8 bekliyodum ama bu saatte bu rakam harika p1 olmalı ya
8 bekliyodum ama bu saatte bu rakam harika p1 olmalı ya
Derim ki; Atv anlıklarda yüksek çıkınca hemen paylaşıyosun ne ayak(?)(!) )
22:30 - 22:45 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) KANALD: 9.39 2) FOX: 8.44 3) STAR: 4.01 4) ATV: 3.83 5) SHOW: 1.68
DÜşük 😱
Ramazanı hücreye attılar ya ondan
Pt-1'e gelse 5'i zor görür, bu da kuzey gibi pt-2'de daha iyi gidiyor.
Ramazan ağasımı ki oranın herkes isyan da ?
olmaz aga pt1 de huzurum var
Aga karadayı mı tatar ramazan mı?
aga karadayıda süper ama tatar ramazan diyorum harbi on numara dizi ben karadayıyı başladığından beri izliyorum hiç bu kadar ekrana kitlenmemiştim tatar ramazan daha iyi
bu dizi her türlü izlenir p2 de daha az kişi tv izliyo p1 olsa zirveyi alır bi süre sonra çok iyi dizi
Başrolde olan kızı nasıl buluyorsun?
İmkansız, karagülle arka zaten büyük kambur olur, bide dila var. Show'da da bişeyler var anlıycağın çok zor olurdu bu dizi için pt-1. Bu boşlukta iyi gidiyor işte.
Karadayi her daim 1 numara.
@Yakamoz-Asi görmesin bunuaga karadayıda süper ama tatar ramazan diyorum harbi on numara dizi ben karadayıyı başladığından beri izliyorum hiç bu kadar ekrana kitlenmemiştim tatar ramazan daha iyi
@Yakamoz-Asi görmesin bunu
hs düşer inşallah o zaman görürüz baklaım p1 de nasıl gidecek
- - - Ekleme - - -
yok be aga çok iyi dizi ama kenan ın diğer dizilerinden iyi değil bi ezel bi acı hayat falan karadayıdan 10 gömlek üstün diziler sen ezeli ve acı hayatı izledin mi aga izlemediysen bi izle derim
idare eder çok iyi değil ama diğer oyuncular aşırı derece iyi onun açığını kapatıyolar kızı daha iyi seçebilirlerdi ama farketmez