3 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

günün özeti:
o ses bölünerek zirvede yer almış ama asıl galip karadayı
karadayı o ses in ensesinde
yer gök aşk gayet iyi
milyoner p2 de çok iyi
yd totalde çok vasat

Özeti 4 kabul etsek de yükselmiş oluyor aslında, reklamlar 6 dakika ksııldı, etksii ne oldu bilemiyorum.

22:00 için tekrardan başka çözüm bulunana kadar böyle devam eder bence...

bence kayıp pazartesi p2 olmalı iş yapabilir

Yalan Dünya hem reyting olarak hem de sıralamada düştü.

Kanal D'den bir gün değişikliği dalgası daha gelecek gibi.

Aksini söylemişim gibi davranıyorsun hala, Karadayı reklam almayınca üstünlük sağladı demedim, eşit şartlara kavuştu dedim, anlamak zor mu bunu ?

Tüm mesajlarını ben de şikayet ediyorum ve yönetime özellikle soracağım ben mi yanlış konuşuyorum, başkaları mı anlamıyor diye ?

yalan dünya karadayayı göre daha az bölündü demek nasıl bişey ya en game yalan dünya bölünmedik ki
)))))) karadayı iki kez bölündü. acununun gerçek programıda hiç bölünmedi diyebiliriz

bu durumda karadayı ve oses eşit şartlarda yine de diyemeyiz

beyazsoy yorum yapma gereği hissetmiyorum, zira sen de dediklerimi ya hiç anlamamışsın ya da anlmak istememişsin... Muhtemelen ikincisi...

Cumadan iyi oldu sözünü nerede dediğimi göster, o zaman ciddi olduğuna inanayım ?

Neyse sizi uğraştırmadan tekrar yazayım : Sadece dediğim şuydu, kanal açından üst üste iki kez yayınlamak daha kötü, şu anki durum daha iyi... Program açısından ise tam tersi. Kanal önce kendini düşüneceğinden bu şekilde devam eder ta ki 22:00'ye iddialı bir şey bulana kadar...

- - - Ekleme - - -

Tabi haklısın, eskiye göre daha eşit demek daha doğru...

Bu arada amaç nedir, neden hatalı olduğumu ispatlama gereği hissediliyor ?

cumadan iyi oldu demedin de zaten yalan dünyanın özetli yayınlanınca özetinin 6 alınacagı belli bunu iyiye yorman garip. hani kanal d de çalışşan patrono rapor hazırlasan ve kızmış patronu rahatlatmaya yönelik bir yorum olur anaca
)))))))

Neyse arkadaşlar benim forumdan anladığım nasıl laf sokarım, nasıl karşıdaki arkadaşımı kırarım ve bir üstünlük kurarım değil, bu oyunlara yeterince geldim, daha fazla baştan amacı belli yorumlara cevap yazmayacağım.

Bu arada amaç nedir, neden hatalı olduğumu ispatlama gereği hissediliyor ?

hatalı olduguna yönelik bir yaklaşım yok. atlamış olabilirsin.. sadece karadayıya( yada başka yapım) haksızlık yapılmasın sana özel bir durum yok.

[TABLE="class: cms_table, width: 636"]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD="align: center"]YER GOK ASK[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]03.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]21:41:06[/TD]
[TD="align: center"]23:46:14[/TD]
[TD="align: center"]4,85[/TD]
[TD="align: center"]13,07[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Müth!ş

edgame dün sen benim öbzg hakkındaki yorumuma anında 1 ay önce yorumu gelip yapıştırdın ben seni laf sokmaya çalışıyon hatamı bulmaya çalışıyon diye suçlamadım. ama senin iki üsteki yorumlarını eleştirince ard niyetli olduk . ne diyeyim
))))

Orada laf soktuğumu özellikle söyledim, utandığımı da yazmıştım zaten, neyse ben bu ortamın adamı değilim, onu anladım...

@kreys O Ses daha da artmaz böyle gider.

Survivor gelene kadar iki grupta da;

1.Karadayı
2.O Ses
3.Yalan Dünya

şeklinde gider...

Oha O ses Ezilmiş A/b de Tebrikler Karadayı Helal :U mahoni hani kimse geçemezdi

@endgame'e katılıyorum. Eğer özetsiz, 22.00'ye kadar sürerse dizi, geriye kalan 1 saat yani 22-23 arası olan oranlar, kanalın prime time ortalamasını düşürür.

Özet yayınlanınca kanal kar ediyor. ( eğer 22-23 arası zayıfsa) genellikle 22-23 arası olan yapımlar önceki yapımın özetini geçemediği için ortalamayı düşürür. Somut bir örnek: Yalan Dünya'nın ardından ne yayınlasalar özeti kadar iyi gitmezdi.

Bence bu şekilde devam eder. Özetli olarak. Sonuçta her yapımın dalgalı irelilemesi oluyor.

Karadayı geçen hafta 8 almıştı A/B'de şimdi 11. Ve ya O Ses 13 almıştı şimdi 10

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]31[/TD]
[TD="align: center"]IKI DUNYA ARASINDA[/TD]
[TD="align: center"]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD="align: center"]03.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]18:57:08[/TD]
[TD="align: center"]20:02:42[/TD]
[TD="align: center"]1,79[/TD]
[TD="align: center"]5,49[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yükselme başladı bugün daha da yükselecek heyecan dorukta

- - - Ekleme - - -

Yer Gök Aşk yemiş yalan dunyayı
a/b ye bakarsak yalan dünya üstüne çıkmış zıplamış

Orada laf soktuğumu özellikle söyledim, utandığımı da yazmıştım zaten, neyse ben bu ortamın adamı değilim, onu anladım...

ee tamam niye bana şimdi kızıyors ki ben sana laf sokmadım direk yorumlarındaki bana ters kalan şeyleri eelştirdim . seni bi eleştirdik ard niyetli olduk yahuu.. ki isteyen bana laf sokabilir eger bi yanlışım varsa özür dilerim . o gün stv ve samnyolunun programları bölmediği aklımda kalmış . biri öyle olmadığını gösterdi bende özür diledim ne var bunda yahuu bu kadar büyütecek