3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yapmiş ki TAKAS sana? İki de ber onun hakkinda konuşuyorsun ben hiç onun senin hakkinda konuşduğunu gormedim yani umursamaz seni. Yani sen Takasin değil Takas senin duşmanin. Demekki seni açitmiş bekli uyuyurken bile onu duşunuyorsun.

ya kesin öylledir takas-lawrence-polat dünyasyı kurtaruyorlar rüyasında adamın :D

Leo hiç bir şey bildiğin yok hala konuşuyorsun senin gibi insanlarıda anlamak şaşkınlık veriyor bana artık :) :D

berenden vadiye vadiden beren geçiş az olur seyrici oalrak ortada kalanalrı toplar iki dizi anca artık :D
onu 35 in ailesi bile beren izlemiş helal olsun vadinin sonu yakın :d

1 kişinin sözüne dayanarak başka bir insan ile kavga etmeye tenezzül eden sensin leo benim senile veya diğer vadicilerle aram bozuk felan değildi onlar takası tercih etti 1 kişinin sözüne göre hareket etttiler şuan snein benimle kavga etmenin tek nedeni senin başkasının arkasından gitmen diğerleri gibi anladı ?

bakın intikamı tebrik ettim çok büyük başarı aldı.lafım yok konuşmakta sonuna kadar haklısınız.
gelecekle ilgili tahmin yapmak istemem sonuçta halkın teveccühüne saygım sonsuz.
ama kvp gerçekten bu sene inanılmaz gidiyor dünkü bölüm tam bir ters köşe durumu vardı.
gizemlilik tavan yapmış durumda vadi eski vadi deil .yanı berençiler bugünkü reytınglerle sevınebılırsınız
ama unutmayın daha yolun çok başı herşey değişebilir.bugun bütün haber sitelerine göz atın herkes bu sorunun cevabını arıyor
maskeli gerçekten pusat mı diye başlikları görebilirsiniz.intikamla ılgılı olarakta yaptığı 4 repete den bahsedıyorlar
vadi eskisi gibi kolay lokma deıl berene teslım olmaz.ilk haftalarda insanlar merak edıp ıntıkamı tercih etmiş olabilir ab bazında tabiki bu dediklerim.şöyle 4 5 hafta bi geçsin intikamında konusu otursun ondan sonra konuşmak lazım bence daha erken .
tabı gün berencilerın günü ne derlerse haklılar buna saygı duyuyorum ve tebrik ediyorum.

@takas keşke banlanmasaydı ama adam kurnaz...Neyse pzr yada pzt burda elbet lafı açılcaktir :)

Beren'ime helal olsun tek ismiyle yetti dizi için :)

Neyse arkdaşlar Bereni ezdik İntikami darma dağin etdik Kanal Dyi rezil etdik ve biz hakli çikdik Takasi, ÇD sini bilmem ama Vadiçiler kazandi. Geleçek hafta sizin için bunnanda kotu olaçak o yuzden foruma bunnan sonra girmesenizde olur:A:A Zaten hiç bir dediğiniz tutmadi. Helal Pana, Helal Vadi. 10 yillik bir reyting rekortmeni ve Turkiyenin en iyi televiziyon markasi için sizlere teşekkurler.

Ben intikam zirveye geçer birinci olur diye söz kullanmadım dediklerim tuttu çok rahatlıkla az çok bilgim vardır bu işlerde vadi saat 20:00 a almassa zamanını çok reyting kaybeder bu gidişler benim sözlerimi yabana atmayın vardır içinde önemli bi ayrıntı ::)

@china kendi adıma söylim bende tebrik ettiğin için sana saygı duydum :)

Neyse arkdaşlar Bereni ezdik İntikami darma dağin etdik Kanal Dyi rezil etdik ve biz hakli çikdik Takasi, ÇD sini bilmem ama Vadiçiler kazandi. Geleçek hafta sizin için bunnanda kotu olaçak o yuzden foruma bunnan sonra girmesenizde olur:A:A Zaten hiç bir dediğiniz tutmadi. Helal Pana, Helal Vadi. 10 yillik bir reyting rekortmeni ve Turkiyenin en iyi televiziyon markasi için sizlere teşekkurler.

