daha detaylı anlatacaktımda malum rtük var) kısa kestik gözlerden aşağıya inmeyelim neyse
konuşurken sanki gel gel diyor )
hele konuşması <3
hele konuşması <3
adresi versin kutuplarda olsa yine giderimdaha detaylı anlatacaktımda malum rtük var) kısa kestik gözlerden aşağıya inmeyelim neyse
Destere bu dediğini her kız için diyorsun. Şaşırmadım.ben fanlara bakmıyorum ben kendim bakınca kendimi kaybediyorum fancıklardan banane )
kendi görüşüm
bir göz var kızda herşeye bedel
adresi versin kutuplarda olsa yine giderim
sen kendi gözüne iki yumruk at da patlak patlak ı görDestere bu dediğini her kız için diyorsun. Şaşırmadım.
Gözü kurbağa gözü gibi patlak patlak.
Destere bu dediğini her kız için diyorsun. Şaşırmadım.
Gözü kurbağa gözü gibi patlak patlak.
dün izledim karakterleri sana çok benziyor dişiye ulaşmak için 500 km yüzüyorlarmış 😱kutuptakiler seni bulur merak etme )
pek şanslı sayılmazsın
dün izledim karakterleri sana çok benziyor dişiye ulaşmak için 500 km yüzüyorlarmış 😱
Yok değildi Eskiden cnbc-e bile cumartesi gecesi sinema kuşaği verirdi Cine5 yine sansurlu verirdi. RTUk üyelerinin çoğgunlugu sanırım akp olunca TV mahvolduTürkmax'da her akşam izliyordum çok seksi sahneler vardı,meşhur asansörde sevişme sahnesi
O zamanlar Rtük bu kadar baskıcı değildi herhalde!
Dizide hep çirkin gösteriyorlar kızcağızı.mesela mahidevran için demiyorum ?
Gerçekler, gözü patlak yani.sen kendi gözüne iki yumruk at da patlak patlak ı gör
ama çok güzel sonuçta gözleriGerçekler, gözü patlak yani.
bilmem o ka izlemedim neyse glee ye ne zaman başliyin @ozgur2113 de başlar bence
hatta şarkılı türkülü olduğıundan @denizz19 bile başlayabilir
Ekli dosyayı görüntüle 31345
bilmem o ka izlemedim neyse glee ye ne zaman başliyin @ozgur2113 de başlar bence
hatta şarkılı türkülü olduğıundan @denizz19 bile başlayabilir
Ekli dosyayı görüntüle 31345
Kurbağa gözleri bana çekici gelmiyor. Zevkler renkler tabi.ama çok güzel sonuçta gözleri
konusunu ne ara söyledim ki