3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tabi polatı abdüle çaprıtırıcam onalra maskelileri eklicem sonra hepisne biraz cahit ekliyip boğazdan denize atıcam :d

- - - Ekleme - - -

ama bn ders 2 saat az topukla :d

Yok da burdayim sonra laf felan cikar legolas kacti diye :d

daha öncede yazdım amerikan dizilri uyarlama işleri hep yüksek başlar özelikle ab bakınız küçük sırlar bakınız umutsuz ev kadınları. ki bu dizileri genelde batılı dillerde eğitim almış kişiler izler dogal olarak millet izlediği dizinin uyarlaması nasıl olacak diye bakar bir süre reytingler yüksek gitsede sonradan bu diziler dip yapar

abooov ne demiş küçük sırlar yazın başladı ortalıkalrda rakip yokken uek pazar başladı uzun süre tanıtımın ardındanve pek de dizi olmayan günde :D

- - - Ekleme - - -

daha öncede yazdım amerikan dizilri uyarlama işleri hep yüksek başlar özelikle ab bakınız küçük sırlar bakınız umutsuz ev kadınları. ki bu dizileri genelde batılı dillerde eğitim almış kişiler izler dogal olarak millet izlediği dizinin uyarlaması nasıl olacak diye bakar bir süre reytingler yüksek gitsede sonradan bu diziler dip yapar

abooov ne demiş küçük sırlar yazın başladı ortalıkalrda rakip yokken uek pazar başladı uzun süre tanıtımın ardındanve pek de dizi olmayan günde :D

- - - Ekleme - - -

Karistigi icin cok üzgünüm :(

renk efekti koyun bari biri mavi polat olssun nbiri kırmnızı poalt faLan olsun aynı resim olacaksda:d

İntikamcılar ağlamayın istediğiniz kadar çabalasanızda yapmacık diziniz geçemez :D

o değil de kvp-intikam dışında galiba stv de dizi vardı başka dizi yok mu perşembe :d

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

renk efekti koyun bari biri mavi polat olssun nbiri kırmnızı poalt faLan olsun aynı resim olacaksda:d
Zamanla alisirsin merak etme :d

- - - Ekleme - - -

Xemrexxx bak burdaydim gördün sonra yoktu deme :)

herkeze hayırlı cumalar
haftaya 2 grupda bizim :)

yarım saattir bakıyomda herkez aldığı reytinglerden konuşuyor ama hala kimse intikam dizisinin içeriği hakkında bir şeyler söylememiş bana göre intikam suskunların farklı bir formatı burda tek fark beren saat ve nejat işler (ben bu diziyi sırf nejat işler için izlerim başkası için değil o da int tv den vadi izlenir ) var intikamın konusunun uçu açık değil aileden intikam aldıktan sonra cazibeliği kalmayaçak aynı suskunlarda olduğu gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking