Kayıp Şehir de gayet iyiydi. 😉
Benim için dublaj oyuncuyu sıfır yapıyor.Hiç iyi değildi.
Kayıp Şehir de gayet iyiydi. 😉
BBS çöp değilgün boş değil karadayı macun dahil tüm rakipleri dozer gibi ezip ufalttığı için ortam boş gibi duruyor
karadayı olmasa ne çöpler zirveye çıkacak gör sen )
Bence gayet iyiydi hoş diziyi takip etmeyeceğim ilk bölümün yarım saati vasattı kapattım. Ama 2.bölüme bakarım haftaya yine.Benim için dublaj oyuncuyu sıfır yapıyor.Hiç iyi değildi.
Aramızda Kalsın düşer bence. Pzf ne bu arada?O değilde paşa gönlüm bire bir aynı kitleye sahip olan aramızda kalsının karşısında yayınlanacak. bu nasıl bi saçmalık. bence kanal pzf tutmazsa oraya koyarız diyerekten yedekte de tutabilir.
O kadar üşendim ki, pzt günkü yapımlar tutlazsa diyecektim ama üşengeçliğime yenik düştüm.Aramızda Kalsın düşer bence. Pzf ne bu arada?
En az 10 reytinglik izlenecek bir şey bulamayan O ses kitlesi var ve Yetenek sizsiniz izliyor ama güzel dizi gelse çok iyi reyting alabilirgün boş değil karadayı macun dahil tüm rakipleri dozer gibi ezip ufalttığı için ortam boş gibi duruyor
karadayı olmasa ne çöpler zirveye çıkacak gör sen )
Pazartesi komedi boşluğundan izleniyor Çarşamba Doksanlar-Sevdaluk var en azındanArkadaşım Hoşgeldin Çarşamba da 5 reyting görür tekrarıyla rahatlıkla.
En az 10 reytinglik izlenecek bir şey bulamayan O ses kitlesi var ve Yetenek sizsiniz izliyor ama güzel dizi gelse çok iyi reyting alabilir
O nasıl bir üşengeçliktir pzt günkü yapımları pzf ye kısaltmak? Paşa Gönlüm'den pek umudum yok gerçi hangi gün olursa olsun ama Pazartesi daha iyi gideceği kesin.O kadar üşendim ki, pzt günkü yapımlar tutlazsa diyecektim ama üşengeçliğime yenik düştüm.
Arkadaşım Hoşgeldin'de çok başarılı gitti bu akşam.Karadayı iyi gitmiş.
Doksanlar ve Sevdaluk rakip gelince düşebilecek diziler. Ah pek etkilenmez onlardan.En az 10 reytinglik izlenecek bir şey bulamayan O ses kitlesi var ve Yetenek sizsiniz izliyor ama güzel dizi gelse çok iyi reyting alabilir
Pazartesi komedi boşluğundan izleniyor Çarşamba Doksanlar-Sevdaluk var en azından
Ah nin tekrarı bile 5 alıyor gerisini sen düşün, artık Anlıklarda 15 filan zorlar pgO nasıl bir üşengeçliktir pzt günkü yapımları pzf ye kısaltmak? Paşa Gönlüm'den pek umudum yok gerçi hangi gün olursa olsun ama Pazartesi daha iyi gideceği kesin.
Ben hepsi izleyecek demedim ki ama pazartesi diğer günlere bakıldığında fazlasıyla boş bir gün Çarşamba da boş ama Muhteşem Yüzyıl-Kızılelma-DoksanlarıSevdaluk ve yeni başlayacak Zeytin tepesi var.ama pazartesi Karadayı tek izlenecek dizi diğer izleyiciler Tekrar yayınlanan komediye ve Yetenek Sizisinizi izliyor çünkü hiçbir şey yok başkahesap öyle tutmuyor dizilerde zevklerin renklerin uyuuşması daha zor bir çok kitleyi aynı dizide birleştiremezsin
ama şov proğramlarında farklı renklerden çeşit yapmak daha kolay