29 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Leyla ile Mecnun bitti

Yarın Vadi var enerji topla diye dedim. :D Hep iyi niyetimden. :D
vadi tüm yorgunluğumu alır beni kendime getirir coşturur zaten merak etme aga :D la vadide olmasa naparız ya harbiden izleyecek bişey yok ben varya vadi olmasa tv ile ilişkimi keserim açık ve net :D

vadi tüm yorgunluğumu alır beni kendime getirir coşturur zaten merak etme aga :D la vadide olmasa naparız ya harbiden izleyecek bişey yok ben varya vadi olmasa tv ile ilişkimi keserim açık ve net :D
Aman agam sakin ol bu işin sonuda ( Final. ) var. :D

Son düzenleme:
Muhteşem Yüzyıl efsanesi yarın total 9-10 A\B`de 10+ alır
Merhamet aynı gider ama A\B`de biraz artış yaşaya bilir
Recep İvedik total 8-9 almıştır.

L&M'dan sonra TRT açık kalmış Büyük Sessizlik filmi var resmen seks gösterdi..Bunu Trt nasıl gözden kaçırmış.:)

Son düzenleme:
MY müthişti zaman atlaması 1553 yılına geçiş oldu falan bayıldım o sahnelere reytinglerde çok iyi gitmiş zirvede olursa artık kimse zirveden inmesini beklemesin zaten :D merakla bekliyoruz sonuçları

MY müthişti zaman atlaması 1553 yılına geçiş oldu falan bayıldım o sahnelere reytinglerde çok iyi gitmiş zirvede olursa artık kimse zirveden inmesini beklemesin zaten :D merakla bekliyoruz sonuçları
önceden zaman atlaması sahneleri daha güzel oluyordu şimdi kolaya kaçmışlar pat diye 1553 dediler. :D En güzeli haticeli olandı.

Hemen saldirmayin oglum AB'si düstü diye TVR oranlari düsük dizi ne yapsin :D

Ama oranlar düssede Totalci olmus yapacak birsey yok :X

My totalik olmuş :A

Merhamet, dediğim gibi 2 blok verince düşüyor. 3 blokta yükseliyor. Öyle garip bi durumu var. :D ve dizi çok riskli bi saatte başlıyor, şöyle 22.30 gibi başlasa 24.30 da bitse çok daha iyi olur.

Kızılelmayı zor buldum listede, çakılmış resmen. :D Fark-ı Osman Sınav

Şirinler ve recep çok iyi gitmişler. :)

Maç fena sayılmaz..

Ben de özledim her zaman ki gibi vasatı aşamamış. :):)