Sen ilk kendi ön yargılarını yıkmak için küçük bir adım atta sonra başkalarının tabularını kendine dert edersin.
Beğenirken çerezi görmezden geldim. Ama izlemişsin sonuçta güzel.O kadar tekrara izlememek büyük ayıp olurdu. izledim, çerez niyetine izlenilebilir bi dizi
O kadar dolusun ki, herkes yorumlarını dört gözle arıyor. Ön yargısız insan.Benim ön yargılarım yok. İzlemediğim dizi hakkında boş konuşmuyorum malesef.
Beni Böyle Sev de temposuzsaBeni Böyle Sev maalesef çok sıkıcı geldi bana. Temposuz diziler bana göre değil.
Kayıp Şehir de gayet iyiydi. 😉Nik mi.O oyuncu bile değil bence.Cemal'in yine iyi işleri var.
Güzel diziyse boş günde uçarNot Defteri bence Pazartesi olsun.
Osmanımın hatrına yst bile izlerimBeğenirken çerezi görmezden geldim. Ama izlemişsin sonuçta güzel.
Sıcak bir aile dizisi işte. Hareket, tempo, aksiyon falan göremedim.Beni Böyle Sev de temposuzsa
+1 Aynen yaaKaradayı düşük alır laf yüksek alır yine laf.
Güzel diziyse boş günde uçar
Arkadaşım Hoşgeldin Çarşamba da 5 reyting görür tekrarıyla rahatlıkla.Boş bir günde Arkadaşım Hoşgeldin tekrarı bile uçuyor.sonra çarşambaya boş diyorlar
Kendin diyorsun sıcak aile dizisi ne aksiyon bekliyorsun ki tempo ve hareket var ama dizide sen görememişsin çünkü erken kapattınSıcak bir aile dizisi işte. Hareket, tempo, aksiyon falan göremedim.
Boş bir günde Arkadaşım Hoşgeldin tekrarı bile uçuyor.sonra çarşambaya boş diyorlar
O değilde paşa gönlüm bire bir aynı kitleye sahip olan aramızda kalsının karşısında yayınlanacak. bu nasıl bi saçmalık. bence kanal pzf tutmazsa oraya koyarız diyerekten yedekte de tutabilir.Sıcak bir aile dizisi işte. Hareket, tempo, aksiyon falan göremedim.