3 Şubat 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

gün boş değil karadayı macun dahil tüm rakipleri dozer gibi ezip ufalttığı için ortam boş gibi duruyor :)

karadayı olmasa ne çöpler zirveye çıkacak gör sen :))
BBS çöp değil :T:

Benim için dublaj oyuncuyu sıfır yapıyor.Hiç iyi değildi.:(
Bence gayet iyiydi hoş diziyi takip etmeyeceğim ilk bölümün yarım saati vasattı kapattım. Ama 2.bölüme bakarım haftaya yine.

O değilde paşa gönlüm bire bir aynı kitleye sahip olan aramızda kalsının karşısında yayınlanacak. :D bu nasıl bi saçmalık. :D bence kanal pzf tutmazsa oraya koyarız diyerekten yedekte de tutabilir. :)
Aramızda Kalsın düşer bence. :A Pzf ne bu arada? :D

SBT TV REYTİNGLERİ ‏@sbtTvRatings · 35 sn.
22:15 - 22:30 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 11.37
2) STAR: 9.13
3) TRT1: 3.01
4) SMNYL TV: 2.81
5) KANALD: 1.51

gün boş değil karadayı macun dahil tüm rakipleri dozer gibi ezip ufalttığı için ortam boş gibi duruyor :)

karadayı olmasa ne çöpler zirveye çıkacak gör sen :))
En az 10 reytinglik izlenecek bir şey bulamayan O ses kitlesi var ve Yetenek sizsiniz izliyor :) ama güzel dizi gelse çok iyi reyting alabilir :)

Arkadaşım Hoşgeldin Çarşamba da 5 reyting görür tekrarıyla rahatlıkla. :D
Pazartesi komedi boşluğundan izleniyor :X Çarşamba Doksanlar-Sevdaluk var en azından :D

En az 10 reytinglik izlenecek bir şey bulamayan O ses kitlesi var ve Yetenek sizsiniz izliyor :) ama güzel dizi gelse çok iyi reyting alabilir :)

hesap öyle tutmuyor dizilerde zevklerin renklerin uyuşması daha zor, bir çok kitleyi aynı dizide birleştiremezsin

ama şov proğramlarında farklı renklerden çeşit yapmak daha kolay :)

O kadar üşendim ki, pzt günkü yapımlar tutlazsa diyecektim ama üşengeçliğime yenik düştüm. :A
O nasıl bir üşengeçliktir pzt günkü yapımları pzf ye kısaltmak? :kiki: Paşa Gönlüm'den pek umudum yok gerçi hangi gün olursa olsun ama Pazartesi daha iyi gideceği kesin. :A

Pazartesi komedi boşluğundan izleniyor :X Çarşamba Doksanlar-Sevdaluk var en azından :D
Doksanlar ve Sevdaluk rakip gelince düşebilecek diziler. :) Ah pek etkilenmez onlardan. :D

O nasıl bir üşengeçliktir pzt günkü yapımları pzf ye kısaltmak? :kiki: Paşa Gönlüm'den pek umudum yok gerçi hangi gün olursa olsun ama Pazartesi daha iyi gideceği kesin. :A
Ah nin tekrarı bile 5 alıyor gerisini sen düşün, artık Anlıklarda 15 filan zorlar pg :A

hesap öyle tutmuyor dizilerde zevklerin renklerin uyuuşması daha zor bir çok kitleyi aynı dizide birleştiremezsin

ama şov proğramlarında farklı renklerden çeşit yapmak daha kolay :)
Ben hepsi izleyecek demedim ki :X ama pazartesi diğer günlere bakıldığında fazlasıyla boş bir gün :) Çarşamba da boş ama Muhteşem Yüzyıl-Kızılelma-DoksanlarıSevdaluk ve yeni başlayacak Zeytin tepesi var.ama pazartesi Karadayı tek izlenecek dizi diğer izleyiciler Tekrar yayınlanan komediye ve Yetenek Sizisinizi izliyor çünkü hiçbir şey yok başka