3 Şubat 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Kurbağa gözleri bana çekici gelmiyor. :) Zevkler renkler tabi. :)
evet çok güzel ten rengi de
8abff9eafa824f8d38bab0d20d47ebcd.png

konusu içinde zaten mesajın sen farkında değilsin gören gözlere konu yakalamak çocuk oyuncağı :)
fişşhh:F o zaman bu şarkı sana ve senin gibilere gelsin :A

Bu ne yaa adam mı toplyon dizilere:F:F Revo ve Revenge'de geçersen şaşirmam:F:F Glee için göz boyama Uniqe'in resmini koy hemen başlarlar:F:F Yada başlamazlar:F
@destere nin sümbül ağa hayranı olduğunu düşünürsek unque i görse kesin başlar :A

Yok değildi:( Eskiden cnbc-e bile cumartesi gecesi sinema kuşaği verirdi:A Cine5 yine sansurlu verirdi. RTUk üyelerinin çoğgunlugu sanırım akp olunca TV mahvoldu:(
Rtük iktidarın baskı aracına dönüştü,bizim zamanımızda Tutti Furittiler kırmızı noktalı filimler izlerdik kimsenin karısına kızına bakmazdık.Şimdi bunlar yasaklandı tecavüz patladı.

Rtük iktidarın baskı aracına dönüştü,bizim zamanımızda Tutti Furittiler kırmızı noktalı filimler izlerdik kimsenin karısına kızına bakmazdık.Şimdi bunlar yasaklandı tecavüz patladı.
Cinsellik özügr olsa bu ülkede zaten tecavüz de olmaz konusunu işlenecek ne filmimiz olurdu ne de dizimiz:(

ne var ki unique de @Forumdash :bağır: altı üstü bazen şöyle dolaniyi
Ekli dosyayı görüntüle 31347

bazen de şöyle
Ekli dosyayı görüntüle 31348

@destere bayılır :A
Aaa dili boyalı resmi koyarsın sandım:A
aslında anlatılanlara göre fazla sıkılmayız american hustle daki eziyeti çekmeyiz bayağı akıcı gidecekmiş gibi geliyor bana :)
Yok yok fragmanlar eğlenceli gibi muhakak izleyeceğim film. Sadece süresi korkutuyor beni:(