3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liste tahmin ettiğim gibi olmuş :)
[TABLE="class: cms_table, width: 636"]
[TR]
[TD="align: center"][TABLE="class: cms_table, width: 636"]
<tbody style="display: inline !important;">[TR]
[TD="align: center"]24[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[TD="align: center"]IKI DUNYA ARASINDA[/TD]
[TD="align: center"]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD="align: center"]03.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]18:59:02[/TD]
[TD="align: center"]20:00:20[/TD]
[TD="align: center"]2,08[/TD]
[TD="align: center"]5,61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Vaov Süper :U

Takas bu sonuclari eger yolda yururken gormusse buyuk bi ihtimAlle coplugun kenarinda bayila durmustur 😀d

o değil de destere nerede heralde 3 tekrar kesmemiş tv de tek tek pozisyon pozisyon inceliyor o şopar :d

- - - Ekleme - - -

yarım saattir bakıyomda herkez aldığı reytinglerden konuşuyor ama hala kimse intikam dizisinin içeriği hakkında bir şeyler söylememiş bana göre intikam suskunların farklı bir formatı burda tek fark beren saat ve nejat işler (ben bu diziyi sırf nejat işler için izlerim başkası için değil o da int tv den vadi izlenir ) var intikamın konusunun uçu açık değil aileden intikam aldıktan sonra cazibeliği kalmayaçak aynı suskunlarda olduğu gibi
dizi içeriğine girersek konu o dizinin bölümünüe taşınıyor yeni kural bu :D
yorumuna gelince intikamda intikam alınıcak sadece aile yok orjinaline bakarsak asıl düşmanlar yeni ortaa çıkıyor ve tam olarak belli değiller

Show ne yayınlayacağını şaşırmış :d
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]87[/TD]
[TD]ADINI FERIHA KOYDUM (TKR)[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]03.01.2013[/TD]
[TD]22:57:56[/TD]
[TD]00:59:00[/TD]
[TD]0,57[/TD]
[TD]2,32[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Evvet 20 Dakika'ya yaptığım gibi İntikam'ı da yorumlayayım.

Dizi ilk bölümüyle tam anlamıyla beni hayal kırıklığına uğrattı. Hikaye güzel ama performans çok vasat. Beren ya potansiyelini düşürmüş ya da potansiyelini kullanamamış. Diğer oyuncular da aynı şekildeydi. Sanki hepsini sabah uykudan kaldırıp hemen diziyi çekmeye başlamışlar, o derece ruh gibiydiler. :D

Şahika karakteri yakında fenomen olur şimdiden söyleyelim. :D

Dizinin müzikleri de kötü malesef...

Reytinglerine gelirsek; a/b'de 11 reytingle zirve. Haketti mi? Tabi ki hayır. Kesinlikle 11'lik değil. "Ama" bu reyting dizinin en azından gücü olduğunu gösteriyor.

Başta Berenim olmak üzere oyunculardan biraz daha canlılık istiyorum lütfen. :D İşte o zaman 15'i bile görür. :)

Evvet 20 Dakika'ya yaptığım gibi İntikam'ı da yorumlayayım.

Dizi ilk bölümüyle tam anlamıyla beni hayal kırıklığına uğrattı. Hikaye güzel ama performans çok vasat. Beren ya potansiyelini düşürmüş ya da potansiyelini kullanamamış. Diğer oyuncular da aynı şekildeydi. Sanki hepsini sabah uykudan kaldırıp hemen diziyi çekmeye başlamışlar, o derece ruh gibiydiler. :D

Şahika karakteri yakında fenomen olur şimdiden söyleyelim. :D

Dizinin müzikleri de kötü malesef...

Reytinglerine gelirsek; a/b'de 11 reytingle zirve. Haketti mi? Tabi ki hayır. Kesinlikle 11'lik değil. "Ama" bu reyting dizinin en azından gücü olduğunu gösteriyor.

Başta Beren olmak üzere oyuncular biraz daha canlılık istiyorum lütfen. İşte o zaman 15'i bile görür. :)

ilk bölüm kartakterler tanıtıldı buna rapğmen iyi olanalr vardı engin hepileri mesela tam orjinalindeki gibi p.....k olmuş :d didem uzel metres rolünü iyi oynadı :D cemre ile rüzgarın kardeşi de iyiydi
dizinin sönük olamsının nedeninin yazdım beren değil şahika öne çıkarıldı
müziği herkes bayılmış sen ni,ye beğenmedin ,
olay ileride canlanacak tabi spoiler vermek istemiyuom :d

ilk bölüm kartakterler tanıtıldı buna rapğmen iyi olanalr vardı engin hepileri mesela tam orjinalindeki gibi p.....k olmuş :d didem uzel metres rolünü iyi oynadı :D cemre ile rüzgarın kardeşi de iyiydi
dizinin sönük olamsının nedeninin yazdım beren değil şahika öne çıkarıldı
müziği herkes bayılmış sen ni,ye beğenmedin ,
olay ileride canlanacak tabi spoiler vermek istemiyuom :d

Karakter tanıtımı falan sorun değil. Bahane bu olamaz.

Karakter tanıtımı oyuncular kötü oynar diye bir şey olamaz. Beren dahil oyuncular performansı kötüydü.

Benim sorunum hikaye değil. Hikaye tabi ki canlanacak, aksiyon gelecek ama oyunculuk olmadan aksiyon olsa da beni tatmin etmiyor.

Karakter tanıtımı falan sorun değil. Bahane bu olamaz.

Karakter tanıtımı oyuncular kötü oynar diye bir şey olamaz. Beren dahil oyuncular performansı kötüydü.

Benim sorunum hikaye değil. Hikaye tabi ki canlanacak, aksiyon gelecek ama oyunculuk olmadan aksiyon olsa da beni tatmin etmiyor.
ilkk bölümden daha kimse birbirini tanımıyorken çok da samimi olmalarını beklememek lazım :D
oyunculuk da gelecektir insnaalr daha hikayeyi bir çözsün önce
neyse ben derse gidiyom buraları biri vadci saldırılarından korusun :d

[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]20:59:29[/TD]
[TD="align: center"]23:16:18[/TD]
[TD="align: center"]15,43[/TD]
[TD="align: center"]35,76[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]INTIKAM[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]19:59:57[/TD]
[TD="align: center"]21:47:21[/TD]
[TD="align: center"]9,23[/TD]
[TD="align: center"]21,61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

😀d😀d:haha::haha::haha::D:D:F

[TR]
[TD="align: center"]INTIKAM[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]19:59:57[/TD]
[TD="align: center"]21:47:21[/TD]
[TD="align: center"]11,12[/TD]
[TD="align: center"]28,81[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]20:59:29[/TD]
[TD="align: center"]23:16:18[/TD]
[TD="align: center"]11[/TD]
[TD="align: center"]27,14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bu kötü olmuş 00,12 ile kaçırmışız birinciliği :(

ilkk bölümden daha kimse birbirini tanımıyorken çok da samimi olmalarını beklememek lazım :D

Benimde özel dersim var destere olsaydı iyiydi ya :)

Bunu da kabul etmiyorum. İlk bölümden bir çok dizi mükemmel oyunculuklarla başlayabiliyor.

İntikamda oyuncuların elektiriği tutmamış bence. :D

Ayrıca Didem Uzel'e iyi oynadı demişsin ama berbat diyebilirim. O kadar kötüydü Didem. Eskiden mükemmel olan oyuncular bu diziye toplanınca sanki bir bozulmuşlar bir şey olmuş anlayamadım. :D En kısa zamanda bu sorunun çözülmesi dileğiyle...

Vadi Bereni darma dağin etdi helal be 16 reyting alan kim var şu an televizyonda. Ab Grubunda ise her iki dizide ayni reytingli almiş tebrikler.:courage:

Ve takas için kullanacak söz bulamıyorum artık 8 i bile geçmiş intikam dediğim gibi 15 reyting almış vadi buda usta yorumcunun ustaca yaptığı yorumların açıklamasıdır takasın yüz ifadesini görmek istiyorum şuan yani :D :)

Ha bu arada perşembe Vadi ve İntikam'dan başka dizi yok.

Vadi'nin kitlesi zaten belli.

Geriye kalan kesim Beren izler. Beren kaptırır gider. :D

AB de + ilaveden birinci olmuş intikam takas nerde acaba merak ettim geçen gün öyle konuşmuyordu :)

- - - Ekleme - - -

banlıymış haha yeni farkettim demek akşamki sonuçlardan sonra bilemiyorum artık :)

Kurtlar Vadisi Pusu totalde zirvede,İntikam ab grubunda zirvede tebrik ederim iki yapımı da.Kurtlar Vadisi ab zirvesini ilk bölümden İntikam'a kaptırmış bakalım gelecek haftalarda neler olacak.İntikam'ın tekrarı da gayet başarılı gitmiş.

Şimdi Takasi flan bilmemde o yanila bilir ama Berençiler ocakda eziçez gibi laflar ediyordu:A:A Her iki grubdada birinçilik bekliyorlardi. Şimdi ben onlarin yuz ifadelerini merak ediyorum.

İntikam ab'de 1.liğe oturmuş birkaç haftaya totaldede 1.liğe oturur

- - - Ekleme - - -

Şimdi Takasi flan bilmemde o yanila bilir ama Berençiler ocakda eziçez gibi laflar ediyordu:A:A Her iki grubdada birinçilik bekliyorlardi. Şimdi ben onlarin yuz ifadelerini merak ediyorum.

daha 1.bölüm yayınlandı bekle bikaç hafta geçsin sonra surat ifadeleri konuşulur

Helal Olsun Beren! Vadiyi taht;ndan bir tek sen edebiliyorsun! 4 yılın üzerine bakalım kaç yıl gelecek?

Ayrıca Vadiciler biz iki grupta da 1. olacak demedik. Hatta ilk bölümden A/B`yi de beklemiyorduk. Ama siz iki grupta da özetimizi geçemez diyordunuz

Ama düşüncen yanlış Leo.Runle.Farkındaysan dizi daha ilk bölümüyle ab bölümünü ele geçirmiş.Ee totalde aldığı reyting yaklaşık 10 civarı.İlk bölümden zirve bile beklemiyordum ben ama ab yi kapmış.Bence ilerleyen bölümlerde totale de göz dikecektir.Ama Kurtlar Vadisi Pusu totalde güçlü bir rakip biraz zaman alabilir zirveyi alması (Kesinlikle iki diziyi de izlemiyorum tarafsız yorum) ...

Asil olan Totaldir eğer Totalde birinçilik almamişsa bu benim için bir şey ifade etmez:A Şimdi her şeyi Takasin ustune atmayin. O yanila bilir ama siz onnanda çok yanildiniz. Forumun nerdeyse yarisi Berenin birinçi olaçağina inaniyordu. Şimdi biz her iki grub falan demek gibi çumlelerle kaçamazsiniz. Birinçiliyi bekliyordunuz ama alamadiniz ve hiç bir zaman alamiyaçaksiniz. Eğer alirsaniz beb tebrik ederim ki etdim zaten. Ama imkansiz. :X:Z:A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...