Yarın Vadi var enerji topla diye dedim. Hep iyi niyetimden.sen niye uyumuyon bana uyu diyo
aga bi de gelmiş bana uyu diyo benim okulum yok sınavım bitti keyfim ne zaman isterse o zaman yatarım
vadi tüm yorgunluğumu alır beni kendime getirir coşturur zaten merak etme aga la vadide olmasa naparız ya harbiden izleyecek bişey yok ben varya vadi olmasa tv ile ilişkimi keserim açık ve netYarın Vadi var enerji topla diye dedim. Hep iyi niyetimden.
Aman agam sakin ol bu işin sonuda ( Final. ) var.vadi tüm yorgunluğumu alır beni kendime getirir coşturur zaten merak etme aga la vadide olmasa naparız ya harbiden izleyecek bişey yok ben varya vadi olmasa tv ile ilişkimi keserim açık ve net
ne demiş üstad;Aman agam sakin ol bu işin sonuda ( Final ) var.
Bekliyordum böyle bir cevap.ne demiş üstad;
sonunu düşünen kahraman olamaz
önceden zaman atlaması sahneleri daha güzel oluyordu şimdi kolaya kaçmışlar pat diye 1553 dediler. En güzeli haticeli olandı.MY müthişti zaman atlaması 1553 yılına geçiş oldu falan bayıldım o sahnelere reytinglerde çok iyi gitmiş zirvede olursa artık kimse zirveden inmesini beklemesin zaten merakla bekliyoruz sonuçları
Karadayıya totalci diye diye kendileri totalci oldularHemen saldirmayin oglum AB'si düstü diye TVR oranlari düsük dizi ne yapsin
Ama oranlar düssede Totalci olmus yapacak birsey yok
tvr ne demekHemen saldirmayin oglum AB'si düstü diye TVR oranlari düsük dizi ne yapsin
Ama oranlar düssede Totalci olmus yapacak birsey yok