3 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

@endgame'e katılıyorum. Eğer özetsiz, 22.00'ye kadar sürerse dizi, geriye kalan 1 saat yani 22-23 arası olan oranlar, kanalın prime time ortalamasını düşürür.

Özet yayınlanınca kanal kar ediyor. ( eğer 22-23 arası zayıfsa) genellikle 22-23 arası olan yapımlar önceki yapımın özetini geçemediği için ortalamayı düşürür. Somut bir örnek: Yalan Dünya'nın ardından ne yayınlasalar özeti kadar iyi gitmezdi.

Bence bu şekilde devam eder. Özetli olarak. Sonuçta her yapımın dalgalı irelilemesi oluyor.

Karadayı geçen hafta 8 almıştı A/B'de şimdi 11. Ve ya O Ses 13 almıştı şimdi 10

revan geçen hafta ne denmişti diye bir köşe yapacakmısın yine :))))

revan geçen hafta ne denmişti diye bir köşe yapacakmısın yine :))))

Hayır. Siz ilk hafta için yorum yapmıştınız. Her dizinin düşüş çıkışları olur. Ben Yalan Dünya ömür boyu 9-10 mu alacak dedim?

Yalnız siz çok heveslenip, yorumlar yapmayın. Gelecek hafta artarsa, " 1 haftanın sevinci " diye konu açar bu mesajlarınızı gösteririm.

Sonuç olarak herzaman 9 alacak diye bir şey yok. Elbette her dizi gibi iniş çıkış yaşayacak.

Not: ben kendi açımdan söylüyorum. Benim için Cuma izlemek daha kolaydı. Haftasonu sevinci ile Yalan Dünya müthiş iyi gidiyordu. Pazartesi izleyemiyorum :(

- - - Ekleme - - -

Hiçmi 21.40 da başlayan dizi görmediiin ?? :F

Evet, özeti o saatte başlayan dizi görmedim :F

Hayır. Siz ilk hafta için yorum yapmıştınız. Her dizinin düşüş çıkışları olur. Ben Yalan Dünya ömür boyu 9-10 mu alacak dedim?

Yalnız siz çok heveslenip, yorumlar yapmayın. Gelecek hafta artarsa, " 1 haftanın sevinci " diye konu açar bu mesajlarınızı gösteririm.

Sonuç olarak herzaman 9 alacak diye bir şey yok. Elbette her dizi gibi iniş çıkış yaşayacak.

Not: ben kendi açımdan söylüyorum. Benim için Cuma izlemek daha kolaydı. Haftasonu sevinci ile Yalan Dünya müthiş iyi gidiyordu. Pazartesi izleyemiyorum :(

- - - Ekleme - - -

Özeti 20.45, yeni bölümü 21.40 her dizi gibi buda 45 dakika özet veriyor :)

- - - Ekleme - - -

demek bir hafta yapacan bir hafta yapmayacan . üzüldüm neyse :)))))

Helal Olsun:D
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]AB[/TD]
[TD="colspan: 7, align: center"]03 Aralık 2012 Pazartesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"]Title[/TD]
[TD="align: center"]Channel[/TD]
[TD="align: center"]Date[/TD]
[TD="align: center"]Start time[/TD]
[TD="align: center"]End time[/TD]
[TD="align: center"]Rtg%(Net)[/TD]
[TD="align: center"]Share%(Net)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]KARADAYI[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]03.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:58:32[/TD]
[TD="align: center"]23:26:58[/TD]
[TD="align: center"]11,01[/TD]
[TD="align: center"]25,9[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Helal Olsun:D
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]AB[/TD]
[TD="colspan: 7, align: center"]03 Aralık 2012 Pazartesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"]Title[/TD]
[TD="align: center"]Channel[/TD]
[TD="align: center"]Date[/TD]
[TD="align: center"]Start time[/TD]
[TD="align: center"]End time[/TD]
[TD="align: center"]Rtg%(Net)[/TD]
[TD="align: center"]Share%(Net)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]KARADAYI[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]03.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:58:32[/TD]
[TD="align: center"]23:26:58[/TD]
[TD="align: center"]11,01[/TD]
[TD="align: center"]25,9[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Noldu bugün a/b'ci mi oldun... 😛

asıl reyting burda

7 KIM MILYONER OLMAK ISTER ATV 03.12.2012 23:27:18 00:37:48 4,57 18,29 8 YALAN DUNYA KANAL D 03.12.2012 20:57:37 23:14:29 4,41 10,73

Kanal d nin hakikate planı tutmus :)))))bravo kanal d hep böyle kal :))))))

asıl reyting burda

7 KIM MILYONER OLMAK ISTER ATV 03.12.2012 23:27:18 00:37:48 4,57 18,29 8 YALAN DUNYA KANAL D 03.12.2012 20:57:37 23:14:29 4,41 10,73

aa o ses gibi uyduruk yarışma zirvede yer alıyosda milyonere az bile oreyting

asıl reyting burda

Aynı saatte yayınlanıyorlardı değil mi? Kusura bakma unutmuşum.

