Bende bilmiyorum fanlıkmı yoksa beğeniyormuyum sadece anlamadımbiride sendin değilmi
Bende bilmiyorum fanlıkmı yoksa beğeniyormuyum sadece anlamadımbiride sendin değilmi
Yok kardeşim önemli değil.Bunun mevzusunu konuştuk geçen gün Medcezir'e niye yorum yapmıyorsun dediler bende 31 yaşında adamım sonra ergenlikle suçlanıyorum dedim.
sosyal medya dizisi diye bişey yok malesef aga bu ülke 76 milyon twitterdaki 500 kişiden oluşmuyoLM sosyal medya dizisi aga. Belli kitlesi var denekler sevmiyi 🙂
ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.
aga bana sorarsan adanalı mı asi mi diye 1 saniey bile düşünmem adanalıderim harbiden efsane bir diziydi sonlara doğru saçmalamış olsada asi de güzeldir bişey demiyorumNasil etkisi yok? Adanali zamaninda gecmis olabilir. Asi gibi diziyi mum gibi ariyor simdi Kanal D. Murat Yildirim ve Tuba Büyüküstün'ün yildizlastigi, Cetin Tekindor ve Tuncel Kurtiz gibi ustalarin yer aldigi, müzikleri süper ötesi bir diziydi. Aşk dizilerini begenmiyor olabilirsin aga lakin Aşk dizisi dedin mi ilk akla gelebilecek dizidir Asi. Gurur, toprak kokusunun izleyiciye ulasabildigi, samimi, sicak ve bir o kadar da dogal bir dizidir.
Adanali aksiyon ve müzigi ile hatirlanir sadece. Adanali'nin sonra nasil düstügünüde gördük sonra.
Baklavalar, dolmalar.Azsakallı dede evet onu ben de beğeniyorum herşeyi yiyor
son demek he son neyse çıkalım o halde bizde yeter bu kadar herkese iyi geceler üyelerVe günün son anlığı.
00:45 - 01:00 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 3.64
2) KANALD: 2.14
3) FOX: 1.61
Reklamda da çok iyi.Ve günün son anlığı.
00:45 - 01:00 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 3.64
2) KANALD: 2.14
3) FOX: 1.61
Gece 1 oldu agam yat uyu.son demek he son neyse çıkalım o halde bizde yeter bu kadar herkese iyi geceler üyeler
sosyal medya dizisi diye bişey yok malesef aga bu ülke 76 milyon twitterdaki 500 kişiden oluşmuyo
bütün olarak ele almak lazım
aga bana sorarsan adanalı mı asi mi diye 1 saniey bile düşünmem adanalıderim harbiden efsane bir diziydi sonlara doğru saçmalamış olsada asi de güzeldir bişey demiyorum
Sende uyu geç oldu okul yok diye böyle yapma çocuğumGece 1 oldu agam yat uyu.
Son 2 gün tatil günüm zaten. Uyumam daha ben.Sende uyu geç oldu okul yok diye böyle yapma çocuğum
MY`nin son 20 dakikasında neler oldu? ben izleyemedimSon 2 gün tatil günüm zaten. Uyumam daha ben.
Yorum konusuna yazar etiketlerim. 😉MY`nin son 20 dakikasında neler oldu? ben izleyemedim
sen niye uyumuyon bana uyu diyoGece 1 oldu agam yat uyu.
aga bi de gelmiş bana uyu diyo benim okulum yok sınavım bitti keyfim ne zaman isterse o zaman yatarımSende uyu geç oldu okul yok diye böyle yapma çocuğum