hananın olduğu diziyi hiç ilemedim ama rasenwood dizisini izliyorum hanna konuk oyuncu olarak göründü bu dizide tylerle görüştüler ordan biliyorumniye tiyo veriyon la unique kılıklı şey
sen nerden biliyorsun izledinmi diziyi?
hananın olduğu diziyi hiç ilemedim ama rasenwood dizisini izliyorum hanna konuk oyuncu olarak göründü bu dizide tylerle görüştüler ordan biliyorumniye tiyo veriyon la unique kılıklı şey
sen nerden biliyorsun izledinmi diziyi?
hananın olduğu diziyi hiç ilemedim ama rasenwood dizisini izliyorum hanna konuk oyuncu olarak göründü bu dizide tylerle görüştüler ordan biliyorum
hahahah kendin gibi piss niyetli karıştırma beni 😛 yinede bakabilirim tabi ne varmış ne yokmuşpll de senlik biri daha var ismini bilmiyorumda o da joseph gibi parlaklardan biri @xemrexxx hatırlar belki
pll yi izle bence hızlı hareketli heyecanlı, hem benim bakacaklarım bol olduğu kadar, senin bakacaklarındanda bol bol var dizide)
karadayıyı yorumlamamaışız
pazartesiyi yine açık ara kazanmış tulum çıkarmış ortam müsait olsa kimbilir ne çıkarırdı belli değil
helal olsun diziye hakettiği yerde ayrıca ab sinin totali geçmeside sevindirici
hahahah kendin gibi piss niyetli karıştırma beni 😛 yinede bakabilirim tabi ne varmış ne yokmuş
Beni Böyle Sev iki grupta da zirvede yer alarak başarılı sonuçlar elde etmiş tebrikler.
Küçük Ağa tekrarı çok başarılı muhtemelen bu akşam da zirvede olur.
Her Sevda. Bir Veda düşük başladı ama Tomris kurtarır diye düşünüyorum diziyi. Haftaya yükselecektir.
Karadayı gayet başarılı ve iki grupta da 2.olabilmiş sadece
Daha ne kadar fazla alsın BBS adamlar zirveyi almışlar Şaka bir yana da gerçekten haklısın çok daha fazlasını hakediyor bu ekip çok üzücü bu emeğin bu kadar düşük ortalama alması.Karadayı iyi oranlar almış. Dizi bu uyku getiren haliyle bile 11 alıyor. )
Her Sevda Bir Veda kötü başlamış.
YST yükselmiş ama sıktı artık 4 gün görmek.
Arkadaşım Hoşgeldin tekrar olmasına rağmen çok iyi.
Fatih Portakal da çok iyi gitmiş.
Beni Böyle Sev kesinlikle daha fazlasını hak ediyor umarım yükselir.
Küçük Ağa tekrarı da çok iyi.
tamam ayılalım biz bunları hanna sana kalır tyleride ben alırımbenim niyetim pis değil aslında? ama hanna kabul etmiyor, etse seviyeli bir ilişki düşünüyoruz )
Bence de almalı ama almıyor niye alamıyor bilmiyorum ama o kadar hayran kitlesi varken ben gerçekten çok üzülüyorum bu duruma.Güldürdü
Ama cidden BBS daha fazlasini hak ediyor.
Daha ne kadar fazla alsın BBS adamlar zirveyi almışlar Şaka bir yana da gerçekten haklısın çok daha fazlasını hakediyor bu ekip çok üzücü bu emeğin bu kadar düşük ortalama alması.
Aynı göndermeyi yapmışız.Karadayı iyi oranlar almış. Dizi bu uyku getiren haliyle bile 11 alıyor. )
Her Sevda Bir Veda kötü başlamış.
YST yükselmiş ama sıktı artık 4 gün görmek.
Arkadaşım Hoşgeldin tekrar olmasına rağmen çok iyi.
Fatih Portakal da çok iyi gitmiş.
Beni Böyle Sev kesinlikle daha fazlasını hak ediyor umarım yükselir.
Küçük Ağa tekrarı da çok iyi.
TRT'de başladığına çok seviniyorum gerçekten. Başka kanalda olsa tutmazdı elinde. Samimi işler toplumumuzda tutmuyor ne yazık ki düşük de olsa ben izliyorum arkadaş bitme korkusunu içimde yaşasam da. Tüm bu ekibe gerçekten büyük teşekkürler çünkü internette tekrar tekrar izleyebileceğim bölümler yapıyorlar. Herhalde hem netten hem TV'den takip ettiğim tek dizi.Diğer gençlik dizileri gibi içinde yasak aşk, entrika, 2 bölümde 1 hastane sahneleri olsa patlar gider. ama BBS'nin konusu da bu. Entrika olmadan sade ve sıcak bir şekilde gençlik hikayesi anlatılıyor.
TRT'de başladığına çok seviniyorum gerçekten. Başka kanalda olsa tutmazdı elinde. Samimi işler toplumumuzda tutmuyor ne yazık ki düşük de olsa ben izliyorum arkadaş bitme korkusunu içimde yaşasam da. Tüm bu ekibe gerçekten büyük teşekkürler çünkü internette tekrar tekrar izleyebileceğim bölümler yapıyorlar. Herhalde hem netten hem TV'den takip ettiğim tek dizi.
