Sen ilk kendi ön yargılarını yıkmak için küçük bir adım atta sonra başkalarının tabularını kendine dert edersin.![]()
Beğenirken çerezi görmezden geldim.O kadar tekrara izlememek büyük ayıp olurdu.izledim, çerez niyetine izlenilebilir bi dizi
![]()
O kadar dolusun ki, herkes yorumlarını dört gözle arıyor. Ön yargısız insan.Benim ön yargılarım yok. İzlemediğim dizi hakkında boş konuşmuyorum malesef.![]()
Beni Böyle Sev de temposuzsaBeni Böyle Sev maalesef çok sıkıcı geldi bana. Temposuz diziler bana göre değil.![]()
Kayıp Şehir de gayet iyiydi. 😉Nik mi.O oyuncu bile değil bence.Cemal'in yine iyi işleri var.
![]()
Güzel diziyse boş günde uçarNot Defteri bence Pazartesi olsun.![]()
Osmanımın hatrına yst bile izlerimBeğenirken çerezi görmezden geldim.Ama izlemişsin sonuçta güzel.
![]()
Sıcak bir aile dizisi işte.Beni Böyle Sev de temposuzsa![]()
+1 Aynen yaaKaradayı düşük alır laf yüksek alır yine laf.![]()
Güzel diziyse boş günde uçar![]()
Arkadaşım Hoşgeldin Çarşamba da 5 reyting görür tekrarıyla rahatlıkla.Boş bir günde Arkadaşım Hoşgeldin tekrarı bile uçuyor.sonra çarşambaya boş diyorlar![]()
Kendin diyorsun sıcak aile dizisi ne aksiyon bekliyorsun ki tempo ve hareket var ama dizide sen görememişsin çünkü erken kapattınSıcak bir aile dizisi işte.Hareket, tempo, aksiyon falan göremedim.
![]()
Boş bir günde Arkadaşım Hoşgeldin tekrarı bile uçuyor.sonra çarşambaya boş diyorlar![]()
O değilde paşa gönlüm bire bir aynı kitleye sahip olan aramızda kalsının karşısında yayınlanacak.Sıcak bir aile dizisi işte.Hareket, tempo, aksiyon falan göremedim.
![]()