3 Mayıs 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Benim için.
1-Kurtlar Vadisi
2-Çocuklar Duymasın,Adanalı,Seksenler
3-Huzur Sokağı
4-Karadayı
5-Tatar Ramazan
6-Sakarya Fırat
7-Şefkat Tepe

Devamını da getiremedi ama.. Zaten o atv'ye geçtiği an bi uzaklaşma gelmişti bana.

atv ye geçtiğinde bişey değişmedi aynı kalite ve müthişlik devam etti ama son 10-15 bölüm olay koptu hatta ben finalini bile izlemedim son 10 bölümü izlemedim ondan öncesinde çok büyük bi fanatiğiydim

aga güzel kız öyle deme :D

- - - Ekleme - - -

valla hayran kaldım belki şimdi izleyipte gaza gelmiş olabilirim izleidkten sonra gaza geliyorum şimdi pazartesi karadayıyı izler 2.sıraya çıkartabilirim :kiki: imzamı sileyim kenan bu boru değil :D

Bu mu güzel aga ben bu tip kadınları sevmiyorum.Örneğin dizilerde Leyla,Feyza,Aynura çok güzel bu tip kızları severim ben:D

adam iki bölüme satti valla..

aga ne satması ya ayıp oluyo bak aga şimdi izleyipte gaza geldim karadayı daha önde tabi ki daha 2 bölüm oldu nereye karadayıyı geçiyo :D izlerken gaza geldim karadayı 2 numaramdır :) benim kenan hayranlığım çok büyüktür aga senden daha çok hayranım o adama emin ol :D

aga ne satması ya ayıp oluyo bak aga şimdi izleyipte gaza geldim karadayı daha önde tabi ki daha 2 bölüm oldu nereye karadayıyı geçiyo :D izlerken gaza geldim karadayı 2 numaramdır :) benim kenan hayranlığım çok büyüktür aga senden daha çok hayranım o adama emin ol :D

pis yağcı :T:

İvedivikle yağ çekilir :F

"2 bölüm oldu nereye karadayıyı geçiyor."

bu cümle tanıdık geldi bana sanki, senden önce biri demişti bunu :kiki: :kiki:

- - - Ekleme - - -

:kiki:

la yağ değil ne yağı :kiki: izlerken gaza geldik hepsi bu şimdi bitince tatar normale döndüm hepsi bu :D

Olmadi aga olmadi yag mag bilmem ben :) Tatar Ramazani yazin izlicem bakalim Karadayiyi gecebilme potansiyeli varmi dedigin kadar :)

Olmadi aga olmadi yag mag bilmem ben :) Tatar Ramazani yazin izlicem bakalim Karadayiyi gecebilme potansiyeli varmi dedigin kadar :)

aga valla bak izlerken gaza geldim bitince normale döndüm karadayı tabi ki önde daha 2 bölümlük dizi nereye geçiyo karadayıyı :) aga ciddiyim harbi bak karadayı önde açık ara :D

- - - Ekleme - - -

Fayda etmez bu sözler takas, :kiki: imzam bize en iyi cevabı vermişti bi 15 dk önce :kiki:

izlerken gaza gelipte öyle yazdım olur böyle şeyler güzel dizi tatar ama daha 2 bölümlük nereye geçiyo kolay mı öyle :D