3 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sokak sanatı iyice coştu sakin ol kardeş :)))

vadi 15 dk lık kısacık özetiyle bile hepsini geçmiş intikamı 3 e katlamış üstelik 1 saat erken bitti gerisini siz düşünün ne diyim haftaya 13-14 reyting gelir vadiden

Gerçekten Sbt akıllanmıyor.Saçmalanır ama bu kadar olmaz.Perşembe günü çok gereksiz bir tablo oluşturuyor.:D

İntikam konusundada gerçekten durgun bölümler bitti.Belki bir kaç bölüm daha biraz durgun olabilir ama çok sert bölümler bekliyor izleyiciyi.Kesinlikle zirveyi zorlayacak bölümler.(Ab için konuşuyorum total için düşünme.:))

vadi 22.22 de reklama girdi orda bitti yani @EveN ayrıca vadi tam coşma saatinde bitti ve yeni bölüm çok erken başladı 7 reytingle başladı yeni bölüm normalde 10 la başlar ona rağmen 11.5 ve intikamın 3 katı gerisini sen düşün :) yani bu oranlar vadinin alacağı en düşük reytignlerdir bundan düşüğü olmayacak daha :d ab grubunda ki düşüş bundan zaten haftaya orda da 9.5-10 alır totalde 13 kesin
arkadaş ne saçma kelimeler buluyosunuz ya ağır total ağır ab nedir yeminle yapımcılar duysa bunları güler bu çocuklar ne diyo diye kendinize gelin kafanızdan deyimler uydurmayın :d vadinin aldığı reytingi kanal d 1 haftada zor alıyo :))))
intikam bomboş ekranda bile 4 zor almış işi çok zor

Vadi'nin erken bitişi İntikam'a çok az yaramıştır 0.1 falan en fazla.
Yükselme bölümün çok iyi olmasından dolayı.:)

Gerçekten Sbt akıllanmıyor.Saçmalanır ama bu kadar olmaz.Perşembe günü çok gereksiz bir tablo oluşturuyor.:D

İntikam konusundada gerçekten durgun bölümler bitti.Belki bir kaç bölüm daha biraz durgun olabilir ama çok sert bölümler bekliyor izleyiciyi.Kesinlikle zirveyi zorlayacak bölümler.(Ab için konuşuyorum total için düşünme.:))
bak durumdan haberin yok galiba ama ben yine de anlatayım vadi 15 dk özetle başladı ve 1 saat erken bitti başbakanın programından dolayı yani bu reytingleri almış olduğu en düşük reytinglerdir bu sezon için
haftaya normal saat+200.bölüm faktörüyle oluşacak tablo;

total

1.vadi 13-14
2.özet 7
..intikam 3 küsür

ab

1.vadi 9-10
2.intikam 5

bunu kaydedin

İntikam yükselmiş çok sevindim. :)

Galip Dervişe helal. 0 tanıtım ile, üstüne bir de reklamı bir şekilde A/B`de 5. olmuş. Kanal D akılsızlık yapma. Şu an diziyi tanıtıp 23.15 gibi sürseydin ekrana şu an A/B`de belki de 1. olmuştu. İlk bölümü de böyle harcadın. Genellikle bu tür dizilerin ilk bölümü müthiş başlangıc yapar ki, 8 reyting almışlığı var A/B`de.

İntikamın yükselişini bahane etmeyin Allah aşkına. Vadi 22.31`de bitmiş, İntikam da 30 dakika sonra. (23.01`de). Bunun 15 dakikası reklamdı. Bu da demek oluyor ki, İntikam Vadisiz ekrandan sadece 15 dakika yararlanmış ki, bu da sizin deyiminiz. Kitlelerinin alakası yok iki dizinin de. Biri ağır total, diğeri A/B dizisi.

Vadinin iki grup arasındaki fark 5`e kadar açılmış. En son STV dizilerinde görmüştük bu kadar farkı. :)
en son yaptığın yorumu geçen hafta vadi ab de 9,03 aldığında da yapsaydın iyi olurdu

kendi günü kendi saati deyiminde ki kendi saati 21.45 olan vadi 20.17 de jenerik girdi vay be :( adamlar utanmasa 21.45 de bitirecekler

Peki @takas .Hiç ısrarcı olmayacam bu reytingleride kaydediyorum.:D
kaydet vallahi kaydet :D o kadar iddaalıyım istiyosan iddaaya bile girelim vadi dün 11.5 aldıysa ben gözüm kapalı yazarım o reytingi

kendi günü kendi saati deyiminde ki kendi saati 21.45 olan vadi 20.17 de jenerik girdi vay be :( adamlar utanmasa 21.45 de bitirecekler

kaydet vallahi kaydet :D o kadar iddaalıyım istiyosan iddaaya bile girelim vadi dün 11.5 aldıysa ben gözüm kapalı yazarım o reytingi
Görüyormusun nasıl oluyormuş? :X

Yalan Dünya 20.00`de başlayıp, 21.30`da bitince sen 3 alıyor 3 alıyor diye kışkırtıyordun. :X

Orada İntikam içinde tahmin yaptın onlarıda kaydediyorum.:D

Orada İntikam içinde tahmin yaptın onlarıda kaydediyorum.:D
intikam hep aynı zaten 4 reyting :D total 4 ab 5 alır en fazla kaydet hepsini haftaya alıntı yaparız kim haklı kim haksız çıkmış :D

