ortamda izlemeye müsaitse sen yaşadın )
İnternette sorun var. Başka zamana kalacak galiba.
ortamda izlemeye müsaitse sen yaşadın )
o şoku da sen yaşatmiştin bana 😱 Unuttun numarası yapma bana Bal gibi biliyorsunhangisi lo o senin ka ilgiyle takip etmiyim leydiyi
ben indirdim hazırda bekliyor ?İnternette sorun var. Başka zamana kalacak galiba.
Aaa dili boyalı resmi koyarsın sandım
Yok yok fragmanlar eğlenceli gibi muhakak izleyeceğim film. Sadece süresi korkutuyor beni
Bizim bilmediğimiz daha ne gülağalari vardir Bende izlediğimden gönül rahatlıyla gösteriş yapıyor Carrie Diarriesi'de önerirse şaşmamemrenin işi gücü gül ağalarla nerde bir gül ağa onu yakalıyor anında )
Bizim bilmediğimiz daha ne gülağalari vardir Bende izlediğimden gönül rahatlıyla gösteriş yapıyor Carrie Diarriesi'de önerirse şaşmam
İlk 2 bölüm izlemiştim tırt bir dizi. 80'lerden şarkılar dinlerim diye bakıyordum ama dizi sarmamaişti beni. Sorun şu oğlandıydı. Mavi kazaklı olanda.
bunlarda fena değilmiş sarı kızdamı bozukluk var?
bir kere carrie diaries @denizz19 luk bir sürü saftirik aşık var destereye hitap etmiyi.ss hem o çocuğun öyle olduğu ilk bölümden belli en yakın 4 arkadaşı da kızİlk 2 bölüm izlemiştim tırt bir dizi. 80'lerden şarkılar dinlerim diye bakıyordum ama dizi sarmamaişti beni. Sorun şu oğlandıydı. Mavi kazaklı olanda.Ekli dosyayı görüntüle 31349
hatırlamıyom şu an bülent ersoy gibi çocuk uniqueo şoku da sen yaşatmiştin bana 😱 Unuttun numarası yapma bana Bal gibi biliyorsun
Konusu yok hiç😕 Sen nasıl izliyin hala şaşiyimbir kere carrie diaries @denizz19 luk bir sürü saftirik aşık var destereye hitap etmiyi.ss hem o çocuğun öyle olduğu ilk bölümden belli en yakın 4 arkadaşı da kız
işte dizideki saftirikten sex&city deki hale nasıl gelmiş çok ilgi çekici bence o kısım hem larissa yeter @destere de bile yok o ka fantezi merakıKonusu yok hiç😕 Sen nasıl izliyin hala şaşiyim
2.Bülent'i dünya nufusu kaldıramaz. Çıksa da kurtulsak. O geldi reytinglerde onun yuznden düştü zaarhatırlamıyom şu an bülent ersoy gibi çocuk unique
büloş tipinin alıcısı var yine de marley çok kötü bildiğin bizim hazal kaya gibi resmen buzdolabı kız2.Bülent'i dünya nufusu kaldıramaz. Çıksa da kurtulsak. O geldi reytinglerde onun yuznden düştü zaar
S&C'yi izlerim daha iyiişte dizideki saftirikten sex&city deki hale nasıl gelmiş çok ilgi çekici bence o kısım hem larissa yeter @destere de bile yok o ka fantezi merakı
Buz dolabına hakaret Deepfreeze deseydin keşke Gitsin Büloşluk dizide oynasın çıksın benim dizimdenbüloş tipinin alıcısı var yine de marley çok kötü bildiğin bizim hazal kaya gibi resmen buzdolabı kız
aynen rachel kezbanların atasıydı onu taklit etmesine gerek yokS&C'yi izlerim daha iyi
Buz dolabına hakaret Deepfreeze deseydin keşke Gitsin Büloşluk dizide oynasın çıksın benim dizimden
Neyse Glee izleyesim geldi Keşke Super Bowl'dan sonra gene onu verselerdiaynen rachel kezbanların atasıydı onu taklit etmesine gerek yok
s&c den öncesini izleyelim sonra ona da sıra gelir
26 milyon küssür izlenmişti verdiklerindeNeyse Glee izleyesim geldi Keşke Super Bowl'dan sonra gene onu verselerdi
konuya uzak kalmadımda sabaha kadar sizlemi uğraşıcaktım yatmııştımayol @Çiğdem- sen muhabbete uzak kaldın bunlar da dizinin parlak oğlanları @primavera destere totoşu bu dizinin kızlarına bakıp oyşşluyordu sen de dizinin erkeklerine yorum yap çatlasın totoş konu @dizi kolik in de ilgi alanında
Ekli dosyayı görüntüle 31344
fışşhh inşallah ölür de hayalet olur dizidekonuya uzak kalmadımda sabaha kadar sizlemi uğraşıcaktım yatmııştım
tyler blacburn gerçekten farklı bir karizması var bu fotodakı çocuklardan
tyler blacburn diyorum sadece çok ön pilanda kalıyor benim için
senn öl çocuktan ne istiyorsun zaten hannanın sevgilisi bu galiba dizide @desterefışşhh inşallah ölür de hayalet olur dizide
ha işte ondan ölsün hannoşu bırakıp giitti ağlattı şopar.sssenn öl çocuktan ne istiyorsun zaten hannanın sevgilisi bu galiba dizide @destere
tyler çok hoşş bir adam ama hanna ve tyler olmuyor yanı tip olarak birbirlerine uyumlu değillerha işte ondan ölsün hannoşu bırakıp giitti ağlattı şopar.ss