BElkide sen fark etmiyorsun diğerlerini ))))bu etki sadece sende oluyor demiş olayım ))))
BElkide sen fark etmiyorsun diğerlerini ))))bu etki sadece sende oluyor demiş olayım ))))
bilinmeyen isimler ar diyorsun kaç tane oldukları ne belli padişahın annesi bilinmiyorken koynuna giren cariyeyi nereden bilecekler my deki gibi pat diye padişahın-şehzadenin koynuna girme yok onu biliyoz zaten ama denildiği gibi at üsütnden inmeme durumu da yoktemel kayideler var sonuçta osmanlı dingonun ahırı değil. kanunlar var ona göre konuşuyoruz.. kimin kaç hatunu var sayısı biliyon ama isimleri konusunda harem defterlerine yazılmamış bazıları ondan bilinmiyor.. çok ayrıntıya girilmemiş defterler sanırım . ben tarihçi değilim onların anlatıkları böyle.. çok azı derken önemli kısımlarını araştırmışlar ama harem defterleri senin hafızanın almayacak kdar büyük. bilinenler çok az.
bu etki sadece sende oluyor demiş olayım ))))
ordaki at üstünde kasıt hazırlık çalışmasını dahil ediyor. 10 yıl zaten savaş sürüyor bunun hazırlıgı 10-15 yıl sürer canı sıkıldıgında sefere çıklmıyor çok az hareme vakit ayırıyor adambilinmeyen isimler ar diyorsun kaç tane oldukları ne belli padişahın annesi bilinmiyorken koynuna giren cariyeyi nereden bilecekler my deki gibi pat diye padişahın-şehzadenin koynuna girme yok onu biliyoz zaten ama denildiği gibi at üsütnden inmeme durumu da yok
adam 46 yıl tahtta kaldığı için her türlü en kötü 10 yıl haremde-sarayda daha da inmez durmua göre 25 yıla çıkar ama 10 dan aşağı inmezordaki at üstünde kasıt hazırlık çalışmasını dahil ediyor. 10 yıl zaten savaş sürüyor bunun hazırlıgı 10-15 yıl sürer canı sıkıldıgında sefere çıklmıyor çok az hareme vakit ayırıyor adam
Akşam demiştim sana hesabıma göre 11 alcaz diyeoha 11.5 mi yuhh ben 9.5-10 arası bekliyodum normal saatlerde yayınlansak demek ki 13 kesinmiş vay be harika gitmişiz
o deilde özet yine 2. kafayı yicem 15 dk lık özet bile geçiyo hepsini daha bu sezon özeti geçen olmadı ab grubunda etkilenmişiz ama totalde gerçekten büyük patlama olacakmış bu rakamı hiç beklemiyodum süper gitmişiz
Fatihle bu sahne daha bi etkileyici olur, haksızlık etme emreo zaman milelt inanmaz ki bu arada zavallı rum mehmet paşa,m.a.alakurt u iyi oynuyormuş gibi göstermek için kılıçla kellesi gidiyor zavallı adam boğdurularak öldürülmüş tarihte @yakup09
aga erken başlayıp çok erken bitmemiz ab grubunda etkilemiş haftaya normale döneriz orda da ama totalde süper yaOha, 11,5 mu?
A/B çok düşük
Benimde sana onlar kendini bilmiyor , ben bilsende bi şey farketmiyorBoşver be Yakup.... Sözüm san değil zaten....