evet çok güzel ten rengi deKurbağa gözleri bana çekici gelmiyor. Zevkler renkler tabi.
evet çok güzel ten rengi deKurbağa gözleri bana çekici gelmiyor. Zevkler renkler tabi.
noldu panpa
Bu ne yaa adam mı toplyon dizilere Revo ve Revenge'de geçersen şaşirmam Glee için göz boyama Uniqe'in resmini koy hemen başlarlar Yada başlamazlarbilmem o ka izlemedim neyse glee ye ne zaman başliyin @ozgur2113 de başlar bence
hatta şarkılı türkülü olduğıundan @denizz19 bile başlayabilir
Ekli dosyayı görüntüle 31345
Adam artık kendini aşmışDestere bu dediğini her kız için diyorsun. Şaşırmadım.
Gözü kurbağa gözü gibi patlak patlak.
fişşhh o zaman bu şarkı sana ve senin gibilere gelsinkonusu içinde zaten mesajın sen farkında değilsin gören gözlere konu yakalamak çocuk oyuncağı
@destere nin sümbül ağa hayranı olduğunu düşünürsek unque i görse kesin başlarBu ne yaa adam mı toplyon dizilere Revo ve Revenge'de geçersen şaşirmam Glee için göz boyama Uniqe'in resmini koy hemen başlarlar Yada başlamazlar
Rtük iktidarın baskı aracına dönüştü,bizim zamanımızda Tutti Furittiler kırmızı noktalı filimler izlerdik kimsenin karısına kızına bakmazdık.Şimdi bunlar yasaklandı tecavüz patladı.Yok değildi Eskiden cnbc-e bile cumartesi gecesi sinema kuşaği verirdi Cine5 yine sansurlu verirdi. RTUk üyelerinin çoğgunlugu sanırım akp olunca TV mahvoldu
arada mns lik performanslar oliyi A:Uykum kaçtı. Bi ara izlemiştim ama o zamanlar devam etme gibi huyum yoktu.
Uykum kaçtı. Bi ara izlemiştim ama o zamanlar devam etme gibi huyum yoktu.
Cinsellik özügr olsa bu ülkede zaten tecavüz de olmaz konusunu işlenecek ne filmimiz olurdu ne de dizimizRtük iktidarın baskı aracına dönüştü,bizim zamanımızda Tutti Furittiler kırmızı noktalı filimler izlerdik kimsenin karısına kızına bakmazdık.Şimdi bunlar yasaklandı tecavüz patladı.
İzlerim bunu da.arada mns lik performanslar oliyi A:
The Wolf of Wall Street
bu filmi izle
@Forumdash tavsiye etti bana.... bayağı içerikliymiş konusu hem oskarada aday
Hala başlayamadım filme 3 saat gözüm yemiyor başlamayaThe Wolf of Wall Street
bu filmi izle
@Forumdash tavsiye etti bana.... bayağı içerikliymiş konusu hem oskarada aday
İzlerim bunu da.
İzlerim birazdan
Tamda bunu anlatmaya çalışmıştım.iyi ki sizin gibi insanlar var ülkede de nefes alabiliyoruz.Cinsellik özügr olsa bu ülkede zaten tecavüz de olmaz konusunu işlenecek ne filmimiz olurdu ne de dizimiz
Hala başlayamadım filme 3 saat gözüm yemiyor başlamaya
3 saatlik film???
ve sen birazdan başlayacaksın nasıl oluyor bu iş )
Gece uzun. Uyku da kaçtı.
Aaa dili boyalı resmi koyarsın sandımne var ki unique de @Forumdash altı üstü bazen şöyle dolaniyi
Ekli dosyayı görüntüle 31347
bazen de şöyle
Ekli dosyayı görüntüle 31348
@destere bayılır
Yok yok fragmanlar eğlenceli gibi muhakak izleyeceğim film. Sadece süresi korkutuyor beniaslında anlatılanlara göre fazla sıkılmayız american hustle daki eziyeti çekmeyiz bayağı akıcı gidecekmiş gibi geliyor bana
hangisi lo o senin ka ilgiyle takip etmiyim leydiyiAaa dili boyalı resmi koyarsın sandım
Yok yok fragmanlar eğlenceli gibi muhakak izleyeceğim film. Sadece süresi korkutuyor beni