3 Şubat 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Karadayı macuna açık ara fark atmış sevindim :oley:
Her Sevda Bir Veda kötü başlamış, duruma göre gün değişikliği gözükebilir.
Gündüz kuşağının kraliçesi Beni Affet bugün düşük gitmiş.
Fatih Portakal'ın saat değişikliği çok iyi yaramış. Kısa süre sonra Kanal D Haber'i geride bırakabilir :)

Zaten bir başlayınca devamı geliyor. Ben ilk zamanlar izleyemedim aslında Kayıp Şehir Pazartesi iken BBS'nin varlığından haberim yoktu. Sonra Kayıp Şehir reklam aralarında açardım çok beğenmiştim en baştan izlemediğim bazı bölümleri de izledim ve şuan aralıksız 45 bölümü de izledim. :)

Bu sahne hep çok hoşuma gidiyor. @ozgur2113 @xemrexxx @Yakamoz-Asi @cookies @sokak sanati

Biraz reklam yapayım :D

Hep aynı reklam.:(Geçen seferde bu vardı ben Ayşem'i daha çok seviyorum onun reklamını yap bana.:Z

Hiç gerek yok yapmacık atılımlara. Sosyal medyada büyük kitlesi var ve o kitle çoğu dizide yok her şey reyting değil. :) Ben bu sıcak aile dizisi oluşunu seviyorum. Reyhan'ın Fahriye'nin saçma sapan diyaloglarını gülüşmelerini seviyorum varsın böyle kalsın. :)

Ilk bölümden mi başladın yoksa daha önce izliyor muydun :)
AMA REYTİNG İÇİN BU GEREKLİ.İNSALLAH TRT BİTİRMEZDE GELECEK SEZONDA YAYINLANIR.

Aynen bu derneklerle yeni dizi çeşmeleri anlamsız .. eskiden AGB de Star böyleydi ne koysa çakılıyordu. ya transfer yada pahalı ay yapim işleri başka çare yok
KVPYİ KARAGÜLÜ KESİN ALMALI VE SENEYE AY YAPIMA DİZİ YAPTIRMALI (SHOWDA O KADAR PARA VARMI BİLMEM.ÇÜNKÜ AY YAPIM İLK 13 BÖLÜMÜ PEŞİN ALIYORMUŞ.)TİMSİNDE KÖSEMİNİ ALMALI.

Sonunda Karadayı a/b'yi yükseltebilmiş. :A

Yetenek Sizsiniz zirveyi alıyormuş neredeyse. :Z

Her Sevda Bir Veda erken Veda edecek gibi görünüyor. :bhr:

İzlediğim Diziler İki Dünya Arasında Ve Küçük Kıyamet İyi Gitmiş Tebrikler :)

Karadayı bu oranları hiç hak etmiyor dün ki rezalet bölümden sonra. Yetenek Sizsinizin 1.olmasını beklerdim ben

Yapma ya ne rezaleti? Beğenmiyorsan da böyle şeyler deme bence. O kadar emekten sonra. Sevdiğin bir dizinin 1 bölümünü beğenmeyince böyle demek hoş değil. O da sırf aşk sahnesi yüzünden.

Ask'i sevmiyorsun diye rezalet mi demek gerekiyor diziye?
Hep aşk yav azacık ta aksiyon lazım :D

Yapma ya ne rezaleti? Beğenmiyorsan da böyle şeyler deme bence. O kadar emekten sonra. Sevdiğin bir dizinin 1 bölümünü beğenmeyince böyle demek hoş değil. O da sırf aşk sahnesi yüzünden.
1 bölüm değil 1 aydır böyle :D Neyse Vadi forumuna çok takıldım galiba adamlar Vadinin her bölümüne rezalet diyor ordan kaptım bu hastalığı :)

Karadayi dokunuyor millete. Her taraftan nasil diziye saldiririm da kalitesine leke sürmeye calisirim cabalari var. :)

Karadayı'mın nufuslu güçlü kudretli tuvalet kağidi yerine para kullanan kesimleri tatilden dönünce noldu dizininde AB reytingide artmiş. Kocaman TEBRİKLER:oley:

Acun baya baya total olmuş AB ile arasında 2 reytingi var:X Karadayı'nın AB ile 0.02'sinde bile hep dalga geçiliyordu. Neresiniz dalgacılar???