legolas9900
Favori Üye
Bu hafta bunu aldiysa haftaya 14 e yakin alir
22.22 de bitti aslında reklama girdi ondan sonra başladı bitti hemenVadi 22:35'de bitti sanırım yurtta gördüğüm kadarıyla. Ben daha kısa sürer diye düşünüyordum. Yine de erken bitmesine rağmen iyi oranlar almış. Ab grubu biraz daha fazla düşmüş.
İntikam Ab grubunda yükselmiş bu hafta. Acaba yeni saat sistemi böyle mi olmalı diye düşünmeden edemedim.
Aramızda Kalsın canım dizim süper gidiyor.
Her zaman aynısını yapıyor bütün diziler. Son anlıkta reklama giriyor ya.22.22 de bitti aslında reklama girdi ondan sonra başladı bitti hemen
bu arada toplu yerlerde cihaz olmadıkça vadinin gerçek reytinglerini asla öğrenemicez bakın askerleri esnafı kahvehaleri falan salladım sadece öğrenci yurtlarında ve öğrenci evlerinde reyting cihazı olsa vadi +5 reyting alır
İki televizyonda da Vadi açıktı. Sadece erkeklerin yurdu olunca haliyle.22.22 de bitti aslında reklama girdi ondan sonra başladı bitti hemen
bu arada toplu yerlerde cihaz olmadıkça vadinin gerçek reytinglerini asla öğrenemicez bakın askerleri esnafı kahvehaleri falan salladım sadece öğrenci yurtlarında ve öğrenci evlerinde reyting cihazı olsa vadi +5 reyting alır
erkek öğrenci yurtlarının %100 ünde perşembe vadi açıldığını biliyorum bizim burda 4000 kişilik yurt var arkadaşlara soruyorum kalabalıktan anlayamıyoruz diyolar okulun internetinde izliyolarİki televizyonda da Vadi açıktı. Sadece erkeklerin yurdu olunca haliyle.
erkek öğrenci yurtlarının %100 ünde perşembe vadi açıldığını biliyorum bizim burda 4000 kişilik yurt var arkadaşlara soruyorum kalabalıktan anlayamıyoruz diyolar okulun internetinde izliyolar
öğrenci evlerinde de durum böyle bizzat şahit olduğum için söylüyorum mesela cemaat evlerinde tv yok adamlar cd ye kaydedip bilgisayarda izliyolar
bu milleti var ya gözü kapalı açıyo vadiyi ölüsü kraldır bu dizinin
200.bölüme geldik duygulandım be
senin için fox ne ise vadide odur benim için hatta daha fazlası agaMaşallah aşırı Kurtlar Vadisi Pusu fanısın
senin için fox ne ise vadide odur benim için hatta daha fazlası aga
o totoyla tabi öylesin yüzde 10 bile olabilirbizim intikama nolmuş böyle ben izlemeyi bıraktım AB grubu 6 ya düşmüş geçen sene ben izlerken 12 idi türkiyenin yüzde altısına denkim sanırım
o totoyla tabi öylesin yüzde 10 bile olabilir
sen niye berenli diziyi bıraktın kafana saksı mı düştü yoksa araba çarptı da hafıza kaybı mı yaşıyorsun bence emre-ali-rüzgar üçlünsünün berene ortak olup 4 kişi okey oynamak suretiyle seni oyun dışı bıraktılar ona sinir olduntoto farkı demekki.... her berencide bendeki toto olsa ortalığı yakıp yıkmıştık ne varsa totoda var)
sen niye berenli diziyi bıraktın kafana saksı mı düştü yoksa araba çarptı da hafıza kaybı mı yaşıyorsun bence emre-ali-rüzgar üçlünsünün berene ortak olup 4 kişi okey oynamak suretiyle seni oyun dışı bıraktılar ona sinir oldun
desteenini içine @Forumdash kaçmış nereden çıktı bu yabancı dizi aşkıben orjinalini baştan sona izlmekle hata yaptım o yüzden berene rağmen tekrarını izlmek zor oluyor)
bizimkiler araya ıvır zıvır ayrıntılar koyuyor mecburen 2 saat dolsun diye orjinalinde ise 45 dakikada daha tempolu ve daha hızlı geçiyor insan o tempoya alışınca bizim yerli versiyon aksıyor haliyle