3 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aşkın Bedeli'ni Focus yapmıyor. :)

Kanal D'nin dizileri Total Grubu'nda 3 , 4 alıyor bir dizi var 5 üstü alan acep şike filan mı var? @xemrexxx :A
bilemiyorum başbaklan da ilk defa iyi oranalr almış kesin ibşi var .:F

Vadi'nin erken bitmesi intikam'a ab gurubunda yaramış ama total oranları yine düşük bence malum önemli olan gurup total :)
Aramızda Kalsın gayet iyi gitmiş yine söylüyorum Benim Hala Umudum Var dizisi bitirilmeli Aramızda Kalsın uzun özet şeklinde yayınlanmalı Aramızda Kalsın erkenden bitince izlenecek bir şey kalmıyor :)
alakaya come :) diziler bölümün içerğine göre artıp azalabilir ki intikam da öylebir anda 4 reyting artmamış ab de :)

Aramızda Kalsın iki gruptada gayet iyi oranlar almış dizi haftaya 5 reytingi geçer diye düşünüyorum özellikle Ab'de :) İntikam Ab'de çok iyi oranlar almış , sevindim dizi totalde az da olsa yükselmiş haftaya oranlarını artırır heyecan az da olsa arttı haftaya daha iyi bir bölüm olacak gibi. :)

Aramızda Kalsın iki gruptada gayet iyi oranlar almış dizi haftaya 5 reytingi geçer diye düşünüyorum özellikle Ab'de :) İntikam Ab'de çok iyi oranlar almış , sevindim dizi totalde az da olsa yükselmiş haftaya oranlarını artırır heyecan az da olsa arttı haftaya daha iyi bir bölüm olacak gibi. :)
intikam senaryoya ekleme yapılmadan 5.5+ reyting alması imkansız şu an :) geçen seneki bölümler başlangıç olduğu için seyirci toplamak adına daha hareketliydi bu sene o hareker 12.-14. bölümde falan geliyor arada dünkü gibi güzel bölümler de oalbiliyor

bilemiyorum başbaklan da ilk defa iyi oranalr almış kesin ibşi var .:F

alakaya come :) diziler bölümün içerğine göre artıp azalabilir ki intikam da öylebir anda 4 reyting artmamış ab de :)
Forumda kimse yok yoksa 500 sayfalık tartışma açtın. .ss :X

Bence bir iş var ama....

intikam senaryoya ekleme yapılmadan 5.5+ reyting alması imkansız şu an :) geçen seneki bölümler başlangıç olduğu için seyirci toplamak adına daha hareketliydi bu sene o hareker 12.-14. bölümde falan geliyor arada dünkü gibi güzel bölümler de oalbiliyor
Dediğin total için geçerli olabilir fakat Ab'de yükselmiş bayağı bu yükseliş devam eder totalde 5'e kadar gelebilir bi ihtimal :)

Forumda kimse yok yoksa 500 sayfalık tartışma açtın. .ss :X

Bence bir iş var ama....
bazıları ile tartışmıyom artık olmayan mahkeme kararını savunuyorlar :)

Dediğin total için geçerli olabilir fakat Ab'de yükselmiş bayağı bu yükseliş devam eder totalde 5'e kadar gelebilir bi ihtimal :)
ab de artabilir senaryonun kalitesine göre ama totali 5.5 tan yukarı çekemez çünkü konu çok uzuyor ekleme olmadan ):

Başbakan ile Gündem Özel gayet iyi gitmiş reytinglerde. Demek ki insanların dikkatini çekmiş. :)

Benim Hala Umudum Var reytinglerde gayet iyi gitmiş, geç saatte yayınlanmasına rağmen. :)

İki Dünya Arasında, Samanyolu TV'yi hep güzel idare ediyor. Tebrikler valla Samanyolu'na. :)

İntikam yükselmiş işte bu. :oley:Ab'de 6 reyting almış çok iyi. :) Bu bölüm süperdi umarım dizi böyle devam edip yükselişini sürdürür. :)

Vadi bu hafta süresi kısa olmasına rağmen totalde oranlarını koruyarak yine çok iyi gitmiş ama ab'de çok düşmüş ve dizinin totaliyle ab'si arasında 4 reytinglik bir uçurum olmuş. Pek iyiye işaret değil ama haftaya ab'si de yükselir.

Star Aramızda Kalsın ve Benim Hala Umudum Var ile iyi gitmiş ama bu reytingler diğer günlerine göre epey az. Acilen Acun takviyesi yapılmalı Perşembe'ye. :F

Zengin Kız Fakir Oğlan Trt'ye iyi bir gün geçirterek kanala biraz olsun nefes aldırmış.

Umutsuz Ev Kadınları da kötü gitmemiş Fox adına.

Galip Derviş totalde Kanal D yüzünden dip yapsa da ab'de yine iyi oranalr almayı başarmış. Haftaya iki grupta da oranlarını yükseltecektir. :)

intikam hep aynı zaten 4 reyting :D total 4 ab 5 alır en fazla kaydet hepsini haftaya alıntı yaparız kim haklı kim haksız çıkmış :D

yalan dünyanın saati maati belli bile değil özetsiz falan başlıyo pek etki etmez ama vadinin kitlesi totalde ab de eve geç geliyolar dün çoğu kişi ilk 1 saati kaçırdığını söylüyo mesela haftaya özet 7 reytingi geçer büyük ihtimal :)
Saati belliydi ge,en sene Cumaları. Özetli şekilde normal uzuyordu dizi. Süresi kısalmıştı (70 dakika) + özetsiz de gidince 21.30`da bitiyordu.

Kısa süren her dizi düşmeye mahkum. Bur bir gerçek. Bazıları az, bazıları çok düşer. Ama illa ki düşerler.

Beni Affet de maşallah çok iyi artış yaşadı iki grupta da. O da diğer Focus Film yapımları gibi güzel bir yapım. :)

Büyük Risk AB grubunda iyi fakat Total grubunda çok kötü. Program eskisi gibi ilgi görmüyor. :)