3 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fatih'in tekrarı pek ilgi görmemiş maalesef dün. Ben AB grubunda ilgi görebileceğini düşünmüştüm :)

Vadi erken bitmesina rağmen süper oranlar almış be özetimizde ikinci olmuş.Boşuna demiyoruz Efsane diye

İntikam boşuktan yükselmiş.Gelecek hafta dizinin oranlarında düşüş olacaktır

Galip Derviş 22.olmuş.Gelecek hafta yükselecektir

Vadi 22:35'de bitti sanırım yurtta gördüğüm kadarıyla. Ben daha kısa sürer diye düşünüyordum. Yine de erken bitmesine rağmen iyi oranlar almış. Ab grubu biraz daha fazla düşmüş.

İntikam Ab grubunda yükselmiş bu hafta. Acaba yeni saat sistemi böyle mi olmalı diye düşünmeden edemedim.

Aramızda Kalsın canım dizim süper gidiyor. :)

intikam çok iyi bi bölümdü,beğendim reytinglerde yükseliş yaşamış total 4.32 ab 6.20'ye yükselmiş:)
kurtlar vadisi erken bitmiş ama reytingler gayet iyi total 11.58 abde de biraz düşük olsa da 7.31 alarak yine iyi tebrikler:)
aramızda kalsın total 4.15 ab 4.89 alarak gayet iyi gitmiş
galip derviş total 2.58 reyting alarak kötü gitmiş ama ab 4.20 alarak iyi

Vadi 22:35'de bitti sanırım yurtta gördüğüm kadarıyla. Ben daha kısa sürer diye düşünüyordum. Yine de erken bitmesine rağmen iyi oranlar almış. Ab grubu biraz daha fazla düşmüş.

İntikam Ab grubunda yükselmiş bu hafta. Acaba yeni saat sistemi böyle mi olmalı diye düşünmeden edemedim.

Aramızda Kalsın canım dizim süper gidiyor. :)
22.22 de bitti aslında reklama girdi ondan sonra başladı bitti hemen
bu arada toplu yerlerde cihaz olmadıkça vadinin gerçek reytinglerini asla öğrenemicez bakın askerleri esnafı kahvehaleri falan salladım sadece öğrenci yurtlarında ve öğrenci evlerinde reyting cihazı olsa vadi +5 reyting alır :(

bu arada toplu yerlerde cihaz olmadıkça vadinin gerçek reytinglerini asla öğrenemicez bakın askerleri esnafı kahvehaleri falan salladım sadece öğrenci yurtlarında ve öğrenci evlerinde reyting cihazı olsa vadi +5 reyting alır :(
Her zaman aynısını yapıyor bütün diziler. Son anlıkta reklama giriyor ya. :)

Geçen hafta Yalan Dünya girmedi çünkü, Kayıp dizisine izleyici toplayacaklardı. Ben de o yüzden sitem ettim. Bir başta bir de sonra verilen reklam en güzel reklamlardır. Çünkü, henüz başlamamış ve diğer ise bitmiş bir reklamdır. Son sahne gösterilir ve dizi hemen biter. İntikam da 22.45`te girdi, 23.00`de bitti. Aralarında 23 dakika fark varmış. İntikamın bu 23 dakikadan yararlanabileceğini sanmıyorum, kitleleri benzer değil. Yükseliş bölümle alakalı.

İki televizyonda da Vadi açıktı. Sadece erkeklerin yurdu olunca haliyle. :D

İntikam yükselmeyi başarmış, çok sevindim. Bu bölümde yükseleceğini söylemiştim :)

İki televizyonda da Vadi açıktı. Sadece erkeklerin yurdu olunca haliyle. :D
erkek öğrenci yurtlarının %100 ünde perşembe vadi açıldığını biliyorum bizim burda 4000 kişilik yurt var arkadaşlara soruyorum kalabalıktan anlayamıyoruz diyolar okulun internetinde izliyolar
öğrenci evlerinde de durum böyle bizzat şahit olduğum için söylüyorum mesela cemaat evlerinde tv yok adamlar cd ye kaydedip bilgisayarda izliyolar
bu milleti var ya gözü kapalı açıyo vadiyi ölüsü kraldır bu dizinin
200.bölüme geldik duygulandım be :D

erkek öğrenci yurtlarının %100 ünde perşembe vadi açıldığını biliyorum bizim burda 4000 kişilik yurt var arkadaşlara soruyorum kalabalıktan anlayamıyoruz diyolar okulun internetinde izliyolar
öğrenci evlerinde de durum böyle bizzat şahit olduğum için söylüyorum mesela cemaat evlerinde tv yok adamlar cd ye kaydedip bilgisayarda izliyolar
bu milleti var ya gözü kapalı açıyo vadiyi ölüsü kraldır bu dizinin
200.bölüme geldik duygulandım be :D

Maşallah aşırı Kurtlar Vadisi Pusu fanısın :)

bizim intikama nolmuş böyle ben izlemeyi bıraktım AB grubu 6 ya düşmüş:) geçen sene ben izlerken 12 idi :) türkiyenin yüzde altısına denkim sanırım :)

toto farkı demekki.... her berencide bendeki toto olsa ortalığı yakıp yıkmıştık ne varsa totoda var:))
sen niye berenli diziyi bıraktın kafana saksı mı düştü yoksa araba çarptı da hafıza kaybı mı yaşıyorsun bence emre-ali-rüzgar üçlünsünün berene ortak olup 4 kişi okey oynamak suretiyle seni oyun dışı bıraktılar ona sinir oldun :F

sen niye berenli diziyi bıraktın kafana saksı mı düştü yoksa araba çarptı da hafıza kaybı mı yaşıyorsun bence emre-ali-rüzgar üçlünsünün berene ortak olup 4 kişi okey oynamak suretiyle seni oyun dışı bıraktılar ona sinir oldun :F

ben orjinalini baştan sona izlmekle hata yaptım o yüzden berene rağmen tekrarını izlmek zor oluyor:))

bizimkiler araya ıvır zıvır ayrıntılar koyuyor mecburen 2 saat dolsun diye orjinalinde ise 45 dakikada daha tempolu ve daha hızlı geçiyor insan o tempoya alışınca bizim yerli versiyon aksıyor haliyle:)

ben orjinalini baştan sona izlmekle hata yaptım o yüzden berene rağmen tekrarını izlmek zor oluyor:))

bizimkiler araya ıvır zıvır ayrıntılar koyuyor mecburen 2 saat dolsun diye orjinalinde ise 45 dakikada daha tempolu ve daha hızlı geçiyor insan o tempoya alışınca bizim yerli versiyon aksıyor haliyle:)
desteenini içine @Forumdash kaçmış nereden çıktı bu yabancı dizi aşkı :F