2022 3.Tur | En Favori Şarkı 2022 | 4. Grup (SON)

Hangi 4 şarkı üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Dosi 2500 yakın çorba çeşidi varmış 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sıla'ya komplo kurulmuş resmen. Sırf kazanmasın diye oy vermeyenler yoksa ben de bir şey bilmiyorum. Bir tek ben anlarım sevdiğim halde ben de oy vermeyeceğim ona :A
aynen 32 sarkidan bir tek Silaya komplo düsündük :A ben bu sarkiyi oylamadim ama diger sarkisini oyladim

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
okadarina hakim degilizdir ayrica bilindikleri söylerler. korkma :A
------

beni alintilayip size yazdi bunu. Altinda kötü bir sey mi var? bende cevap yazdim bi de sjsjjs
Gece derken alkolden sonra içilen çorbadan bahsediyor işte :A Genel olarak işkembe, kelle paça falan tercih edilir :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Yahu o çorbayı içmek için illa öncesinde alkol alman gerek diye bir şart mı var dedim :A Sadece gececi olayını açıklıyorum o kadar :A
orasini anladim ama Erinc'in vurgusu, senin aciklamalarin baska yönde. Bende diyorumki türklerin kültüründe corbaciya özel gitme var ama sen alkol sonrasi olan corba deyince bi iskillendim :A sizin bazen imalarda farkli anlamlar cikiyor ve ben hakim degilim malum :A

• Güldürdün
orasini anladim ama Erin'in vurgusu, senin aciklamalarin baska yönde. Bende diyorumki türklerin kültüründe corbaciya özel gitme var ama sen alkol sonrasi olan corba deyince bi iskillendim :A sizin bazen imalarda farkli anlamlar cikiyor ve ben hakim degilim malum :A
Yok ya bildiğin çorba işte, o kadar da uçmaya gerek yok :A O kültürde olan insanlar için işkembe bir numaradır da, onun dışında işkembenin şampiyonluğa oynayacağını zannetmem. Mercimek, tarhana falan yarışır klasik :A

• Güldürdün
tüm corbalar arasinda mercimek corbasi kazanir gibi :A bakalim erkekler en cok hangi corbayi tercih ediyor :A

Yok ya bildiğin çorba işte, o kadar da uçmaya gerek yok :A O kültürde olan insanlar için işkembe bir numaradır da, onun dışında işkembenin şampiyonluğa oynayacağını zannetmem. Mercimek, tarhana falan yarışır klasik :A
benzer yazmistim bende :A
bol malzemeli kelle paca en lezzetlisi bana göre :A onun tadina vardiktan sonra iskembeye el atmaz oldum. yazin yine doya doya icmeyi planliyorum insallah :A

• Güldürdün
benzer yazmistim bende :A
bol malzemeli kelle paca en lezzetlisi bana göre :A onun tadina vardiktan sonra iskembeye el atmaz oldum. yazin yine doya doya icmeyi planliyorum insallah :A
Bizim burada ve de özellikle bu forumda kalite = ucuz fiyat olduğu için en ucuza ve en kolay şekilde yapılan çorba neyse o kazanacaktır. Mercimek favori gibi duruyor o yüzden :A

• Güldürdün
Bizim burada ve de özellikle bu forumda kalite = ucuz fiyat olduğu için en ucuza ve en kolay şekilde yapılan çorba neyse o kazanacaktır. Mercimek favori gibi duruyor o yüzden :A
en son tatilimde cok fazla yemekli misafirimiz oldu ve cogunluk mercimek corbasi sevdigi icin her seferinde onu yapmaktan bikmistim :A Bir keresinde lebeniye corbasi yapmistim, baya farkli malzeme ve yapilmasi zahmetli. ailenin yarisi cok begendi diger yarisi mercimek corbadan devam dediler sjsjjsjs
türk insani klasikci, yeniliklere pek acik degiller :A

• Güldürdün
en son tatilimde cok fazla yemekli misafirimiz oldu ve cogunluk mercimek corbasi sevdigi icin her seferinde onu yapmaktan bikmistim :A Bir keresinde lebeniye corbasi yapmistim, baya farkli malzeme ve yapilmasi zahmetli. ailenin yarisi cok begendi diger yarisi mercimek corbadan devam dediler sjsjjsjs
türk insani klasikci, yeniliklere pek acik degiller :A
Lebeniye çorbasını bizimkiler de yapar arada. Ben de çok bayılmıyorum açıkçası :A

• Güldürdün
Lebeniye çorbasını bizimkiler de yapar arada. Ben de çok bayılmıyorum açıkçası :A
zahmetli bir corba, madem bayilmiyorsunuz yapmasinlar daha :A asure corbasida var ama siz genelde tatli olanini biliyorsunuz. Benim ebem tuzlusunu yapardi. o da lezzetliydi (konuyu corbaya cevirdik ssjjssjjs )

• Güldürdün
zahmetli bir corba, madem bayilmiyorsunuz yapmasinlar daha :A asure corbasida var ama siz genelde tatli olanini biliyorsunuz. Benim ebem tuzlusunu yapardi. o da lezzetliydi (konuyu corbaya cevirdik ssjjssjjs )
Yok bu dediğim kalabalık aile toplaşmalarında oluyor zaten :A Yemeği yapan grup sevdiği için kendileri için yapıyorlar çorbayı bir nevi :A Aşurenin her türlüsüne karşıyım :A Aynen konu cidden çorbaya döndü :A

• Güldürdün
Yok bu dediğim kalabalık aile toplaşmalarında oluyor zaten :A Yemeği yapan grup sevdiği için kendileri için yapıyorlar çorbayı bir nevi :A Aşurenin her türlüsüne karşıyım :A Aynen konu cidden çorbaya döndü :A
neyseki bugün baya karnim tok :A gündüzde isvecli is arkadasim lahmacun yapacagim deyip biraz tarif falan istedi. isvecli birinin lahmacunu cok sevip yapmak istemesine sasirdim. Ayranda seviyor, bu daha sasirtici :A bi de erkek. Tüm günüm yemek muhabbetleri ile gecti sjsjjsjs

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Gece derken alkolden sonra içilen çorbadan bahsediyor işte :A Genel olarak işkembe, kelle paça falan tercih edilir :A
Leş herif nasıl da hakim her şeyiyle konuya... Kanımı donduruyorsun... Sarhoşku... @Sherlock @Maskeli Fedai

Konudaki Çorba'ya dönen goygoya ise güldüm... :A @Dosi
------

Gececiler var mı bakalım 🤭🤭 @MasacRE @Sherlock @12.Adam @MEnes
Biz sabah Çorbacı'sıyız, bizde gecenin karanlığı değil gündüzün hayrı hakimdir... :A @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai

Leş herif nasıl da hakim her şeyiyle konuya... Kanımı donduruyorsun... Sarhoşku... @Sherlock @Maskeli Fedai

Konudaki Çorba'ya dönen goygoya ise güldüm... :A @Dosi
------

Biz sabah Çorbacı'sıyız, bizde gecenin karanlığı değil gündüzün hayrı hakimdir... :A @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
İş dönüşü yine yiyecek görmek iyi olmadı acıktım iyice. Evde çorba var dün yapmıştım shsjjsj
Çorba sevmeyen zevksiz insanları görünce kanım donuyor :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
  • Mustafa Ceceli ft. Nigar Muharrem - Salıncak
  • KÖFN - Bi’ Tek Ben Anlarım
  • Sıla - Kalksın Uyuyanlar
  • Tarkan - Yap Bi Güzellik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961