29 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Yok kardeşim önemli değil.Bunun mevzusunu konuştuk geçen gün Medcezir'e niye yorum yapmıyorsun dediler bende 31 yaşında adamım sonra ergenlikle suçlanıyorum dedim.:)

ama istisnalar kaideyi bozmaz ki bence rahatlıkla girmelisin yorumlara ben yeri gelince hala bugs buny izlerim cony bravo izlerim, çocuksun deseler bana umrumda olmaz vız gelir? sende kafaya takma bence med cezire gir rahat rahat döşe yazılarını ?:)

LM sosyal medya dizisi aga. Belli kitlesi var denekler sevmiyi 🙂

ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.
sosyal medya dizisi diye bişey yok malesef aga :) bu ülke 76 milyon twitterdaki 500 kişiden oluşmuyo :D
bütün olarak ele almak lazım

Nasil etkisi yok? Adanali zamaninda gecmis olabilir. Asi gibi diziyi mum gibi ariyor simdi Kanal D. Murat Yildirim ve Tuba Büyüküstün'ün yildizlastigi, Cetin Tekindor ve Tuncel Kurtiz gibi ustalarin yer aldigi, müzikleri süper ötesi bir diziydi. Aşk dizilerini begenmiyor olabilirsin aga lakin Aşk dizisi dedin mi ilk akla gelebilecek dizidir Asi. Gurur, toprak kokusunun izleyiciye ulasabildigi, samimi, sicak ve bir o kadar da dogal bir dizidir.

Adanali aksiyon ve müzigi ile hatirlanir sadece. Adanali'nin sonra nasil düstügünüde gördük sonra.
aga bana sorarsan adanalı mı asi mi diye 1 saniey bile düşünmem adanalıderim harbiden efsane bir diziydi sonlara doğru saçmalamış olsada :D asi de güzeldir bişey demiyorum :D

Ve günün son anlığı.

00:45 - 01:00 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 3.64
2) KANALD: 2.14
3) FOX: 1.61

Ferdi Tayfur çalışını seveyim ya! Allahım bir dizi ancak bu kadar özlenebilir!

Leyla ile Mecnun anlıklara giremedi zaten hiçkimse reyting beklemiyordu.dizi uzun zaman sonra yayınlanan bölümle hala sosyal medyada 1 numara halinde bu yeter :Z bu kadar zaman aradan sonra böyle izlenen dizi efsanedir :Z

sosyal medya dizisi diye bişey yok malesef aga :) bu ülke 76 milyon twitterdaki 500 kişiden oluşmuyo :D
bütün olarak ele almak lazım

aga bana sorarsan adanalı mı asi mi diye 1 saniey bile düşünmem adanalıderim harbiden efsane bir diziydi sonlara doğru saçmalamış olsada :D asi de güzeldir bişey demiyorum :D

Aksiyonlu sahneleri ve müzigi iyiydi. Baska birsey yoktu.

Her izledigim diziye istedigin elestiriyi yap aga ama Asi dedin mi akan sular durur. Tereddütsüz karsi pozisyona gecer kimseyi tanimam. :D