3 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu sefer tüm gruplarda zaferi elde etmiş vadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............başbakan özel programı olmayaymışşşşş...dahada artıvecekmişşşşşşşşşşşş..........emmeeeeeeee...olmamışşşşşşşşşş...olamamışşşşşşşşşş...olamayormuuuuuuuuşşşşşşşşşşşş..................atv sağolsunnnnnnnnnnnnnnnn..............:bağır::bağır::bağır::bağır::bağır::bağır::bağır::bağır::bhr::bhr::bhr:(b)(b)(b)(b)(b)🙁🙁🙁😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

İntikam yine yine hayal kırıklığı... Vadi'nin rahatlığında bile yükselememiş. :) Kanal D şimdiden 3-5 dizi siparişi vermiştir bence. :)

Vadi coşmuş yine erken bitmesine rağmen. Vadi kaçta biterse bitsin diziyi tutabilen yok maşallah! :)

Aramızda Kalsın aynı oranları almış. Ama görünüyor ki Bhuv da dehlenecek ve Aramızda Kalsın geç bitirip reytingini yükseltmeye çalışacak Star. :):)

valla ben daha az alırız diye düşünüyodum çok iyi gitmişiz yine haftaya büyük bi sıçrama gelecektir
dediğim gibi bu oranlar alacağımız en düşük reytinglerdir kayıt edin :D

valla ben daha az alırız diye düşünüyodum çok iyi gitmişiz yine haftaya büyük bi sıçrama gelecektir
dediğim gibi bu oranlar alacağımız en düşük reytinglerdir kayıt edin :D
takas burdaki insanları büyük beklentiye soktun 200. bölüm efsane olacak diye inşaallah olur yoksa iki elim yakanda

Başbakan AB'de iyi gitmiş:X Demek ki yapılan hareket (siz ne derseniz artık) başarılı sonuç vermiş:X İntikam AB iyi gitmiş.İntikam özet 21'e kadar 21 yeni bölüm başlarsa AB'sini korur yine:))

Galip Derviş bu saatte devam etmez ama İntikam'ın özeti o saate kadar uzatılır. Dün muhtemelen uzun özet olmadığı için apar topar Galip Derviş'i yayına sürdüler.

İntikam'ın yükselmesinin Kurtlar Vadisi Pusu ile alakası olmaz. İkisi tamamen farklı kitleler uzaktan yakından alakaları yok. Daha önceden de görmüştük biri yayınlanmayınca diğeri yine aynı oranları almıştı. İntikam gelecek hafta tekrar düşebilir bu bölüm iyi bir bölümdü herhalde ama bu ayarda giderse sezon sonunu görür.

Tabii Kayıp'taki gibi Galip Derviş'ten yararlanmak istiyor olabilirler ama öyle olursa Galip Derviş'e yazık etmiş olurlar. :)

Kurtlar Vadisi Pusu 200.Bölüm Old Castle Hotel'de çekilmeye başlandı.
inanılmaz bir bölüm geliyomuş bomba tüyolar var ama açıklamıyolar öğrenmeye çalışıcam :D

İntikam hiç fena değil.İyi gitmiş,yükselmesini bekliyorduk zaten.KVP'yi de tebrik ederim.

Vadi erken baslamasina ragmen 11 üstü almis! Yani normal saatinde baslasa 12 yi gececekti

Tns yine Sbt'yi şamar oğlanı gibi çarpmış.:FBu Sbt akıllanmayacak harbidende.:D

İntikam bu bölüm yükseldi.Belki haftaya zirveyi dahada zorlar.Çünkü durgun bölümler bitti.:)Bundan sonra Perşembe akşamı reyting sayfası 40 çıkar.

Umutsuz ev kadınları düşmüş.Dizi böyle düşüşler yaşıyor.Yükselir yine muhtemelen.:)

Galip'in totali çok düşük gelmiş ama yükselir.Çünkü yanıtım sıkıntısı vardı.

Kanal D bu sisteme devam et.:DHarika aharika Harika.:D

sokak sanatı iyice coştu sakin ol kardeş :)))

vadi 15 dk lık kısacık özetiyle bile hepsini geçmiş intikamı 3 e katlamış üstelik 1 saat erken bitti gerisini siz düşünün ne diyim haftaya 13-14 reyting gelir vadiden

48ASKIN BEDELISTAR TV03.10.201313:25:2914:49:101,198,2214,43
yavaş yavaş yükseliyor her focus film yapımı gibi düşük başlayıp artıyor .
kurtlar vadisi totalde az ab de baya düşüş yaşamış.Bunda erken bitmesinin nedeni var uzun sürseydi totalde 13 alacağından şüphem yok bence.
İntikam bu hafta yükseldi bunun en büyük etkisi kvp nun erken bitmesidir.haftaya düşeceğinden şüphem yok.Boşluktan yararlandı.Aramızda kalsın 23 e uzasaydı ab de intikam düşük oranlar alırdı.
Aramızda kalsın erken bitmesine rağmen çok iyi gidiyor.bhuv 23 e kaysa aramızda kalsın daha fazla oranlar alır.
Bhuv fena gitmiyor saatine göre ama starın en düşük dizisi bence showa gönderilmeli yada bitirilmeli hep bu oranları alacağını sanmıyorum.düşecektir.
zkfo iyi oranlar almış.
HAFTAYA
Kvp 13 görebilir totalde bunda 200 bölümün payı var ab dede 9 alır .
İntikam haftaya düşüş yaşar.KVP 23.15 e kadar sürecek ve intikamı baya etkileyecek.
Aramızda kalsın bence etkilenmez nede olsa komedi dizisi.hatta artabilir.23 e uzasa daha iyyi gider ama:(

İntikam yükselmiş çok sevindim. :)

Galip Dervişe helal. 0 tanıtım ile, üstüne bir de reklamı bir şekilde A/B`de 5. olmuş. Kanal D akılsızlık yapma. Şu an diziyi tanıtıp 23.15 gibi sürseydin ekrana şu an A/B`de belki de 1. olmuştu. İlk bölümü de böyle harcadın. Genellikle bu tür dizilerin ilk bölümü müthiş başlangıc yapar ki, 8 reyting almışlığı var A/B`de.

İntikamın yükselişini bahane etmeyin Allah aşkına. Vadi 22.31`de bitmiş, İntikam da 30 dakika sonra. (23.01`de). Bunun 15 dakikası reklamdı. Bu da demek oluyor ki, İntikam Vadisiz ekrandan sadece 15 dakika yararlanmış ki, bu da sizin deyiminiz. Kitlelerinin alakası yok iki dizinin de. Biri ağır total, diğeri A/B dizisi.

Vadinin iki grup arasındaki fark 5`e kadar açılmış. En son STV dizilerinde görmüştük bu kadar farkı. :)