Gelecek hafta buralarda ol beyazsoy. Ama sakın millet, Pazartesi alışkanlığı Arka Sokaklar var sanıp açtı, o yüzden yükseldi diye " asılsız " iddialarda bulunma

Kanal D'nin planı çöktü ikinci hafta itibariyle. Durum öyle gözüküyor.

Gerçi yine çok kötü değil çünkü Yalan Dünya'nın özeti de 6 reytingi geçmiş. Kanal D'ye faydası şu oldu. Eğer Yalan Dünya olmasaydı Karadayı ve O Ses'i frenleyemezdi. İkisi de 12-13 alırken Kanal D Arka Sokaklar ile 2-3 reyting ile onları izlerdi. Ama şimdi durum daha dengeli. Evet Kanal D bu günün zarar edenlerinden ama daha az zarar ediyor eski plana göre. Yalnız totali biraz arttırması lazım totalde durum çok kötü ve gelecek haftalarda daha da kötü olabilir...

Kanal D'nin planı çöktü ikinci hafta itibariyle. Durum öyle gözüküyor.

Gerçi yine çok kötü değil çünkü Yalan Dünya'nın özeti de 6 reytingi geçmiş. Kanal D'ye faydası şu oldu. Eğer Yalan Dünya olmasaydı Karadayı ve O Ses'i frenleyemezdi. İkisi de 12-13 alırken Kanal D Arka Sokaklar ile 2-3 reyting ile onları izlerdi. Ama şimdi durum daha dengeli. Evet Kanal D bu günün zarar edenlerinden ama daha az zarar ediyor eski plana göre. Yalnız totali biraz arttırması lazım totalde durum çok kötü ve gelecek haftalarda daha da kötü olabilir...

planı 4 diziyi kapsıyor çöktü diyemeyiz oyüzden :D

ab ci totalci ab daha önemli total daha önemli diye bişey yok bunu tekrar söylüyorum ab çok ufak bi kısım sadece reklamcılar için açıklanan bi grup bunu anlayamanlar var total e boşuna mı total tüm kişiler diyolar bunda geçen geçen geçemeyen geçemez ötesi yok ab de cd de de geçen sadece o grup içinde geçer ama toplama baktığımızda yer gök aşk yd den fazla izlenmiş açık ve net :D

- - - Ekleme - - -

bu hafta kanal d için çok zor bi hafta olacak perşembe kayıp şehir fena çuvallayacak maçın karşısında olası bi geç başlama durumunda vadinin uek de çuvallayacaktır

ab ci totalci ab daha önemli total daha önemli diye bişey yok bunu tekrar söylüyorum ab çok ufak bi kısım sadece reklamcılar için açıklanan bi grup bunu anlayamanlar var total e boşuna mı total tüm kişiler diyolar bunda geçen geçen geçemeyen geçemez ötesi yok ab de cd de de geçen sadece o grup içinde geçer ama toplama baktığımızda yer gök aşk yd den fazla izlenmiş açık ve net :D

Bizi dizinin tv piyasasındaki konumu daha çok ilgilendirir. Kanallar A/B'yi daha çok önemserler getirisi daha çok olduğundan dolayı.

Total evet daha fazla izleneni belirler ama daha fazla izlenmesi kanal için daha karlı olduğu anlamına gelmez.

Totalde 4 reyting, A/B'de 6 reyting mi yoksa totalde 6 reyting A/B'de 4 reyting mi diye sorulsa yapımcılara, kanallara hemen hepsi ilk seçeneği seçerler. :)

Bizi dizinin tv piyasasındaki konumu daha çok ilgilendirir. Kanallar A/B'yi daha çok önemserler getirisi daha çok olduğundan dolayı.

Total evet daha fazla izleneni belirler ama daha fazla izlenmesi kanal için daha karlı olduğu anlamına gelmez.

Totalde 4 reyting, A/B'de 6 reyting mi yoksa totalde 6 reyting A/B'de 4 reyting mi diye sorulsa yapımcılara, kanallara hemen hepsi ilk seçeneği seçerler. :)

alakası yok admin diziden diziye kanaldan kanala değişir o işler total farkla açık ara önde gelir daha fazla izleneni belirliyo işte izlenmeyen nasıl reklam alacak bunu sen söyledin :D

- - - Ekleme - - -

ab nin önemli olduğu kadar erkek kadın yaşlar falanda önemli dizi için mesela vadiye hep araba inşaat reklamları geliyo zaten sponsoruda ukra inşaat neden çünkü erkeklerin yoğun izlediği dizi onlara yönelik reklamlar var çatal kaşık reklamı görmedim ben hiç belki arada geçer en fazla :D ama my de çatal kaşık porselen halı falan olur çünkü kadınların izlediği gibi dizi ab grubu da bunlar gibi