3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
köprü altı boy boy seni kovalasın atlı kovboy
)))

özlü söz bulamadım bununla idare edecenz
)
intikamın ab reytingleri senin devrelerini yaktı herhalde..ozan admine söyleyelimde intikamın reytinglerini alıştıra alıştıra yazsın bir daha...:hihi:

çok mesaj yazılmış günün kazananlari

total vadi

ab intikam

hit ozan

Bu laf en son bana söylenmeli.

Kanal D`de sadece 2 yapım izliyorum.

İntikam ve Yalan Dünya.

BBEB`e de ara sıra zamanım olursa bakıyorum.
o zaman sana niye kanal d ci diyolar....bende sandımki kanal d nin dizi arşiv listesi senin elinden geçiyor...aslında pek çok üyeden daha anlamlı ve öz mesajlar yazıyon...forumda panpa olabilirdik senle ama kanal d büyük engel teşkil ediyor bu konuda....:hihi:

Hızlı gonzales bırak revanı yav o kendi halinde takılıyor şuan hedefin ben veya destere onunla ugrasmayı bırak bana gel :

Hızlı gonzales bırak revanı yav o kendi halinde takılıyor şuan hedefin ben veya destere onunla ugrasmayı bırak bana gel :

hızlı benimle uğraşamayacağı için sen yandın lawrence
)

espri yapmaya çalışıyor hızlı.. eskiden arasıra arkadaşları ne kadar komiksin diye gaz verirdi şimdi o destekte yok

tam çuvalladı
)

intikam bitince yeni bölümü yayınladığınız içindir aynı ana denk gelse 8 reytinge düşerdiniz
rekoru düşerse sende oturda malatya kınası yak...malatya kayısısı ihracat rekoru kırmış adamın derdi vadi reytingi....lan aslanım vadiye fazla sallyana promosyon olarak beren fotosumu veriyolar....ne bu hiddet bu celal..

Takas bu arkadaşlara gaz verirdi iyi biliyorum bunlarda militan gibi saldırya geçerdi ama nafile

Kanal D`nin başarısını gizlemediğim için Kanal D`ci diyorlar herhalde ne bileyim.

Kanal D`ci olsam Salı 20 Dakika`ya "bu ne dizidir ÖBGZK daha iyi" derdim. Aslında ilk 2 sezon ÖBGZK rakip tanımazdım. Ama bu sezon bana göre bozdu

leenn lawrance ile destere teker teker gelin...zaten bir tane kafa var..onuda bu gece burda bırakmak istemiyorum....:hihi:

))

bayağı komiksin bu mesajda beğendim valla
)

- - - Ekleme - - -

leenn lawrance ile destere teker teker gelin...zaten bir tane kafa var..onuda bu gece burda bırakmak istemiyorum....:hihi:

niye güleşmi tutacağız

neyse biraz destekli mesajlar yazalım hızlı bugün bayağı eğlendik zaten üste senin espriler gazı kaçmış kola tadında hiç çekilmiyor
)

Bukadar mesaj yazmamıştım aynen

- - - Ekleme - - -

hackerlik dedinde o açıdanda deneyimler var pro vs

hızlı gonzales biraz daha yaratıcı kelimeler bul bulamıyosanda vereyim 2 3 kelime basit kalma karşımda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...