3 Şubat 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

:F:F Bizim bilmediğimiz daha ne gülağalari vardir:F Bende izlediğimden gönül rahatlıyla gösteriş yapıyor:F Carrie Diarriesi'de önerirse şaşmam:F
ustv-carrie-diaries-s01-e01-2.jpeg

bunlarda fena değilmiş sarı kızdamı bozukluk var?:)

İlk 2 bölüm izlemiştim tırt bir dizi. 80'lerden şarkılar dinlerim diye bakıyordum ama dizi sarmamaişti beni. Sorun şu oğlandıydı. Mavi kazaklı olanda.Ekli dosyayı görüntüle 31349
bir kere carrie diaries @denizz19 luk bir sürü saftirik aşık var destereye hitap etmiyi.ss hem o çocuğun öyle olduğu ilk bölümden belli en yakın 4 arkadaşı da kız :A

o şoku da sen yaşatmiştin bana 😱 Unuttun numarası yapma bana:F:F Bal gibi biliyorsun:F
hatırlamıyom şu an :F bülent ersoy gibi çocuk unique :A

işte dizideki saftirikten sex&city deki hale nasıl gelmiş çok ilgi çekici bence o kısım :A hem larissa yeter @destere de bile yok o ka fantezi merakı :A
S&C'yi izlerim daha iyi:A

büloş tipinin alıcısı var yine de marley çok kötü bildiğin bizim hazal kaya gibi resmen buzdolabı kız :(
Buz dolabına hakaret:( Deepfreeze deseydin keşke:A Gitsin Büloşluk dizide oynasın çıksın benim dizimden:X

ayol @Çiğdem- sen muhabbete uzak kaldın bunlar da dizinin parlak oğlanları :F @primavera destere totoşu bu dizinin kızlarına bakıp oyşşluyordu sen de dizinin erkeklerine yorum yap çatlasın totoş :A konu @dizi kolik in de ilgi alanında:A

Ekli dosyayı görüntüle 31344
konuya uzak kalmadımda sabaha kadar sizlemi uğraşıcaktım yatmııştım :):):)
tyler blacburn gerçekten farklı bir karizması var bu fotodakı çocuklardan
tyler blacburn diyorum sadece çok ön pilanda kalıyor benim için :love1::love1::love1: