Maskeli Fedai
Favori Üye
Böyle daha iyi
Böyle daha iyi
Emre en kötüsünü bulmuş. Nur Fettahoğlu işte. <3nur dediğinde bende nurbanu anlayıp beğendim ?
bunumu dedin sen????
Özgür gece gece ne oldu böyle.![]()
Bende izliyorum 1 Kadın ve ! Erkek'in tekrarlarınıStar'ı açın Zeynep'im senaryo yazıyorHürrem ile Sülümanı Hüsniye ve İsmail yaptı @xemrexxx Dizinin adı Mukemmel İsmail
![]()
Özgür gece gece ne oldu böyle.![]()
Star'ı Feto Hoca lanetine havele ediyorum😡 Güzelim diziyi bitrdiBende izliyorum 1 Kadın ve ! Erkek'in tekrarlarını
Aynen.. Çok tatlı.Fotoğrafları görünce dayanamadım. Şaka maka Nur beğendiğim bir oyuncu. MY'den dolayı çok üstüne geliyorlar.![]()
Türkmax'da izliyordum daha az sansür vardı ama Star'da pek izlemedim.Star'ı Feto Hoca lanetine havele ediyorum😡 Güzelim diziyi bitrdi![]()
@destere hasat zamanı mns yi fışık fışık ettirir demiştim bak listeye girmiş00:45 - 01:00 #sbt #reyting'leri
1) KNLTRK: 1.99
2) ATV: 1.71
3) STAR: 1.71
Meryem'de güzel değil be destere hep fan şişirmesi.biliyorum onuevelinide , ezelinide bilirim çok güzel kadındır ?
ama bir nurbanu veya bir meryem değil ....:![]()
Star'dakilerde pek sansurlenecek hareketler yapmıyorTürkmax'da izliyordum daha az sansür vardı ama Star'da pek izlemedim.
Meryem'de güzel değil be destere hep fan şişirmesi.![]()
hele konuşması <3ben fanlara bakmıyorum ben kendim bakınca kendimi kaybediyorum fancıklardan banane)
kendi görüşüm
bir göz var kızda herşeye bedel![]()
Türkmax'da her akşam izliyordum çok seksi sahneler vardı,meşhur asansörde sevişme sahnesiStar'dakilerde pek sansurlenecek hareketler yapmıyorAma bu hali de iyiydi. AB'si iyiydi dizinin
![]()