- Reaksiyon puanı
- 37,219
- Puanı
- 1,061
Meyve veren ağacı taşlarlar sözü çok uygun. Bitse de kurtulsak. ))
Gercekten de cuk diye oturuyor diyebilirim
Meyve veren ağacı taşlarlar sözü çok uygun. Bitse de kurtulsak. ))
bizi leylekler getirdi panpa bilmiyon muAsk'i sevmiyorsun diye rezalet mi demek gerekiyor diziye?
acula dalga geçemiyi bıraktım ben o as-şefkat tepe gibi iki ağır totalken bile total oluyor o zaman dalgamı geçtim bayaKaradayı'mın nufuslu güçlü kudretli tuvalet kağidi yerine para kullanan kesimleri tatilden dönünce noldu dizininde AB reytingide artmiş. Kocaman TEBRİKLER
Acun baya baya total olmuş AB ile arasında 2 reytingi var Karadayı'nın AB ile 0.02'sinde bile hep dalga geçiliyordu. Neresiniz dalgacılar???
Karadayı'mın nufuslu güçlü kudretli tuvalet kağidi yerine para kullanan kesimleri tatilden dönünce noldu dizininde AB reytingide artmiş. Kocaman TEBRİKLER
Acun baya baya total olmuş AB ile arasında 2 reytingi var Karadayı'nın AB ile 0.02'sinde bile hep dalga geçiliyordu. Neresiniz dalgacılar???
bizi leylekler getirdi panpa bilmiyon mu
acula dalga geçemiyi bıraktım ben o as-şefkat tepe gibi iki ağır totalken bile total oluyor o zaman dalgamı geçtim baya
Bildiğin halde laf atmaya devam aynısından bana daBu hafta torpil geçmezsin artık Kayıp'a laf atmamdan sonra.
Bu Cuma İstanbul'a geliyorum laflarını göremeyeceğim maalesef.Bildiğin halde laf atmaya devam aynısından bana da
Doğru, çip'e benzemiyor değil hani.Ne alakası var? Filmin aynısını yapmış Erler Film zaten ikisinin de yapımcısı. Ayrıca diziyi beğendim ama çakma.
Görmesen bile, yazıcağımı bilipte hafiften sinir olman yeterliBu Cuma İstanbul'a geliyorum laflarını göremeyeceğim maalesef.
Sık sık geliriz zaten. Tatil amaçlı. Özellikle Galatasaray'ımın maçı olduğu zaman gelir Nevizade'yi ayağa kaldırırım.Doğru, çip'e benzemiyor değil hani.
Görmesen bile, yazıcağımı bilipte hafiften sinir olman yeterli
Hayırdır istanbul nerden esti?
İyi yapmış, şu pzt günü izleyecek bi şey bulamayanlar için en güzel söylemde bulunmuş.Babam küfür ederek Pazartesileri de izleyecek dizi yok dedi @yakup09.
Nevizade.. O değilde canım balık çekti nevizadekilerden..Sık sık geliriz zaten. Tatil amaçlı. Özellikle Galatasaray'ımın maçı olduğu zaman gelir Nevizade'yi ayağa kaldırırım.
aga o kadar da değil ne rezaleti eleştirinin cılkını çıkarmaKaradayı bu oranları hiç hak etmiyor dün ki rezalet bölümden sonra. Yetenek Sizsinizin 1.olmasını beklerdim ben
Nevizade'de rakı balık yapmak candır can.İyi yapmış, şu pzt günü izleyecek bi şey bulamayanlar için en güzel söylemde bulunmuş.
Nevizade.. O değilde canım balık çekti nevizadekilerden..
Ortaya da fesleğenli karides ve humus.. daha yeni kalkmıştım oysa ki sofradan, bak yine acıktım.Nevizade'de rakı balık yapmak candır can.
Asıl sen düşün ne kadar boş bir gün diye.karadayı durgun bölümleriyle bile 10 reyting alıp açık ara yapıyorsa gerisini siz düşünün
hangi gün 2 tane yapım 9 reytingi geçiyor böyle boş gün mü olurOrtaya da fesleğenli karides ve humus.. daha yeni kalkmıştım oysa ki sofradan, bak yine acıktım.
Asıl sen düşün ne kadar boş bir gün diye.
İşte düşün ne kadar boş. Bak salıya, kaçak 7 ka 8 biü 6 seksenler 4 star filmleri 5 işte dolu gün böyle oluyor.hangi gün 2 tane yapım 9 reytingi geçiyor böyle boş gün mü olur
karadayı fırsat vermiyo diğer yapımlaraİşte düşün ne kadar boş. Bak salıya, kaçak 7 ka 8 biü 6 seksenler 4 star filmleri 5 işte dolu gün böyle oluyor.
Karşısında tekrarlar ve göze gelmeyen yapımlar var. bbs hsbv karadayının rakibi olarak görüyosan bi şey diyemiycem.karadayı fırsat vermiyo diğer yapımlara
yst var işte karadayıdan fark yiyo 2 haftadırKarşısında tekrarlar ve göze gelmeyen yapımlar var. bbs hsbv karadayının rakibi olarak görüyosan bi şey diyemiycem.
O sesten fark yediği gibi.yst var işte karadayıdan fark yiyo 2 haftadır