3 Şubat 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

gün boş değil karadayı macun dahil tüm rakipleri dozer gibi ezip ufalttığı için ortam boş gibi duruyor

karadayı olmasa ne çöpler zirveye çıkacak gör sen
)
BBS çöp değil

Benim için dublaj oyuncuyu sıfır yapıyor.Hiç iyi değildi.
Bence gayet iyiydi hoş diziyi takip etmeyeceğim ilk bölümün yarım saati vasattı kapattım. Ama 2.bölüme bakarım haftaya yine.

O değilde paşa gönlüm bire bir aynı kitleye sahip olan aramızda kalsının karşısında yayınlanacak.
bu nasıl bi saçmalık.
bence kanal pzf tutmazsa oraya koyarız diyerekten yedekte de tutabilir.
Aramızda Kalsın düşer bence.
Pzf ne bu arada?

SBT TV REYTİNGLERİ ‏@sbtTvRatings · 35 sn.
22:15 - 22:30 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 11.37
2) STAR: 9.13
3) TRT1: 3.01
4) SMNYL TV: 2.81
5) KANALD: 1.51

Karadayı iyi gitmiş.

gün boş değil karadayı macun dahil tüm rakipleri dozer gibi ezip ufalttığı için ortam boş gibi duruyor

karadayı olmasa ne çöpler zirveye çıkacak gör sen
)
En az 10 reytinglik izlenecek bir şey bulamayan O ses kitlesi var ve Yetenek sizsiniz izliyor
ama güzel dizi gelse çok iyi reyting alabilir

Arkadaşım Hoşgeldin Çarşamba da 5 reyting görür tekrarıyla rahatlıkla.
Pazartesi komedi boşluğundan izleniyor
Çarşamba Doksanlar-Sevdaluk var en azından

Aşırı boş bi gün. İzlenecek bi şey bulamıyor çoğu kişi.

En az 10 reytinglik izlenecek bir şey bulamayan O ses kitlesi var ve Yetenek sizsiniz izliyor
ama güzel dizi gelse çok iyi reyting alabilir

hesap öyle tutmuyor dizilerde zevklerin renklerin uyuşması daha zor, bir çok kitleyi aynı dizide birleştiremezsin

ama şov proğramlarında farklı renklerden çeşit yapmak daha kolay

O kadar üşendim ki, pzt günkü yapımlar tutlazsa diyecektim ama üşengeçliğime yenik düştüm.
O nasıl bir üşengeçliktir pzt günkü yapımları pzf ye kısaltmak?
Paşa Gönlüm'den pek umudum yok gerçi hangi gün olursa olsun ama Pazartesi daha iyi gideceği kesin.

Doksanlar ve Sevdaluk rakip gelince düşebilecek diziler.
Ah pek etkilenmez onlardan.

O nasıl bir üşengeçliktir pzt günkü yapımları pzf ye kısaltmak?
Paşa Gönlüm'den pek umudum yok gerçi hangi gün olursa olsun ama Pazartesi daha iyi gideceği kesin.
Ah nin tekrarı bile 5 alıyor gerisini sen düşün, artık Anlıklarda 15 filan zorlar pg

hesap öyle tutmuyor dizilerde zevklerin renklerin uyuuşması daha zor bir çok kitleyi aynı dizide birleştiremezsin

ama şov proğramlarında farklı renklerden çeşit yapmak daha kolay
Ben hepsi izleyecek demedim ki
ama pazartesi diğer günlere bakıldığında fazlasıyla boş bir gün
Çarşamba da boş ama Muhteşem Yüzyıl-Kızılelma-DoksanlarıSevdaluk ve yeni başlayacak Zeytin tepesi var.ama pazartesi Karadayı tek izlenecek dizi diğer izleyiciler Tekrar yayınlanan komediye ve Yetenek Sizisinizi izliyor çünkü hiçbir şey yok başka

Bu son anlığa da bakayım uyuycam, cidden uykumu getirmiş bu karadayı benim.