3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vadi totalde güçlü bir rakip bu tartışılmaz.Ancak şu da bir gerçek ki yeni başlayan bir dizi başlangıç için böyle yüksek reyting aldıysa bunun devamı totalde de gelecektir.

Ama düşüncen yanlış Leo.Runle.Farkındaysan dizi daha ilk bölümüyle ab bölümünü ele geçirmiş.Ee totalde aldığı reyting yaklaşık 10 civarı.İlk bölümden zirve bile beklemiyordum ben ama ab yi kapmış.Bence ilerleyen bölümlerde totale de göz dikecektir.Ama Kurtlar Vadisi Pusu totalde güçlü bir rakip biraz zaman alabilir zirveyi alması (Kesinlikle iki diziyi de izlemiyorum tarafsız yorum) ...
Arkadaş ilk bolum bu tum Turkiye merak ediyordur Amerikan Çakmasi dizi nasil olaçak o yuzden her kes izlemiş. Zaten Berençilerin soylediğine gore dizi berbatmiş ve çok sikiçiymiş. İkinçi bolumden itibaren reytingleri duşeçek emin ola bilirsiniz.

o değil de destere nerede heralde 3 tekrar kesmemiş tv de tek tek pozisyon pozisyon inceliyor o şopar :d

- - - Ekleme - - -

dizi içeriğine girersek konu o dizinin bölümünüe taşınıyor yeni kural bu :D
yorumuna gelince intikamda intikam alınıcak sadece aile yok orjinaline bakarsak asıl düşmanlar yeni ortaa çıkıyor ve tam olarak belli değiller

Destere, her portreyi hafizalara kaziyob:d yada o da sok oldu bu reytibgleri gorunce :d

Vadi totalde güçlü bir rakip bu tartışılmaz.Ancak şu da bir gerçek ki yeni başlayan bir dizi başlangıç için böyle yüksek reyting aldıysa bunun devamı totalde de gelecektir.
İntikam başarili bunu kimse inkar etmiyor ben tebrik etdim reytinglere gore ama birinçiliyi alamaz hele bu sezon imkansiz

aynen yakup benim siteye gelip ona karşı şah şahlı laflarıma bakmaktansa banlanmayı tercih etmiş saygı duymak lazım kişilerin kararlarına :)

- - - Ekleme - - -

herzaman çiziyorum altını beren ve vadi ayrı grup izleyici bunu anlayamayanlar hala ne diye yaşıyor merak ediyorum :)

uhh abd de beren ezmiş vadiyi :D:D totalde ezmesi zor ab dizisi zaten intikam :d

Destere ile benim ileri görüşlülüğüm takası fazla büyük söylemlere itti malesef biz yüksek reytingler alıcak dedik takas bir anda 20 fark bu işte nasıl bir anlayışsa artık bilemiyorum :)

Beni Vadiçi arkadaşlarimin safliği duşunduruyor. Nerdeyse hepimiz İntikami tebrik etdik ama bir tane bile İntikam sevenler Vadiyi tebrik etmedi. Boyle kiskançlik mi olur ya yapmayin arkadaşlar kabul etdin Berenin dizisi yenildi ve sizin iddialarinizda doğru çikmadi. Tebrik edib saygi duymak yerine Takasa laf atiyorsunuz. Çoçuk diyilsinizki Takas yanildi ozet baresinde ama siz onnanda beter yanildiniz.

ben söylediklerimi belli bir düşünce analizler ile geçirerek kalıplaştırır dikkatlice söylerim deniz üstünde yürümeye çalışan bir insan gibi direk atlamam önce araştırırım adımımı ona göre atarım bunların kime olduğunu iyi biliyorsunuz :)

İntikam parçalamış A/B'de daha ilk bölüm ya :))
Yakında Totalide alacaktır.A/B'de zaten farka boğacak vadiyi :)

ben söylediklerimi belli bir düşünce analizler ile geçirerek kalıplaştırır dikkatlice söylerim deniz üstünde yürümeye çalışan bir insan gibi direk atlamam önce araştırırım adımımı ona göre atarım bunların kime olduğunu iyi biliyorsunuz :)
Bunu Takasa soylediğini biliyorum. Doğru soyluyorsun o duşunmeden etmeden laflar etdi ama sanki diğer tarafda oyle yapmadimi? Her kes o kadar iddiali konuşuyorduki eziçez, geçiçez , tahdan ediçez gibi çumleler. Mantiksizça konuşmalar daha başlamayan bir dizi için oyle laflar etdilerki Takasin soylediği onlarin yaninda hiç bir şey. Hiç diğilse Takas yayinda olan bir dizi için boyle laflar etdi ama bunlar daha hikayesini bilmeden kadrosunu bilmeden sadeçe Beren var diye boyle laflar edinçe tabikide yanildilar. Yani bir soz soylemeden onçe çok diğil hiç diyilse 10 saniye duşunun sonra konuşun.

Son düzenleme:
Beni Vadiçi arkadaşlarimin safliği duşunduruyor. Nerdeyse hepimiz İntikami tebrik etdik ama bir tane bile İntikam sevenler Vadiyi tebrik etmedi. Boyle kiskançlik mi olur ya yapmayin arkadaşlar kabul etdin Berenin dizisi yenildi ve sizin iddialarinizda doğru çikmadi. Tebrik edib saygi duymak yerine Takasa laf atiyorsunuz. Çoçuk diyilsinizki Takas yanildi ozet baresinde ama siz onnanda beter yanildiniz.
total 8 ab 10 dedim benm beklentim aşmış intikam yanılmışmı doğru vadide senaryo düzelmedikçe tebrik yok :D

Diğer kişiler beni ilgilendirmez benim düşmanım sitede takas işime bakarım ben artık banı açılınca siteye hangi yüzle gelecek onada şaşarım :)

Bunu da kabul etmiyorum. İlk bölümden bir çok dizi mükemmel oyunculuklarla başlayabiliyor.

İntikamda oyuncuların elektiriği tutmamış bence. :D

Ayrıca Didem Uzel'e iyi oynadı demişsin ama berbat diyebilirim. O kadar kötüydü Didem. Eskiden mükemmel olan oyuncular bu diziye toplanınca sanki bir bozulmuşlar bir şey olmuş anlayamadım. :D En kısa zamanda bu sorunun çözülmesi dileğiyle...

ileride anlarız anca ilk bölümden karar verilmez jimsenin oyunculuğuna :D

Diğer kişiler beni ilgilendirmez benim düşmanım sitede takas işime bakarım ben artık banı açılınca siteye hangi yüzle gelecek onada şaşarım :)
Ne yapmiş ki TAKAS sana? İki de ber onun hakkinda konuşuyorsun ben hiç onun senin hakkinda konuşduğunu gormedim yani umursamaz seni. Yani sen Takasin değil Takas senin duşmanin. Demekki seni açitmiş bekli uyuyurken bile onu duşunuyorsun.

adam4 aynen öncelikli davranmış bu olaylar 3 4 güne geçer hesabıyla geçiştiririm düşüncesiyle hareket etmiş kesinlikle :)

- - - Ekleme - - -

Leo boşuna demiyoruz olayları bilmeden konuşmayın burda aramızda geçen olaylar var eskilerden çoğu biliyor zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...