3 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
temel kayideler var sonuçta osmanlı dingonun ahırı değil. kanunlar var ona göre konuşuyoruz.. kimin kaç hatunu var sayısı biliyon ama isimleri konusunda harem defterlerine yazılmamış bazıları ondan bilinmiyor.. çok ayrıntıya girilmemiş defterler sanırım . ben tarihçi değilim onların anlatıkları böyle.. çok azı derken önemli kısımlarını araştırmışlar ama harem defterleri senin hafızanın almayacak kdar büyük. bilinenler çok az.

bu etki sadece sende oluyor demiş olayım ))))
bilinmeyen isimler ar diyorsun kaç tane oldukları ne belli :) padişahın annesi bilinmiyorken koynuna giren cariyeyi nereden bilecekler :D my deki gibi pat diye padişahın-şehzadenin koynuna girme yok onu biliyoz zaten ama denildiği gibi at üsütnden inmeme durumu da yok :D

nihat hoca bitiyo bu hafta program yapmadı pek haftaya sarkıttı doğal olarak saat kaç olmuş

bilinmeyen isimler ar diyorsun kaç tane oldukları ne belli :) padişahın annesi bilinmiyorken koynuna giren cariyeyi nereden bilecekler :D my deki gibi pat diye padişahın-şehzadenin koynuna girme yok onu biliyoz zaten ama denildiği gibi at üsütnden inmeme durumu da yok :D
ordaki at üstünde kasıt hazırlık çalışmasını dahil ediyor. 10 yıl zaten savaş sürüyor bunun hazırlıgı 10-15 yıl sürer canı sıkıldıgında sefere çıklmıyor çok az hareme vakit ayırıyor adam

ordaki at üstünde kasıt hazırlık çalışmasını dahil ediyor. 10 yıl zaten savaş sürüyor bunun hazırlıgı 10-15 yıl sürer canı sıkıldıgında sefere çıklmıyor çok az hareme vakit ayırıyor adam
adam 46 yıl tahtta kaldığı için her türlü en kötü 10 yıl haremde-sarayda daha da inmez durmua göre 25 yıla çıkar ama 10 dan aşağı inmez :F

oha 11.5 mi yuhh :D ben 9.5-10 arası bekliyodum normal saatlerde yayınlansak demek ki 13 kesinmiş vay be harika gitmişiz :D
o deilde özet yine 2. kafayı yicem 15 dk lık özet bile geçiyo hepsini :kiki: daha bu sezon özeti geçen olmadı :D ab grubunda etkilenmişiz ama totalde gerçekten büyük patlama olacakmış bu rakamı hiç beklemiyodum süper gitmişiz

oha 11.5 mi yuhh :D ben 9.5-10 arası bekliyodum normal saatlerde yayınlansak demek ki 13 kesinmiş vay be harika gitmişiz :D
o deilde özet yine 2. kafayı yicem 15 dk lık özet bile geçiyo hepsini :kiki: daha bu sezon özeti geçen olmadı :D ab grubunda etkilenmişiz ama totalde gerçekten büyük patlama olacakmış bu rakamı hiç beklemiyodum süper gitmişiz
Akşam demiştim sana hesabıma göre 11 alcaz diye:kiki::D

İntikam totelde yine yükselememiş tam olarak, ab de yükseliş var ama.
Zkfo sbt den çok uzakta..
Aramızda kalsın şimdilik iyi gidiyor..
Bhuv da başarılı hala..

acayip iyi almışız haftaya 13 reytign garanti 14 bile olabilir söylim

Kurtlar Vadisi Pusu erken baslamasi ve bitmesine ragmen gecen haftaki oranlarini korumus ve cok iyi gitmis. En yakin rakibi yine kendi özeti olmus. AB'de KVP etkilenmis ve 8 reyting altina düsmüs.

Intikam AB'de iyi oranlar almis lakin eskisine hala cok uzak. TOTAL'de 4 civar geziyor yine.

Galip Dervis son dakika saat degisikligi ile hüsrana ugramis. TOTAL'de 2.5, AB'de 4 reyting almis ve kanalini memnun edemeyenler arasina girmis.

Ab oranları çok düşük genel olarak Galip Derviş Ab'de fena sayılmaz totalde kötü gitmiş.

Ben demiştim Ab Grubu'nda düşüş olur diye beklenen oldu ancak halen zirvede.

İntikam boşluktan yükselmiş açık ve net klasik 4 reyting Total 5 , 6 reyting Ab Gruplarında ki sonuç. Dün dediğim gibi sen şimdi yorumları gör. :(@takas

Aramızda Kalsın ve Zengin Kız Fakir Oğlan iyi gidiyorlar.

Umutsuz Ev Kadınları çok kötü gidiyor FOX güzelim diziyi batırdı resmen aynı şeyi Bir Aşk Hikayesi'ni de mahvetti.

Oha vadinin 15 dakikalık özeti bile intikamı geçmiş helal olsun erken başladığı için ab düşmüş haftaya yükseliriz :D