3 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Aynı saatte yayınlanıyorlardı değil mi? Kusura bakma unutmuşum.

Gelecek hafta buralarda ol beyazsoy. Ama sakın millet, Pazartesi alışkanlığı Arka Sokaklar var sanıp açtı, o yüzden yükseldi diye " asılsız " iddialarda bulunma

revancıgım aynı saate yayınlansa ne olacak yalan dünyanın 4 reyting aldığı gerçeği mi degisecek.

dizi ilk sezon yerde yere vurmustum ama ikinci sezon izleyemıyorum bile espiri yok abartı oyunculuklar .. bu reyting fazla bile. ab halkında kaliteli başka şeyler bulunca dizi reklamsız olmasına rağmen ızlememıs . yalan dünya ancak boşlukta bakılacak dizi. cumaya tekrar alınmali cuma günü hiç bişey yok çünkü :)))))))

dedim ya her dizi gün değiştirince eski dizinin üstüne biner onun için ilk hafta onun reytingi değildir . ondan sonraki haftalara bakmak lazım . kabul et boşuna tıye aldin. ne demiş atalar son gülen iyi güler :))))))))))))))

alakası yok admin diziden diziye kanaldan kanala değişir o işler total farkla açık ara önde gelir daha fazla izleneni belirliyo işte izlenmeyen nasıl reklam alacak bunu sen söyledin :D

Reklam veren öncelikle ürünün kitlesini belirler ve ona göre verir reklamı. Çoğu reklamcı A/B grubunu daha uygun görür ürünü için ve reklamı ona göre verir...

- - - Ekleme - - -

ab nin önemli olduğu kadar erkek kadın yaşlar falanda önemli dizi için mesela vadiye hep araba inşaat reklamları geliyo zaten sponsoruda ukra inşaat neden çünkü erkeklerin yoğun izlediği dizi onlara yönelik reklamlar var çatal kaşık reklamı görmedim ben hiç belki arada geçer en fazla :D ama my de çatal kaşık porselen halı falan olur çünkü kadınların izlediği gibi dizi ab grubu da bunlar gibi

O da önemli tabii ama inşaat reklamı verecek kişi erkeklere hitap etmeden önce A/B grubuna hitap etmeye bakar. Vadi'nin A/B'si de iyi zaten. O yüzden her türlü reklamı alabilir tabii ki. Ama Behzat Ç. mesela A/B'de değil totalde 4 reyting A/B'de 1 reyting alsaydı hiç inşaat reklamı alamazdı alsa da çok ucuza. Çünkü total erkeği pek işine yaramaz.

revancıgım aynı saate yayınlansa ne olacak yalan dünyanın 4 reyting aldığı gerçeği mi degisecek.

dizi ilk sezon yerde yere vurmustum ama ikinci sezon izleyemıyorum bile espiri yok abartı oyunculuklar .. bu reyting fazla bile. ab halkında kaliteli başka şeyler bulunca dizi reklamsız olmasına rağmen ızlememıs . yalan dünya ancak boşlukta bakılacak dizi. cumaya tekrar alınmali cuma günü hiç bişey yok çünkü :)))))))

dedim ya her dizi gün değiştirince eski dizinin üstüne biner onun için ilk hafta onun reytingi değildir . ondan sonraki haftalara bakmak lazım . kabul et boşuna tıye aldin. ne demiş atalar son gülen iyi güler :))))))))))))))
Bir Yalan Dünya kalmamıştı boşluk dizisi demediğin

ab erkeği zaten vadininn erkeğide :d

- - - Ekleme - - -

admin sana bi soru soruyom o zaman bi araba reklamı sahibi arabasının reklamını yapacak ilk hangi diziye gider :D

boşluktan izlenmeyen dizi klamadı :d
dizi karakterleri absürd oyunculuklar da ona göre olacak tabi

