Ne alakası var?Her sevda bir veda fena vurmuş atacanı
Beyaza 2 haftadır torpil geçtiğimi unuttun heralde![]()
Ne alakası var?Her sevda bir veda fena vurmuş atacanı
Beyaza 2 haftadır torpil geçtiğimi unuttun heralde![]()
Babam küfür ederek Pazartesileri de izleyecek dizi yok dedi @yakup09.![]()
adam haklı panpa bomboş ekranNiye o kadar sinirlendiki.![]()
kesin konulu belgesel izlemek istiyordur ortam müsait değildiir)
Babam zaten yapısı gereği sinirlidir yoğun da bir iş temposu var. Akşam da izleyecek bir şey bulamayınca köpürdü herhalde.Niye o kadar sinirlendiki.![]()
Bir günde dizi izlemesin. .ss
Hoş geldin. Form çok iyi sıkılmazsın 😉😉SLM BEN YENİRİM..ADIM UĞUR...ASLINDA UZUN ZAMANDIR BURAYI TAKİP EDİYORUM
Abov.Babam zaten yapısı gereği sinirlidir yoğun da bir iş temposu var. Akşam da izleyecek bir şey bulamayınca köpürdü herhalde.![]()
erler film farkı öteki yeni diziler tek tekrarrda kayboliyiBir günde dizi izlemesin. .ss
Şimdi Salı 00.00 , Perşembe 10.00 Cumartesi 23.15 Pazartesi 22.30 birkaç kez daha verdi diye gördüm yani toplam 5 veya 6 kere. .ss
Zaten Erler Film'in dizileri niyeyse tekrarları hep izleniyor. Bkz : Cennet Mahallesi, Akasya Durağı, Çiçek Taksi, Arka Sokaklar şimdi de Küçük Ağa. Döndür döndür yayınla. Nasıl başarıyorlar acaba.erler film farkı öteki yeni diziler tek tekrarrda kayboliyihalkın yapım şirketi
![]()
işte halkın yapım şirketi adamlarZaten Erler Film'in dizileri niyeyse tekrarları hep izleniyor. Bkz : Cennet Mahallesi, Akasya Durağı, Çiçek Taksi, Arka Sokaklar şimdi de Küçük Ağa. Döndür döndür yayınla. Nasıl başarıyorlar acaba.
Ayrıca filmleride defalarca yayınlanıyor onlar da iyi gidiyor her sefer de. 😱