BENDE İZLİYORUM NETTEN VEYA TVDEN .AMA AKSİYON LAZIM DİZİYE HEYECAN LAZIM.BİRAZ DAHA ENTRİKA OLMASI LAZIM.BUNLAR OLURSA İKİ GRUPTADA 3+ ALIR.AMA DİZİNİN KONUSU ENTRİKASIZ SICAK AİLE DİZİSİ...TRT'de başladığına çok seviniyorum gerçekten. Başka kanalda olsa tutmazdı elinde. Samimi işler toplumumuzda tutmuyor ne yazık ki düşük de olsa ben izliyorum arkadaş bitme korkusunu içimde yaşasam da. Tüm bu ekibe gerçekten büyük teşekkürler çünkü internette tekrar tekrar izleyebileceğim bölümler yapıyorlar. Herhalde hem netten hem TV'den takip ettiğim tek dizi.
SHOW GECEN SEZON UNUTULDU.BU SEZON NE YAYINLASALAR 2 İLE BAŞLIYO GERCEKTENDE DENEKLER GECEN SEZON SHOWDA BİŞEY YOK DİYE KANALI YA SİLMİŞLER YADA GERİLERE ATMIŞLAR ACİLEN KVP VE KARAGÜLÜ ALMALARI LAZIMher sevda aşırı Klişe hiç orjinaligi olmayan kayıp şehrin yanına bile yaklasamayan bir hikayesi var. tek artısı tüm Tomris Giritlioglunun projelerinde olduğu gibi oyunculuk kimse siritmiyor ama tek oyunculukla iş yurumez
klasik ShowTv reytingle başladı (sevdaluk disinda) ShowTv bu tns ile fazlasını beklemesin bu dernekler showtvyi silmişler kumandadan sanırım
Hiç gerek yok yapmacık atılımlara. Sosyal medyada büyük kitlesi var ve o kitle çoğu dizide yok her şey reyting değil. Ben bu sıcak aile dizisi oluşunu seviyorum. Reyhan'ın Fahriye'nin saçma sapan diyaloglarını gülüşmelerini seviyorum varsın böyle kalsın.BENDE İZLİYORUM NETTEN VEYA TVDEN .AMA AKSİYON LAZIM DİZİYE HEYECAN LAZIM.BİRAZ DAHA ENTRİKA OLMASI LAZIM.BUNLAR OLURSA İKİ GRUPTADA 3+ ALIR.AMA DİZİNİN KONUSU ENTRİKASIZ SICAK AİLE DİZİSİ...
SHOW GECEN SEZON UNUTULDU.BU SEZON NE YAYINLASALAR 2 İLE BAŞLIYO GERCEKTENDE DENEKLER GECEN SEZON SHOWDA BİŞEY YOK DİYE KANALI YA SİLMİŞLER YADA GERİLERE ATMIŞLAR ACİLEN KVP VE KARAGÜLÜ ALMALARI LAZIM
Ilk bölümden mi başladın yoksa daha önce izliyor muydunBen de internetten izliyorum. İyiki başladım.
Aynen bu derneklerle yeni dizi çeşmeleri anlamsız .. eskiden AGB de Star böyleydi ne koysa çakılıyordu. ya transfer yada pahalı ay yapim işleri başka çare yokBENDE İZLİYORUM NETTEN VEYA TVDEN .AMA AKSİYON LAZIM DİZİYE HEYECAN LAZIM.BİRAZ DAHA ENTRİKA OLMASI LAZIM.BUNLAR OLURSA İKİ GRUPTADA 3+ ALIR.AMA DİZİNİN KONUSU ENTRİKASIZ SICAK AİLE DİZİSİ...
SHOW GECEN SEZON UNUTULDU.BU SEZON NE YAYINLASALAR 2 İLE BAŞLIYO GERCEKTENDE DENEKLER GECEN SEZON SHOWDA BİŞEY YOK DİYE KANALI YA SİLMİŞLER YADA GERİLERE ATMIŞLAR ACİLEN KVP VE KARAGÜLÜ ALMALARI LAZIM
Hiç gerek yok yapmacık atılımlara. Sosyal medyada büyük kitlesi var ve o kitle çoğu dizide yok her şey reyting değil. Ben bu sıcak aile dizisi oluşunu seviyorum. Reyhan'ın Fahriye'nin saçma sapan diyaloglarını gülüşmelerini seviyorum varsın böyle kalsın.
Ilk bölümden mi başladın yoksa daha önce izliyor muydun
Zaten bir başlayınca devamı geliyor. Ben ilk zamanlar izleyemedim aslında Kayıp Şehir Pazartesi iken BBS'nin varlığından haberim yoktu. Sonra Kayıp Şehir reklam aralarında açardım çok beğenmiştim en baştan izlemediğim bazı bölümleri de izledim ve şuan aralıksız 45 bölümü de izledim.İlk bölümünü tv'den izlemiştim. Sonra hafta sonları derken yazın ilk sezonun hepsini izledim. Şimdi hep internetten izliyorum.
BerkKemal AB'de 84.olmuş. 😱
Zaten bir başlayınca devamı geliyor. Ben ilk zamanlar izleyemedim aslında Kayıp Şehir Pazartesi iken BBS'nin varlığından haberim yoktu. Sonra Kayıp Şehir reklam aralarında açardım çok beğenmiştim en baştan izlemediğim bazı bölümleri de izledim ve şuan aralıksız 45 bölümü de izledim.
Bu sahne hep çok hoşuma gidiyor. @ozgur2113 @xemrexxx @Yakamoz-Asi @cookies @sokak sanati
Biraz reklam yapayım