Yer Gök Aşk yemiş yalan dunyayı![]()
Yer Gök Aşk utanmasa 00.00'da başlayacak
Yer Gök Aşk yemiş yalan dunyayı![]()
@endgame'e katılıyorum. Eğer özetsiz, 22.00'ye kadar sürerse dizi, geriye kalan 1 saat yani 22-23 arası olan oranlar, kanalın prime time ortalamasını düşürür.
Özet yayınlanınca kanal kar ediyor. ( eğer 22-23 arası zayıfsa) genellikle 22-23 arası olan yapımlar önceki yapımın özetini geçemediği için ortalamayı düşürür. Somut bir örnek: Yalan Dünya'nın ardından ne yayınlasalar özeti kadar iyi gitmezdi.
Bence bu şekilde devam eder. Özetli olarak. Sonuçta her yapımın dalgalı irelilemesi oluyor.
Karadayı geçen hafta 8 almıştı A/B'de şimdi 11. Ve ya O Ses 13 almıştı şimdi 10
Hiçmi 21.40 da başlayan dizi görmediiin ??
Yer Gök Aşk utanmasa 00.00'da başlayacak![]()
revan geçen hafta ne denmişti diye bir köşe yapacakmısın yine)))
Hiçmi 21.40 da başlayan dizi görmediiin ??![]()
Özeti 20.45, yeni bölümü 21.40 her dizi gibi buda 45 dakika özet veriyor
Hayır. Siz ilk hafta için yorum yapmıştınız. Her dizinin düşüş çıkışları olur. Ben Yalan Dünya ömür boyu 9-10 mu alacak dedim?
Yalnız siz çok heveslenip, yorumlar yapmayın. Gelecek hafta artarsa, " 1 haftanın sevinci " diye konu açar bu mesajlarınızı gösteririm.
Sonuç olarak herzaman 9 alacak diye bir şey yok. Elbette her dizi gibi iniş çıkış yaşayacak.
Not: ben kendi açımdan söylüyorum. Benim için Cuma izlemek daha kolaydı. Haftasonu sevinci ile Yalan Dünya müthiş iyi gidiyordu. Pazartesi izleyemiyorum
- - - Ekleme - - -
Evet, özeti o saatte başlayan dizi görmedim![]()
Hayır. Siz ilk hafta için yorum yapmıştınız. Her dizinin düşüş çıkışları olur. Ben Yalan Dünya ömür boyu 9-10 mu alacak dedim?
Yalnız siz çok heveslenip, yorumlar yapmayın. Gelecek hafta artarsa, " 1 haftanın sevinci " diye konu açar bu mesajlarınızı gösteririm.
Sonuç olarak herzaman 9 alacak diye bir şey yok. Elbette her dizi gibi iniş çıkış yaşayacak.
Not: ben kendi açımdan söylüyorum. Benim için Cuma izlemek daha kolaydı. Haftasonu sevinci ile Yalan Dünya müthiş iyi gidiyordu. Pazartesi izleyemiyorum
- - - Ekleme - - -
Evet, özeti o saatte başlayan dizi görmedim![]()
Oha O ses Ezilmiş A/b de Tebrikler Karadayı Helal :U mahoni hani kimse geçemezdi![]()
![]()
Helal Olsun
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]AB[/TD]
[TD="colspan: 7, align: center"]03 Aralık 2012 Pazartesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"]Title[/TD]
[TD="align: center"]Channel[/TD]
[TD="align: center"]Date[/TD]
[TD="align: center"]Start time[/TD]
[TD="align: center"]End time[/TD]
[TD="align: center"]Rtg%(Net)[/TD]
[TD="align: center"]Share%(Net)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]KARADAYI[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]03.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:58:32[/TD]
[TD="align: center"]23:26:58[/TD]
[TD="align: center"]11,01[/TD]
[TD="align: center"]25,9[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Noldu bugün a/b'ci mi oldun... 😛
asıl reyting burda
7 KIM MILYONER OLMAK ISTER ATV 03.12.2012 23:27:18 00:37:48 4,57 18,29 8 YALAN DUNYA KANAL D 03.12.2012 20:57:37 23:14:29 4,41 10,73
Kanal d nin hakikate planı tutmus))))bravo kanal d hep böyle kal
)))))
Aynı saatte yayınlanıyorlardı değil mi? Kusura bakma unutmuşum.asıl reyting burda
7 KIM MILYONER OLMAK ISTER ATV 03.12.2012 23:27:18 00:37:48 4,57 18,29 8 YALAN DUNYA KANAL D 03.12.2012 20:57:37 23:14:29 4,41 10,73
Kanal d nin hakikate planı tutmus))))bravo kanal d hep böyle kal
)))))
Kanal D'nin planı çöktü ikinci hafta itibariyle. Durum öyle gözüküyor.
Gerçi yine çok kötü değil çünkü Yalan Dünya'nın özeti de 6 reytingi geçmiş. Kanal D'ye faydası şu oldu. Eğer Yalan Dünya olmasaydı Karadayı ve O Ses'i frenleyemezdi. İkisi de 12-13 alırken Kanal D Arka Sokaklar ile 2-3 reyting ile onları izlerdi. Ama şimdi durum daha dengeli. Evet Kanal D bu günün zarar edenlerinden ama daha az zarar ediyor eski plana göre. Yalnız totali biraz arttırması lazım totalde durum çok kötü ve gelecek haftalarda daha da kötü olabilir...
planı 4 diziyi kapsıyor çöktü diyemeyiz oyüzden![]()
olsun plan plandır zaten uek nın fazla vakti kalmadı gibiPerşembe dizileri için tuttu ama o kısa vadeli bir plan. Yüksek ihtimal İntikam gelecek Perşembe'ye ve bu diziler başka günlere gönderilecek.![]()
ab ci totalci ab daha önemli total daha önemli diye bişey yok bunu tekrar söylüyorum ab çok ufak bi kısım sadece reklamcılar için açıklanan bi grup bunu anlayamanlar var total e boşuna mı total tüm kişiler diyolar bunda geçen geçen geçemeyen geçemez ötesi yok ab de cd de de geçen sadece o grup içinde geçer ama toplama baktığımızda yer gök aşk yd den fazla izlenmiş açık ve net![]()
Bizi dizinin tv piyasasındaki konumu daha çok ilgilendirir. Kanallar A/B'yi daha çok önemserler getirisi daha çok olduğundan dolayı.
Total evet daha fazla izleneni belirler ama daha fazla izlenmesi kanal için daha karlı olduğu anlamına gelmez.
Totalde 4 reyting, A/B'de 6 reyting mi yoksa totalde 6 reyting A/B'de 4 reyting mi diye sorulsa yapımcılara, kanallara hemen hepsi ilk seçeneği seçerler.![]()