Bir Yalan Dünya kalmamıştı boşluk dizisi demediğin

ben pek boşluk dizisi demem ama yalan dünyanin durumu bu millet daha iyi iş bulunca hemen vııın yaptı

ha dün osesi ızlememıstım acun hulyayınin dönmesini engellemiş. bence acun yaptığı formatı bilmiyor. kardeşim millet arkasini neden dönüyor görüntüye kanıp seçmenin diye. hulya secemıyecegıne göre neden arkasını dönüyor rahat rahat izlesin yarışmacıları

ben pek boşluk dizisi demem ama yalan dünyanin durumu bu millet daha iyi iş bulunca hemen vııın yaptı

ha dün osesi ızlememıstım acun hulyayınin dönmesini engellemiş. bence acun yaptığı formatı bilmiyor. kardeşim millet arkasini neden dönüyor görüntüye kanıp seçmenin diye. hulya secemıyecegıne göre neden arkasını dönüyor rahat rahat izlesin yarışmacıları
Of of yone bilip bilmeden konuşuyorsun. Format Acunun değil. Yabancı ülkenin

Ayrıca her dizi düşüş çıkış yaşar. Gün değişikliği olsa da olmasa da. Yalan Dünya geçen hafta Karadayıyı 11`den 8e düşürüp bir de tokat atıp total dizisine çevirmişti. Şimdi tekrar 11e çıktı. O zaman Karadayı geçen hafta boşluk dizisimiydi? diyorum ve buna da bahane bulacağını bilerek en iyisi yorum yapma diyorum

karadayı hakettiği yerde macunu pencere camına sıvar demiştim dediğim gerçekleşti ab grubunda dağıtmış, totalde köşeye sıkıştırmış macunu antreman yapıyor macunda karizma yerle bir, bundan sonra prenses macun olursa şaşmayın :)) emre buna bir senaryo yazar artık:)

karadayının bundan sonraki yeri sağlam her hafta her iki grupta açık ara lider olur ..

macunla yalan dünyada birbirlerini yer başkada bir halt olmaz.. pazartesi izlediğim dizi krallığı aldı darısı diğer günlerin başına :))

kreys adına üzüldüm güvendiği dağlar yumurtaya dönüyor :)))

boşluktan izlenmeyen dizi klamadı :d
dizi karakterleri absürd oyunculuklar da ona göre olacak tabi

senaryoyu baştan eleştirdim ilk bolumden beri. bu sezon espırıde kalmadı. oyunculuklarda abartıya kaçınca iş çığrından çıktı. mesela tulay ve acılay pek abartmadan oynuyor .

psy gangam o ses gelsin 20 reytingi geçer :) acun isini bilir merak etme arka sokaklar birkere totalde birinci olmustu ondan sonraki hafta totalde 2 ab 3.5 reyting yükselmisti hemen sevinmeyin :)

yalan dünyanın rakipleri alev alev dila hanım :d :d şefkat tepe yalan dünyadan çok izleniyo :d

psy gangam o ses gelsin 20 reytingi geçer :) acun isini bilir merak etme arka sokaklar birkere totalde birinci olmustu ondan sonraki hafta totalde 2 ab 3.5 reyting yükselmisti hemen sevinmeyin :)
Bence 50 reyting alır. Neden kısıyorsun ki bu kadar reyting tahminlerini? :F

- - - Ekleme - - -

yalan dünyanın rakipleri alev alev dila hanım :d :d şefkat tepe yalan dünyadan çok izleniyo :d
Yalan Dünya totali gram tınlamıyordur. İlk başladığı zamanlar da totalde 4 reyting alıyordu. Sonra 5`e yükseldi. Onun hedef kitlesi kaliteli diziden ve espiriden anlayan A/B kitlesi

öle bisiy yok nie bitsin ki :) aralarında fark yok tas catlasın 1 reyting fark atsa nolcak en kötü ikinci olur survivor geldiginde görücem ben :)

mecazi anlamda aga survivor en sevdiğim yarışma hiç kaçırmam zaten haftasonu olur pazartesi dandik oluyo genelde oyun olmuyo sembol oyunları falan oluyo haftasonu ezer ama pazartesi karadayı fark atar

- - - Ekleme - - -

hedef kitlesi diye bişey yok toplam reytingi 4 :d babalar gibi tınlayacak nereye tınlamıyo :d