3 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

al işte adam hala reklam diyo bu kadar olmaz be yalan dünya reklamsız gitti durtumu ortada karadayı ezmiş

@Prime-time olarak Kanal D nasıl yükselmiş endgame yahu. :D:D

Geçen hafta 22:00'de başlayan bölüm 2-3 reyting aldı, prime-time 20:00-23:00 arası. Bu hafta ise özet 6, kendi 7 almış. :)

Yalan Dünya'nın PT'ye yaılması kanal açısından iyi oldu ama programı düşürdü, Kanal D haftaya ne yapar bilemiyorum ama bence bu şekilde devam eder...

Geçen hafta 22:00'de başlayan bölüm 2-3 reyting aldı, prime-time 20:00-23:00 arası. Bu hafta ise özet 6, kendi 7 almış. :)

Yalan Dünya'nın PT'ye yaılması kanal açısından iyi oldu ama programı düşürdü, Kanal D haftaya ne yapar bilemiyorum ama bence bu şekilde devam eder...

Prime Time Neyi Yükselmis Arka Sokaklar 7 özeti 6 aliyodu :) iyi güldürdün :d

yd haftaya özetsiz olur yoksa durum vahim total 4 çok çok kötü
bakın özeti ab de 6 reklamsız yeni bölümü 7 almış dizi ben onlarla yarışamam diye bas bas bağırıyo resmen

Geçen hafta Yalan Dünya'nın tekrarı a/b'de neredeyse 4 reyting almış doğru bak bence. :D

Ki zaten tekrar 00.00'a kadar uzadı. Tekrarın 22-23 arasındaki kısmı(primeda olan kısım) daha yüksekti.

Yalan Dünya ve O Ses geçen hafta da aynı reklamdaydı, değişen tek Karadayı var, Karadayı da diğer kanallara uyunca arttı...

Ben Karadayı'ya laf atmadım ki, senin önyargılarından gözün kör olmuş...

belli oluyo kimin önyargılı olduğu kanal d dizilerinden başka kim geçerse hemen reklama bağlıyon olayı geç bu işleri hakarette etme sabrın taşmasın endgame kimseyi takmam

belli oluyo kimin önyargılı olduğu kanal d dizilerinden başka kim geçerse hemen reklama bağlıyon olayı geç bu işleri hakarette etme sabrın taşmasın endgame kimseyi takmam

Yahu be Yalan Dünya reklamlı mı dedim, Karadayı'ya da laf atmadım, en ufak bir art niyetim yoktu...

Sen kafanda bir şekil belirlemişsin benim için ve ne dersem aynı şekile sokmaya çalışıyorsun..

okadar ciddi bir fark yok her hafta 3 5reyting fark atarken o ses kimse ses etmiyodu haftaya o ses fark atarsa eger burdakilerin cogu mesaj yazmaz :)

Yahu be Yalan Dünya reklamlı mı dedim, Karadayı'ya da laf atmadım, en ufak bir art niyetim yoktu...

Sen kafanda bir şekil belirlemişsin benim için ve ne dersem aynı şekile sokmaya çalışıyorsun..

ne hakaret ediyon ben hiç değilse hakaret etmedim adama bak biri geçince hemen reklam diyon yalansa yalan de

Geçen hafta Yalan Dünya'nın tekrarı a/b'de neredeyse 4 reyting almış doğru bak bence. :D

Ki zaten tekrar 00.00'a kadar uzadı. Tekrarın 22-23 arasındaki kısmı(primeda olan kısım) daha yüksekti.

23:00 sonrası artmış olma olasılığı çok yüksek...

O Ses'in süresine bakarsanız 23.39'a kadar sarkmış.

Acun gece reyting kaparım diye düşünmüş herhalde ama tam tersi süreyi ne kadar uzatırsan reyting o kadar düşer. Acun nasıl böyle bir salaklık yapmış orası meçhul. :D:D

Bu doğru. :)

Ama onun da A/B'si yoktu...
yd nin totali çok kötü 4 nedir yav

- - - Ekleme - - -

O Ses'in süresine bakarsanız 23.39'a kadar sarkmış.

Acun gece reyting kaparım diye düşünmüş herhalde ama tam tersi süreyi ne kadar uzatırsan reyting o kadar düşer. Acun nasıl böyle bir salaklık yapmış orası meçhul. :D:D
aga acun işini bilir emin ol :D

- - - Ekleme - - -

okadar ciddi bir fark yok her hafta 3 5reyting fark atarken o ses kimse ses etmiyodu haftaya o ses fark atarsa eger burdakilerin cogu mesaj yazmaz :)

yazarız aga karadayı ezecez kenan affetmem diyom kaç haftadır o ses düellolarda çok düşüyo

ne hakaret ediyon ben hiç değilse hakaret etmedim adama bak biri geçince hemen reklam diyon yalansa yalan de

Eğer iki yakın programdan biri tam reklamlı, biri ise blok reklamlı ise kesinlikle reklam derim...

Blok reklamın gücü çok açık, Karadayı blok reklama geçince uçmuş, rakamlar ortada, nasıl inkar edebilirsin ki ?

Ama Karadayı'nın Yalan Dünya'yı geçmesinin reklamla hiç alakası yok, Yalan Dünya Karadayı'ya göre daha az bölündü zaten...

Ben sadece Karadayı da eşit şartlara kavuştu dedim, eskiden O Ses blokken Karadayı tam reklam alınca O Ses'in çok avantajı oluyordu, şimdi şartlar eşitlendi...

Başından beri O Ses'i yerin dibine sokup Karadayı'yı övüyorum ama bana karşı o kadar önyargılısın ki bunu göremiyorsun...

Hakaret içerdiğini düşündüğün ne varsa şikayet et, burada yazmakla bir hedefe ulaşamazsın...

23:00 sonrası artmış olma olasılığı çok yüksek...

Baktım genel olarak aynı gibi. Hatta 23.00-00.00'ın son kısmında listeye girememiş.(gerçi ilk 3'ü koymuşlar. :D) 22-23 arasında reklam verse bile sürekli listeye girmiş.

- - - Ekleme - - -

Ben belirgin bir artış olduğunu düşünmüyorum...

Sonuçta Kanal D geçen hafta reklamları kısmıştı. Bu hafta blok verdi. Blokta reyting aşırı düşmüştür. Haliyle prime ortalaması da düşmüştür Kanal D'nin.

ettim zaten hakarete izin yok normalde şikyet etmem ama abartırsan ederim saygılı olacaksın ben saygılıyım sadece eleştiriyorum eleştiriyi kaldıramıyosan yapacak bişey yok bu günde yayınlanan 3 yapımda az reklam alıyolar ve reklam konusunda bi üstünlük yok hatta en az reklamı yd nin aldığı açık konunun blokla apartmanla alakası yok

vallahi bu yorum seni kanal d ci yapar demiş olayım :))))))) zaten yalan dinya cuma günü özeti bu kadar almamıyormuydu. kanal d için iyi olan ne ben anlamadım cuma günü göre totalde 1 puan kayıp(blok reklama ragmen) ab de 2 puan kayıp..

evet kanal d için çok iyi oldu :)))))))))))