Maskeli Fedai
Favori Üye
Böyle daha iyi
Böyle daha iyi
Emre en kötüsünü bulmuş. Nur Fettahoğlu işte. <3nur dediğinde bende nurbanu anlayıp beğendim ?
bunumu dedin sen????
Özgür gece gece ne oldu böyle.
Bende izliyorum 1 Kadın ve ! Erkek'in tekrarlarınıStar'ı açın Zeynep'im senaryo yazıyor Hürrem ile Sülümanı Hüsniye ve İsmail yaptı @xemrexxx Dizinin adı Mukemmel İsmail
Özgür gece gece ne oldu böyle.
Star'ı Feto Hoca lanetine havele ediyorum😡 Güzelim diziyi bitrdiBende izliyorum 1 Kadın ve ! Erkek'in tekrarlarını
Aynen.. Çok tatlı. At gibi kadın.Fotoğrafları görünce dayanamadım. Şaka maka Nur beğendiğim bir oyuncu. MY'den dolayı çok üstüne geliyorlar.
Türkmax'da izliyordum daha az sansür vardı ama Star'da pek izlemedim.Star'ı Feto Hoca lanetine havele ediyorum😡 Güzelim diziyi bitrdi
@destere hasat zamanı mns yi fışık fışık ettirir demiştim bak listeye girmiş00:45 - 01:00 #sbt #reyting'leri
1) KNLTRK: 1.99
2) ATV: 1.71
3) STAR: 1.71
Meryem'de güzel değil be destere hep fan şişirmesi.biliyorum onuevelinide , ezelinide bilirim çok güzel kadındır ?
ama bir nurbanu veya bir meryem değil ....:
Star'dakilerde pek sansurlenecek hareketler yapmıyorAma bu hali de iyiydi. AB'si iyiydi dizininTürkmax'da izliyordum daha az sansür vardı ama Star'da pek izlemedim.
Meryem'de güzel değil be destere hep fan şişirmesi.
hele konuşması <3ben fanlara bakmıyorum ben kendim bakınca kendimi kaybediyorum fancıklardan banane )
kendi görüşüm
bir göz var kızda herşeye bedel
Türkmax'da her akşam izliyordum çok seksi sahneler vardı,meşhur asansörde sevişme sahnesiStar'dakilerde pek sansurlenecek hareketler yapmıyorAma bu hali de iyiydi. AB'si iyiydi dizinin