BirazBende hissettirmiyorum ki yokuluğumuMesaj sayım düşüşte sen hisediyormusun yokluğumu
![]()
Diğer forumlarda haber açılıyor habere yorum yapıp çıkıyorsun devlet dairesinde bile öyle ciddilik yok
BirazBende hissettirmiyorum ki yokuluğumuMesaj sayım düşüşte sen hisediyormusun yokluğumu
![]()
Eee tabi göbekli yaşlı amcaların kucağına oturur o görüşmelerde işi kapabilir başka türlü zorİş arasa iş çok @serhatt a![]()
![]()
![]()
MS'de yokum ondan böyle yorumlara katılmıyorumBirazForumda ana mesele mesaj çünkü bu forumu diğer yerlerden ayıran sohbetlerde yapılan goy goy trafiği
Diğer forumlarda haber açılıyor habere yorum yapıp çıkıyorsun devlet dairesinde bile öyle ciddilik yok![]()
![]()
@xemrexxx
Sana veriyolarsa bana hayli hayli verirlerKiz ona Kim is verir![]()
Sana veriyolarsa bana hayli hayli verirlerPis maganda
![]()
@xemrexxx e stajer olarak atayalım seniEee tabi göbekli yaşlı amcaların kucağına oturur o görüşmelerde işi kapabilir başka türlü zor![]()
Acımdan gebersem yine de onunla çalışmam
Yasa dışı işler
Tatile rağmen iyi yazmışım.@Maskeli Fedai Kıskanacak en yakın arkadaşıyla yavuklusunu basmak gibi bir şey bu![]()
![]()
@Bully @xBUGRAx
4 @Bully 391 5 @xBUGRAx 391
@xBUGRAx ın üstünde olmayımı dersin mesaj sayısının aynısı olmasınımı dersin resmen @Maskeli Fedai den 1 verdi diye yakın arkadaşını kafalamışTatile rağmen iyi yazmışım.![]()
@xBUGRAx ın üstünde olmayımı dersin mesaj sayısının aynısı olmasınımı dersin resmen @Maskeli Fedai den 1 verdi diye yakın arkadaşını kafalamış![]()
![]()
![]()
@xBUGRAx ın üstünde olmayımı dersin mesaj sayısının aynısı olmasınımı dersin resmen @Maskeli Fedai den 1 verdi diye yakın arkadaşını kafalamış![]()
![]()
![]()
Melun bağlan yayına cevap verTam bana yakışan intikam yöntemi.![]()
![]()
![]()
Şimdi @Maskeli Fedai düşünsün o zaman.Tam bana yakışan intikam yöntemi.![]()
Şimdi @Maskeli Fedai düşünsün o zaman.![]()
Melun bağlan yayına cevap ver@Bully
Maskeli kıskanmış zaten hesap Verin diyorTam bana yakışan intikam yöntemi.![]()