3 Mayıs 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Benim için.
1-Kurtlar Vadisi
2-Çocuklar Duymasın,Adanalı,Seksenler
3-Huzur Sokağı
4-Karadayı
5-Tatar Ramazan
6-Sakarya Fırat
7-Şefkat Tepe

Devamını da getiremedi ama.. Zaten o atv'ye geçtiği an bi uzaklaşma gelmişti bana.

atv ye geçtiğinde bişey değişmedi aynı kalite ve müthişlik devam etti ama son 10-15 bölüm olay koptu hatta ben finalini bile izlemedim son 10 bölümü izlemedim ondan öncesinde çok büyük bi fanatiğiydim

Bu mu güzel aga ben bu tip kadınları sevmiyorum.Örneğin dizilerde Leyla,Feyza,Aynura çok güzel bu tip kızları severim ben

adam iki bölüme satti valla..

aga ne satması ya ayıp oluyo bak aga şimdi izleyipte gaza geldim karadayı daha önde tabi ki daha 2 bölüm oldu nereye karadayıyı geçiyo
izlerken gaza geldim karadayı 2 numaramdır
benim kenan hayranlığım çok büyüktür aga senden daha çok hayranım o adama emin ol

İvedivikle yağ çekilir

"2 bölüm oldu nereye karadayıyı geçiyor."

bu cümle tanıdık geldi bana sanki, senden önce biri demişti bunu

- - - Ekleme - - -

la yağ değil ne yağı
izlerken gaza geldik hepsi bu şimdi bitince tatar normale döndüm hepsi bu

Fayda etmez bu sözler takas,
imzam bize en iyi cevabı vermişti bi 15 dk önce

Olmadi aga olmadi yag mag bilmem ben
Tatar Ramazani yazin izlicem bakalim Karadayiyi gecebilme potansiyeli varmi dedigin kadar

Olmadi aga olmadi yag mag bilmem ben
Tatar Ramazani yazin izlicem bakalim Karadayiyi gecebilme potansiyeli varmi dedigin kadar

aga valla bak izlerken gaza geldim bitince normale döndüm karadayı tabi ki önde daha 2 bölümlük dizi nereye geçiyo karadayıyı
aga ciddiyim harbi bak karadayı önde açık ara

- - - Ekleme - - -

Fayda etmez bu sözler takas,
imzam bize en iyi cevabı vermişti bi 15 dk önce

izlerken gaza gelipte öyle yazdım olur böyle şeyler güzel dizi tatar ama daha 2 bölümlük nereye geçiyo kolay mı öyle