legolas9900
Favori Üye
ab'de de ilk bolumunden,fark yemis![]()
Biraz dikkat etsen alt ta tebrik ettim
Eger sen 0.12 ye fark atmis diyosan ozaman vadinin totaldeki 6 reyting üstü Tsunami dir
ab'de de ilk bolumunden,fark yemis![]()
emin ol arka sokakalar daha profösyönel çekim yapıyor![]()
İntikam'ın Ab'de birinci olmasını bekliyordum ama daha yüksek oranlarla nerdeyse vadi Ab'dede birinci olacakmış
Perşembe günü en alternatifsiz gün Kurtları izlemeyenler doğal olarak İntikam'ı izledi.Bende dahil çünkü başka bir seçenek yoktu dizi anlamında o yüzden İntikam Ab gurubunda birinciliğini devam ettirebilir.Haftaya Kayıp Şehir'de olacakmış.İntikam'dan sonra vadi bittikten sonra Kayıp Şehir hala devam ediyor olursa intikam'ı geçebililir bence
@beyazsoy Kardeşim Vadinin İlk Bölümünü Seyretmedin Galiba Reklamsız Yayınlanmıştı
Ayrıca Yeni Başlayan Dizi İzleyici Kaybetmesin Diye Çok Az Reklam Verir
Bilmiyorsan Öğrenmiş Oldun 😉
@beyazsoy Kardeşim Vadinin İlk Bölümünü Seyretmedin Galiba Reklamsız Yayınlanmıştı
Ayrıca Yeni Başlayan Dizi İzleyici Kaybetmesin Diye Çok Az Reklam Verir
Bilmiyorsan Öğrenmiş Oldun 😉
emin ol arka sokakalar daha profösyönel çekim yapıyor![]()
tabi canım arka sokaklar daha profosyonel tabi başka bi yalan bulamadın
adamlar 1 ayda bir aynı olayları anlatıp izlettiriyo bide kaliteli çekim yapıyolarmış hiç gülüceğim yoktu![]()
Aynenzaten kvp arkadan esinlenerek biyerlere gelmis
![]()
bak bir kez daha söylüyorum intikamın daha ilk bölümü ilerleyen haftalarda totalide alacaktır. Bekleyip görücez!
onlar kendilerini biliyo merak etmeBen büyük konuşmim yie ama geçemezsiniz
![]()
Vadide polatı öldürürp diriltmekten başka ne yaptı![]()
Bakip gorucegiz bi kac ay'a![]()
kimse reklamsız yayınlanmmasına takmadı değimiz başka bişey bide anlayan çıksaİnanmıyorum arkadaş şimdide reklamsız yayınlandı diyor..İlk bölümü yayınlanan dizinin nesine reklam verilcek? Hangi reklamcı reklam verir? Bi kaç bölümde beklemeyin...
fanatik bi kayp sehirci olmama ragmen oyle bisey soz konusu olamaz. Oranlarini yukseltir ama daha fazlasi zor![]()
Biraz dikkat etsen alt ta tebrik ettim
Eger sen 0.12 ye fark atmis diyosan ozaman vadinin totaldeki 6 reyting üstü Tsunami dir![]()
Bak bende bir kez daha söyliyimillaki yükselecek diye bisey yok
Siz hep bardaginda dolu acisindan bakiyorsunuz birde bos acisindan bakin![]()
hiç bir dizinin yapamadığını yaptı
bunu takas arkadaşımızın KVP İlkleri Ve Rekorları sayfasından bakabilirsin neler yaptıklarına
tabi siz olaya tek taraftan baktığınız için sadece öldürüp dirilttikleri sahneyi gördün
- - - Ekleme - - -
evet ama 1 kaç aya gerek yok haftaya her şey belli olur![]()
1 haftayla sinirlaman yanlis.. Dizi haftalar gectikce ustune koyarak yukselecektir bence![]()
Bence olabilir dediğim gibi perşembe alternatifin en az olduğu gün o yüzden vadi bittikten sonra Kayıp Şehir devam ediyor olursa kocalarından kumandayı kapan kadınlar Kayıp Şehir'e kayabilir![]()
hiç bir dizinin yapamadığını yaptı
bunu takas arkadaşımızın KVP İlkleri Ve Rekorları sayfasından bakabilirsin neler yaptıklarına
tabi siz olaya tek taraftan baktığınız için sadece öldürüp dirilttikleri sahneyi gördün
- - - Ekleme - - -
evet ama 1 kaç aya gerek yok haftaya her şey belli olur![]()