evet ilk bölümden 1 grup gitti :d artık polatla abdülhey kaerdeş çıksa nazife anne israil ajanı çıksa faydasız pana tası tarağı toplasın abd ye kaçsın oraya çalışıyor ne d eolsa :d

- - - Ekleme - - -

evet ilk bölümden 1 grup gitti :d artık polatla abdülhey kaerdeş çıksa nazife anne israil ajanı çıksa faydasız pana tası tarağı toplasın abd ye kaçsın oraya çalışıyor ne d eolsa :d

1 kişinin sözüne dayanarak başka bir insan ile kavga etmeye tenezzül eden sensin leo benim senile veya diğer vadicilerle aram bozuk felan değildi onlar takası tercih etti 1 kişinin sözüne göre hareket etttiler şuan snein benimle kavga etmenin tek nedeni senin başkasının arkasından gitmen diğerleri gibi anladı ?
Hayir yaniliyorsun arkadaş ben zaten Takasin dediklerinin tutmadiğini kabul etdim ve Berençileri ne kadar suçlasamda onuda fazlasiyla suçladim ve oda haksiz çikdi onlar gibi. Ben Takasi bir ergen olarak bilirim ama dostçanli ve iyi bir çoçuk olarak tanirim. Aranizda ne geçdi bilmiyorum ve bilmekde istemiyorum ama forumda ikide bir Takasin adini dile getirmen senin inçimis birisi olarak tanitliyor benim gozumde. Yani forum duşmanliği çoçuklar içindir ve ben sana boyle şeylerden uzak durmani tavsiye ederim gerisi sana kalmiş.

gerçekten intikamı çok beğendim , dizi daha 1.bölümden beklentilerin baya üstünde almış total 9 ab 11i geçmiş , vadi berenle aynı anda yayınlanığı zaman 10-12 alıyodu , intikam bitince 14-15lere fırladı gelecek hafta özetle yayınlanır intikam vadi totalde 13lere düşer bence

- - - Ekleme - - -

abde 9lara

msn de alemto ile takas ne günlr yaşamıştı leo incilenler belliydi eski konuları açtırma bana allah aşkına gel başka bi yerde konusalım anlatırım ben sana içeriğni rahat ol :)

kardeş ben senın nedemek ıstedıgını anlamadım ben kımsenın arkasından gıtmış deılım.bız burda muhabbet edıp hoş vakıt geçırme derdındeyız ara sıra bırbırımıze takılırız laf atarız güzelce vakit geçiririz.ben bu foruma sana yada bır başkasına düşman nıye olayım
burada konuşulan hiçbir konu bir insanın kalbini kırmaya değmez .sonuçta biz izleriz ceplerını onlar doldurur.

Günün yorumu eklendi.

TNS yine epey ters köşe yaptı. 20 Dakika'da olduğu gibi İntikam da daha yüksek çıktı A/B'de. Beren Saat, reytingi olan oyuncu var mı tartışmalarına son noktayı koydu bence. Bu dizide Beren Saat değil de adı pek duyulmamış sıradan bir oyuncu olsaydı bu reytinglerin yarısını bile alamazdı herhalde. :)

Günün yorumu eklendi.

TNS yine epey ters köşe yaptı. 20 Dakika'da olduğu gibi İntikam da daha yüksek çıktı A/B'de. Beren Saat, reytingi olan oyuncu var mı tartışmalarına son noktayı koydu bence. Bu dizide Beren Saat değil de adı pek duyulmamış sıradan bir oyuncu olsaydı bu reytinglerin yarısını bile alamazdı herhalde. :)
berenin gücü forumda ilşkleri yaptırmaya devam ediyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...