3 Mayıs 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Karagül'ü izleyeyim dedim YouTube'dan en heyecanlı anda kesilip devam etti...

Tatar Ramazan iyi gitmiş, dün de reklamsızdı finalde reklam verdi sadece.

3. ve 4. bölümde de bu şekilde gidebilir, yazın devam edecek gibi görünüyor.

Haftaya daha iyi bir bölüm geliyor, isyanı bastırnak için mahkumları dövüyorlar, dizi biraz daha geç başlarsa ilk anlıklar ciddi oranda yükselir.

aga ya p1 de başlasın ya da 11 den sonra başlasın ortada olmasa daha da yüksek alır ama durumu çok iyi ekranların en iyi 2-3 dizisinden biri olmayı başardı

aga ya p1 de başlasın ya da 11 den sonra başlasın ortada olmasa daha da yüksek alır ama durumu çok iyi ekranların en iyi 2-3 dizisinden biri olmayı başardı

Aynen kesinlikle pt1'de yayınlanmalı ama özetli olmalı tabi ki. :) Ama dizi pt1 dizisi gibi değil yani pt1'de çekilecek bir dizi değil Tatar öyle de bir durum var. :D Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. :D Yine de Atv bir denesin pt1'de...

Dilanın durumu çok kötü..
nasıl çok kötü öbgzk 7 alıyo dila 6 almış dila madem çok kötü öbgzk de kötü demektir 6 reytingin neresi kötüyse

- - - Ekleme - - -

karagülün tekrarını izledim yine bu bölüm de çok heycanlı olmuş gelecek hafta en çok izlenen dizi olur yani as'ı geçer

nasıl çok kötü öbgzk 7 alıyo dila 6 almış dila madem çok kötü öbgzk de kötü demektir 6 reytingin neresi kötüyse

- - - Ekleme - - -

karagülün tekrarını izledim yine bu bölüm de çok heycanlı olmuş gelecek hafta en çok izlenen dizi olur yani as'ı geçer

6 değil 5 almış, ab'4. Olmayan rakamları olmuş gibi söyleme.. 6 falan göremiyorum ben.. :kiki: koskoca muhteşem 9'a düştü öbgzk 7'si ona göre kötü değil hatırlatırım :)

6 değil 5 almış, ab'4. Olmayan rakamları olmuş gibi söyleme.. 6 falan göremiyorum ben.. :kiki: koskoca muhteşem 9'a düştü öbgzk 7'si ona göre kötü değil hatırlatırım :)
ben zaten kötü demiyorum ki sen 5.9 a çok kötü diyosun bende madem sana göre 5.9 çok kötü 7.2 ninde iyi olduğu söylenemez diyorum

Huzur Sokaği'ni hiç kimse durduramıyor :X Erken bitmeseymiş yine zirveyi alirmiş :X Neriman Uğur'un katılmasıyla AB'de reyting arttırmasını umuyorum (AB'lik kadın :F) SBT'ye göre Tatar AB yapımıymış :F:F

Atv şu koçan'ı ne zaman dehleyecek acaba. :F Damat artık kayınbabasının gözüne girme çabasını bıraksın yemedi. :F