3 Mayıs 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Tatarın ab'si yüksek olsaydı belki koyarlardı pt-1'e ama pek yüksek değil geçen haftaki sonuçlara baktığımızda. O yüzden boş saatte devam etsin bence:kiki:

totalde 5 i geçti ilk haftadan daha nolsun :D
derken karadayının harika fragmanı çıktı obaaa süper :D

Aga ben Deli Yürek, Aci Hayat, Ezel, ve simdi Karadayi izleyen adamim. Tatar Ramazan iyi ama kesinlikle bir Karadayi degil.

Görüsüne saygiliyim ama olmadi

Aga ben Deli Yürek, Aci Hayat, Ezel, ve simdi Karadayi izleyen adamim. Tatar Ramazan iyi ama kesinlikle bir Karadayi degil.

Görüsüne saygiliyim ama olmadi

aga onları izlediysen karadayı nasıl daha iyi diyosun ya :D karadayının senaristleri kadın olduğu için çok aşk yazıyolar aga yoksa süper zaten süper ötesi olurdu :D

Tamam bu kadar övme, iş işten geçti bi kez söyledin tatarı daha çok sevdiğini :kiki: :kiki:

kenan benim adamımdır dizileri de süper ötesi karadayı da süper hiç kaçırmıyorum zaten bişeyin geçtiği yok karadayıyı her zaman överim ama dediğim gibi tatar ramazan tam bana göre dizi çok beğendim

aga onları izlediysen karadayı nasıl daha iyi diyosun ya :D karadayının senaristleri kadın olduğu için çok aşk yazıyolar aga yoksa süper zaten süper ötesi olurdu :D

Sen isin Aksiyon tarafina bakiyorsun sanirim. Ben genele bakiyorum. Senaryo bir kere ustun.

Fragmanı gösterdiler.Savaş çıkıyo.Ramazan çıkıyo hücreden.Çavuş dalga geçiyo adamlarla.Ahmet ölüyo

aga ahmet ölürse tatar ve elması kimse tutamaz çavuş pişmiş kelle gibi sırıtıyo :kiki:

- - - Ekleme - - -

Sen isin Aksiyon tarafina bakiyorsun sanirim. Ben genele bakiyorum. Senaryo bir kere ustun.

aga Allah aşkına karadayının senaryosunun neyi acı hayattan ezelden üstün :D senaryosu babasını kurtarmaya çalışan ve orada hakime aşık olan mahir bu kadar ama ezelin senaryosu hele ilk sezon anlatılmaz izlenir bişeydi türk tv tarihinin en iyi işlerinden biridir ezel sonra acı hayat

5'er Beşer, 5'nci bölüm tekrarıyla şimdi atv'de! İyi seyirler

kenan benim adamımdır dizileri de süper ötesi karadayı da süper hiç kaçırmıyorum zaten bişeyin geçtiği yok karadayıyı her zaman överim ama dediğim gibi tatar ramazan tam bana göre dizi çok beğendim

Vay be, bi tatar gelsin 2. Bölümüyle kenanın dizisini 3. Sıraya geriletsin. Bu ne güzel hayranlık böyle :kiki:

Benim için çok kötü tip olsa hadi neyse ama tipte yok

aga güzel kız öyle deme :D

- - - Ekleme - - -

Vay be, bi tatar gelsin 2. Bölümüyle kenanın dizisini 3. Sıraya geriletsin. Bu ne güzel hayranlık böyle :kiki:

valla hayran kaldım belki şimdi izleyipte gaza gelmiş olabilirim izleidkten sonra gaza geliyorum şimdi pazartesi karadayıyı izler 2.sıraya çıkartabilirim :kiki: imzamı sileyim kenan bu boru değil :D

Cidden ezel'in o ilk sezonu neydi öyle.. O geriye gidişler, ihanetler, her bölüm ayrı bi planın gösterilmesi... Efsaneydi cidden ilk sezonu ezel'in.

Cidden ezel'in o ilk sezonu neydi öyle.. O geriye gidişler, ihanetler, her bölüm ayrı bi planın gösterilmesi... Efsaneydi cidden ilk sezonu ezel'in.

ilk sezonuyla ezel gelmiş geçmiş en iyi 3 dizi arasına girer 1.vadidir 2.veya 3. ezeldir

aga güzel kız öyle deme :D

- - - Ekleme - - -

valla hayran kaldım belki şimdi izleyipte gaza gelmiş olabilirim izleidkten sonra gaza geliyorum şimdi pazartesi karadayıyı izler 2.sıraya çıkartabilirim :kiki: imzamı sileyim kenan bu boru değil :D

İmzandan silsen ne olacak yazılan yazıldı, yazılanın izi çıkmaz daha :kiki: