3 Mayıs 2013 Cuma Reyting Sonuçları

SOnraki anliğa kadar olsaydı 9 alırdı hemde bu saatte:F

izlemeyi bile düşünmüyodum ama hayran oldum kader kısmet işleri bunlar :D

bu dizi her türlü izlenir p2 de daha az kişi tv izliyo p1 olsa zirveyi alır bi süre sonra çok iyi dizi

İmkansız, karagülle arka zaten büyük kambur olur, bide dila var. Show'da da bişeyler var anlıycağın çok zor olurdu bu dizi için pt-1. Bu boşlukta iyi gidiyor işte.

İmkansız, karagülle arka zaten büyük kambur olur, bide dila var. Show'da da bişeyler var anlıycağın çok zor olurdu bu dizi için pt-1. Bu boşlukta iyi gidiyor işte.

hs düşer inşallah o zaman görürüz baklaım p1 de nasıl gidecek :D

- - - Ekleme - - -

Karadayi her daim 1 numara.

yok be aga çok iyi dizi ama kenan ın diğer dizilerinden iyi değil bi ezel bi acı hayat falan karadayıdan 10 gömlek üstün diziler sen ezeli ve acı hayatı izledin mi aga izlemediysen bi izle derim :d

yakamoz izlemediysen acı hayat ve ezeli kesin tavsiye ediyorum bana hak vereceksin :) deli yürek biraz eski onu söylerimiyorum ama o da dönemin efsane fenomen dizisiydi rekortmen bir dizidir

- - - Ekleme - - -

valla tatara hayran kaldım yapacak bişey yok yalan mı atacam :kiki: karadayıda en sevdiğim dizilerden ve izliyorum her zaman :D

hs düşer inşallah o zaman görürüz baklaım p1 de nasıl gidecek :D

- - - Ekleme - - -

yok be aga çok iyi dizi ama kenan ın diğer dizilerinden iyi değil bi ezel bi acı hayat falan karadayıdan 10 gömlek üstün diziler sen ezeli ve acı hayatı izledin mi aga izlemediysen bi izle derim :d

Tatarın ab'si yüksek olsaydı belki koyarlardı pt-1'e ama pek yüksek değil geçen haftaki sonuçlara baktığımızda. O yüzden boş saatte devam etsin bence:kiki: