Baktım genel olarak aynı gibi. Hatta 23.00-00.00'ın son kısmında listeye girememiş.(gerçi ilk 3'ü koymuşlar. ) 22-23 arasında reklam verse bile sürekli listeye girmiş.
- - - Ekleme - - -
Ben belirgin bir artış olduğunu düşünmüyorum...
Sonuçta Kanal D geçen hafta reklamları kısmıştı. Bu hafta blok verdi. Blokta reyting aşırı düşmüştür. Haliyle prime ortalaması da düşmüştür Kanal D'nin.
ettim zaten hakarete izin yok normalde şikyet etmem ama abartırsan ederim saygılı olacaksın ben saygılıyım sadece eleştiriyorum eleştiriyi kaldıramıyosan yapacak bişey yok bu günde yayınlanan 3 yapımda az reklam alıyolar ve reklam konusunda bi üstünlük yok hatta en az reklamı yd nin aldığı açık konunun blokla apartmanla alakası yok
Ama Karadayı'nın Yalan Dünya'yı geçmesinin reklamla hiç alakası yok, Yalan Dünya Karadayı'ya göre daha az bölündü zaten...
Ben sadece Karadayı da eşit şartlara kavuştu dedim, eskiden O Ses blokken Karadayı tam reklam alınca O Ses'in çok avantajı oluyordu, şimdi şartlar eşitlendi...
vallahi bu yorum seni kanal d ci yapar demiş olayım )))))) zaten yalan dinya cuma günü özeti bu kadar almamıyormuydu. kanal d için iyi olan ne ben anlamadım cuma günü göre totalde 1 puan kayıp(blok reklama ragmen) ab de 2 puan kayıp..
evet kanal d için çok iyi oldu ))))))))))
yalan dünya karadayayı göre daha az bölündü demek nasıl bişey ya en game yalan dünya bölünmedik ki )))))) karadayı iki kez bölündü. acununun gerçek programıda hiç bölünmedi diyebiliriz
bu durumda karadayı ve oses eşit şartlarda yine de diyemeyiz
beyazsoy yorum yapma gereği hissetmiyorum, zira sen de dediklerimi ya hiç anlamamışsın ya da anlmak istememişsin... Muhtemelen ikincisi...
Cumadan iyi oldu sözünü nerede dediğimi göster, o zaman ciddi olduğuna inanayım ?
Neyse sizi uğraştırmadan tekrar yazayım : Sadece dediğim şuydu, kanal açından üst üste iki kez yayınlamak daha kötü, şu anki durum daha iyi... Program açısından ise tam tersi. Kanal önce kendini düşüneceğinden bu şekilde devam eder ta ki 22:00'ye iddialı bir şey bulana kadar...
yazarız aga karadayı ezecez kenan affetmem diyom kaç haftadır o ses düellolarda çok düşüyo
Bu arada amaç nedir, neden hatalı olduğumu ispatlama gereği hissediliyor ?
edgame dün sen benim öbzg hakkındaki yorumuma anında 1 ay önce yorumu gelip yapıştırdın ben seni laf sokmaya çalışıyon hatamı bulmaya çalışıyon diye suçlamadım. ama senin iki üsteki yorumlarını eleştirince ard niyetli olduk . ne diyeyim ))))Neyse arkadaşlar benim forumdan anladığım nasıl laf sokarım, nasıl karşıdaki arkadaşımı kırarım ve bir üstünlük kurarım değil, bu oyunlara yeterince geldim, daha fazla baştan amacı belli yorumlara cevap yazmayacağım.
edgame dün sen benim öbzg hakkındaki yorumuma anında 1 ay önce yorumu gelip yapıştırdın ben seni laf sokmaya çalışıyon hatamı bulmaya çalışıyon diye suçlamadım. ama senin iki üsteki yorumlarını eleştirince ard niyetli olduk . ne diyeyim ))))
a/b ye bakarsak yalan dünya üstüne çıkmış zıplamışYer Gök Aşk yemiş yalan dunyayı
Orada laf soktuğumu özellikle söyledim, utandığımı da yazmıştım zaten, neyse ben bu ortamın adamı değilim, onu anladım...