Görüyormusun nasıl oluyormuş? :X

Yalan Dünya 20.00`de başlayıp, 21.30`da bitince sen 3 alıyor 3 alıyor diye kışkırtıyordun. :X
yalan dünyanın saati maati belli bile değil özetsiz falan başlıyo pek etki etmez ama vadinin kitlesi totalde ab de eve geç geliyolar dün çoğu kişi ilk 1 saati kaçırdığını söylüyo mesela haftaya özet 7 reytingi geçer büyük ihtimal :)

intikam hep aynı zaten 4 reyting :D total 4 ab 5 alır en fazla kaydet hepsini haftaya alıntı yaparız kim haklı kim haksız çıkmış :D

yalan dünyanın saati maati belli bile değil özetsiz falan başlıyo pek etki etmez ama vadinin kitlesi totalde ab de eve geç geliyolar dün çoğu kişi ilk 1 saati kaçırdığını söylüyo mesela haftaya özet 7 reytingi geçer büyük ihtimal :)

Sen zaten unutturmazsan o konuda rahatım.:D

Vadi'nin erken bitmesi intikam'a ab gurubunda yaramış ama total oranları yine düşük bence malum önemli olan gurup total :)
Aramızda Kalsın gayet iyi gitmiş yine söylüyorum Benim Hala Umudum Var dizisi bitirilmeli Aramızda Kalsın uzun özet şeklinde yayınlanmalı Aramızda Kalsın erkenden bitince izlenecek bir şey kalmıyor :)

intikam harbiden totalde hiç yükselemiyo noldu böyle sabit reytingi 4 değişmiyo ne yükseliyo ne azalıyo :D

48ASKIN BEDELISTAR TV03.10.201313:25:2914:49:101,198,2214,43
yavaş yavaş yükseliyor her focus film yapımı gibi düşük başlayıp artıyor .
kurtlar vadisi totalde az ab de baya düşüş yaşamış.Bunda erken bitmesinin nedeni var uzun sürseydi totalde 13 alacağından şüphem yok bence.
İntikam bu hafta yükseldi bunun en büyük etkisi kvp nun erken bitmesidir.haftaya düşeceğinden şüphem yok.Boşluktan yararlandı.Aramızda kalsın 23 e uzasaydı ab de intikam düşük oranlar alırdı.
Aramızda kalsın erken bitmesine rağmen çok iyi gidiyor.bhuv 23 e kaysa aramızda kalsın daha fazla oranlar alır.
Bhuv fena gitmiyor saatine göre ama starın en düşük dizisi bence showa gönderilmeli yada bitirilmeli hep bu oranları alacağını sanmıyorum.düşecektir.
zkfo iyi oranlar almış.
HAFTAYA
Kvp 13 görebilir totalde bunda 200 bölümün payı var ab dede 9 alır .
İntikam haftaya düşüş yaşar.KVP 23.15 e kadar sürecek ve intikamı baya etkileyecek.
Aramızda kalsın bence etkilenmez nede olsa komedi dizisi.hatta artabilir.23 e uzasa daha iyyi gider ama:(
Aşkın Bedeli'ni Focus yapmıyor. :)

intikam harbiden totalde hiç yükselemiyo noldu böyle sabit reytingi 4 değişmiyo ne yükseliyo ne azalıyo :D
Kanal D'nin dizileri Total Grubu'nda 3 , 4 alıyor bir dizi var 5 üstü alan acep şike filan mı var? @xemrexxx :A

kanal d klasik aşk dizilerini yada uyarlamaları bırakmadığı sürece daha çok 3-4 alır çook

Kurtlar Vadisi Pusu, Aramızda Kalsın, İntikam ve Galip Derviş dizileri çok iyi gitmişler. :)

Deniz Yıldızı, Unutma Beni, Esra Erol'la ve Umutsuz Ev Kadınları da müthiş gitmişler. :)

Çocuklar Duymasın bu günde reytinglerde artmış. :)

Zengin Kız Fakir Oğlan dizisi de TRT'ye göre müthiş sonuçlar alıyor. :)

Son düzenleme:
Atv ne diyim en sana be ne denir ki hadi tamam 21:45 de Vadiyi başlatmıyorsun bari bu saatte başlatma be yazıktır günahtır :( Ahh ahh 21:45 de başlasaydık var ya :( Başbakanın programını saat 19:50'ye atsaydın Vadiyi 21:30 gibi başlatsaydın bir de yarım saat özet 22:00 da başlasaydı offfffffffff ulan off kim bilir ne kadar alırdık bu atv hiç saat işini bilmiyor.Hem Nihat hoca da iyi giderdi Vadi etkisiyle

Çocuklar Duymasın artık tek güne indirilmeli ve eski saatinde 20:00 de başlamalı böyle harcanıyor dizi gerçi ben bile bıraktım artık eskisi gibi pek sarmıyo beni Atv de ki bölümler olacaktı şimdi :(

Atv ne diyim en sana be ne denir ki hadi tamam 21:45 de Vadiyi başlatmıyorsun bari bu saatte başlatma be yazıktır günahtır :( Ahh ahh 21:45 de başlasaydık var ya :( Başbakanın programını saat 19:50'ye atsaydın Vadiyi 21:30 gibi başlatsaydın bir de yarım saat özet 22:00 da başlasaydı offfffffffff ulan off kim bilir ne kadar alırdık bu atv hiç saat işini bilmiyor.Hem Nihat hoca da iyi giderdi Vadi etkisiyle

Çocuklar Duymasın artık tek güne indirilmeli ve eski saatinde 20:00 de başlamalı böyle harcanıyor dizi gerçi ben bile bıraktım artık eskisi gibi pek sarmıyo beni Atv de ki bölümler olacaktı şimdi :(

Eğer tek güne alınırsa Çocuklar Duymasın 20:00'de olmaz ki, 20:15'de olacaktır. :)