uçmaya gerek yok O kültürde olan insanlar için işkembe bir numaradır da, onun dışında işkembenin şampiyonluğa oynayacağını zannetmem. Mercimek, tarhana falan yarışır klasik
benzer yazmistim bende
bol malzemeli kelle paca en lezzetlisi bana göre onun tadina vardiktan sonra iskembeye el atmaz oldum. yazin yine doya doya icmeyi planliyorum insallah
en son tatilimde cok fazla yemekli misafirimiz oldu ve cogunluk mercimek corbasi sevdigi icin her seferinde onu yapmaktan bikmistim Bir keresinde lebeniye corbasi yapmistim, baya farkli malzeme ve yapilmasi zahmetli. ailenin yarisi cok begendi diger yarisi mercimek corbadan devam dediler sjsjjsjs
türk insani klasikci, yeniliklere pek acik degiller
Lebeniye çorbasını bizimkiler de yapar arada. Ben de çok bayılmıyorum açıkçası
Leş herif nasıl da hakim her şeyiyle konuya... Kanımı donduruyorsun... Sarhoşku... @Sherlock @Maskeli Fedai
Konudaki Çorba'ya dönen goygoya ise güldüm... @Dosi
------
Biz sabah Çorbacı'sıyız, bizde gecenin karanlığı değil gündüzün hayrı hakimdir... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
İş dönüşü yine yiyecek görmek iyi olmadı acıktım iyice. Evde çorba var dün yapmıştım shsjjsj
Çorba sevmeyen zevksiz insanları görünce kanım donuyor
Kesinlikle katılıyorum, çorba sevmeyen insan eksiktir, zevksizdir...
Zey,Biri gece alkol aldığı için alkolü bastırsın diye işkembe veya kelle paçayı tüketir. Mecnun ‘un dediği gibi konuyu avucunun içi gibi biliyor.
İZMİR BOY... Kimi kandırıyorsun sen... @Sherlock @Maskeli FedaiKÖFN - Bi’ Tek Ben Anlarım
Sıla - Kalksın Uyuyanlar
Aleyna Tilki - Tanırım İntiharı
Tarkan - Yap Bi Güzellik
------
ŞŞŞŞ... Benim konuyla herhangi bir alakam yok. Etraftan duyduğum şeyleri belirtiyorum yalnızca...