İnceden değil direk söylüyorumGeveze olduğunu kabul ediyor, inceden Çiğdem'e sanal alemi dışında bir hayatı olmadığını mı söylemeye çalışıyorsun?![]()
O zaman seni @Çiğdem-'e havale ediyorum versin cevabını.İnceden değil direk söylüyorum![]()
Seni geçmişim, sen ona yan.
Ayol çiğdem bile bu hızla 1,5 yılda gecebililiyor genel tablodaSeni geçmişim, sen ona yan.![]()
Genel tabloda şartlar eşit değil ama. Ben senden 4 yıl sonra kaydolmuşum.Ayol çiğdem bile bu hızla 1,5 yılda gecebililiyor genel tabloda![]()
Bir kendine gel hep diyorum anlık yükselmeler değil yıllardır aynı çizgiyi sağlamak önemli sirkelenip zirveye kon kuş gibiRakamlarla oynamaktan vazgeçersen eskisi gibi 2.sırada olurum![]()
Seninde bir sirkelenmen lazım tatillerin bittiyse konu gibi burada da dönmeni bekliyoruzFena yazmamışız.![]()
Aaa en çok senin mesaj yazmana seviniyorum yukarıda belirttiğim gibiMesajlarının yarısı ya seninle ya da @Çiğdem-le. İkiniz de zaten tepemdesiniz hep. Yalnız işte Çiğdem'i geçmek mümkün değil. Her hafta 1000 mesaj yazıyor, sen yarısını yazıyorsun.![]()
Anam iş güç çok bizde elim değimiyor eskisi gibi çok yazmayaBir kendine gel hep diyorum anlık yükselmeler değil yıllardır aynı çizgiyi sağlamak önemli sirkelenip zirveye kon kuş gibi![]()
![]()
@xemrexxx içinde geçerli sözlerim sizi mesajta görmek istiyoruz
![]()
İşe girdinmi ki bir şey diyordun amaAnam iş güç çok bizde elim değimiyor eskisi gibi çok yazmaya![]()
Girmedim daha uğraşıyorum,İşe girdinmi ki bir şey diyordun ama![]()
Ooo daha işe girmeden su koyveriyorsan işe girince @xemrexxx gibi hafta sonları gelmeye baslarsınGirmedim daha uğraşıyorum,![]()
İnş. foruma girebileceğim bi iş olur yoksa akşamdan akşama girerim yorgun olursam hiç giremem çok ararsın beni
Kış ayını bende çok yoğun geçirdim MS yapmaya vakit bulamadım sadece akşamları hatta geceleri geliyordum ama mesaj çizgimi bozmuyordum önemli olan forumda yokkende eksikliğini hissettirmemek köyde 2 gün geldim sadece foruma nerdeyse zirveye çıkıyordumİnş. foruma girebileceğim bi iş olur yoksa akşamdan akşama girerim yorgun olursam hiç giremem çok ararsın beni![]()
Bende hissettirmiyorum ki yokuluğumuKış ayını bende çok yoğun geçirdim MS yapmaya vakit bulamadım sadece akşamları hatta geceleri geliyordum ama mesaj çizgimi bozmuyordum önemli olan forumda yokkende eksikliğini hissettirmemek köyde 2 gün geldim sadece foruma nerdeyse zirveye çıkıyordum![]()
![]()
![]()